ladaklubi joped!
ladaklubi joped!
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
ladaklubi joped!
Nii tekkis mõte kas ladaklubi võiks endale teha klubi joped.Nii,et www.ladaklubi.ee oleks selja peal ja ees rinna peal ladamärk ja kirjutatud lada.Ma arvan et paljud ostaks endale sellised.Üks oleks mina!Mõte tekkis tänu sellele ladaklubi kalendrile.
carl-steven berg
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
miks ma kahtlen, et ta seda teemat näebAlgselt postitas: dasf
vaata teemat http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid115347

-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
ei näegi aga hinna võiksite üteldaAlgselt postitas: MUST KYTTmiks ma kahtlen, et ta seda teemat näebAlgselt postitas: dasf
vaata teemat http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... #pid115347![]()
carl-steven berg
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Ee, aga vestid-särgid-värgid...
Mitte keegi pole klubi liige nende hilpude ja nänni pärast, vaid hilbud ja nänn on sellepärast, et me oleme klubi liikmed
.
Muide, tähelepanelik üritustel käija on kindlasti märkanud klubi sümboolikat ka naiste juures ja põhjusega. Äärmiselt paradoksaalne, aga mitte keegi meie kallitest kaasadest pole Ladaklubi liige peale Dorise, kuid üritustel on neid näha tihedamini, kui foorumi kasutajaid.
Vaatsiis tehnikasõbrad, on mille üle mõelda.
Mitte keegi pole klubi liige nende hilpude ja nänni pärast, vaid hilbud ja nänn on sellepärast, et me oleme klubi liikmed

Muide, tähelepanelik üritustel käija on kindlasti märkanud klubi sümboolikat ka naiste juures ja põhjusega. Äärmiselt paradoksaalne, aga mitte keegi meie kallitest kaasadest pole Ladaklubi liige peale Dorise, kuid üritustel on neid näha tihedamini, kui foorumi kasutajaid.
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
aga ma tahan juba ammmu saada ladaklubi liikmeksAlgselt postitas: logman
Ee, aga vestid-särgid-värgid...
Mitte keegi pole klubi liige nende hilpude ja nänni pärast, vaid hilbud ja nänn on sellepärast, et me oleme klubi liikmed.
carl-steven berg