Vargused.
Vargused.
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Vargused.
Selline teema siis:vargused.
Tööl käiakse ikka autoga.Aga töö selline , et mõnikord seisab auto tööjuures paar nädalat.Meil oli võimalik 5-6 autot parkida naaber ettevõtte aeda mida nad rentisid meilt.
Meil oli ööpäevaringne valve.Tihtilugu olid juba kõik kohad hõivatud aga ükskord ei ühtegi autot?!Ruumi kui palju,valikuvõimalus lausa,mõtlesin.Autot parkides tuli valvur ja ütles , et üks ööse oli kõikide autode klaasid lõhutud(sissemurtud) väljaarvatud ühel.See üks juhtus minu LADA olema.Sellepärast ka sissemurdmist ei märganud.Uksed lukku ju ei käi?!Muusikat autos ei ole aga vargale jäi näppu silindri survemõõtja (BILTEMA oma,millest ka voorumis pilt).Ise kahtlustasin veel töökaaslast (Sõidutasin teda,pluss seltskonda hiljuti).Arvan,et neid BILTEMA asju meil eriti ei liigu...
Tööl käiakse ikka autoga.Aga töö selline , et mõnikord seisab auto tööjuures paar nädalat.Meil oli võimalik 5-6 autot parkida naaber ettevõtte aeda mida nad rentisid meilt.
Meil oli ööpäevaringne valve.Tihtilugu olid juba kõik kohad hõivatud aga ükskord ei ühtegi autot?!Ruumi kui palju,valikuvõimalus lausa,mõtlesin.Autot parkides tuli valvur ja ütles , et üks ööse oli kõikide autode klaasid lõhutud(sissemurtud) väljaarvatud ühel.See üks juhtus minu LADA olema.Sellepärast ka sissemurdmist ei märganud.Uksed lukku ju ei käi?!Muusikat autos ei ole aga vargale jäi näppu silindri survemõõtja (BILTEMA oma,millest ka voorumis pilt).Ise kahtlustasin veel töökaaslast (Sõidutasin teda,pluss seltskonda hiljuti).Arvan,et neid BILTEMA asju meil eriti ei liigu...
- SexSix
- Foorumi kasutaja
Jätkame!!!
Eile siis jäin 4200.- asja maksnud LCD telkust ilma Tallinnas!!!Maratööritseti auto kallal ja läinud ta oligi.Nii tore on elada Eestis.Üksikasjad ja pildid kunagi hiljem.
Kui kellegile pakutakse auto (12v) telerit "odavalt" siis võib see olnud kuulunud mulle.
Kui kellegile pakutakse auto (12v) telerit "odavalt" siis võib see olnud kuulunud mulle.
- SexSix
- Foorumi kasutaja
Homme jälle päev.
Eks see rohkem service rida.Eks näis.
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Kahjuks tuleb tõdeda, et vargustes on käsi sees ikka kas mõnel kolleegil või vanal kolleegil. Täpsemalt olukorrast:tõmmati teetöömasinatelt, mis seisid eraldi platsil ikka suurem kogus kütust ära ja seda just õhtul, kus valvet väljas ei olnud. Point selles, et enne kui valve väljas oli ei käidud nillimaski, aga sai korraks üheks õhtuks valve maha võetud(kõrvaline koht, põhimõtteliselt suletud ala ja valvurile peab maksma) ja läinud oligi.....
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
Mul oli hiljuti põllupeal sõitmiseks mõeldud siks katusepeale keeratud, ja huvitav kll aga kärnkummid olid kadund, ja akut pold enam! kohalikkudel kl sukseid kumme ega akut näind pole, niiet ei tea...naabrimehel hiljuti tõmmati gaz53mest millel diisel mootor ka oma 200 l diislit välja
uus taba oli küll peal aga misparata, sukstel masinatel sellien asi väljas nagu tööriistakast.. ja sealt oli mingi kang saadud ja sellega taba pooleks, ja nii se diisel läks , voolik oli veel minu õuele õunapuu otsa visatud!
[Muudetud: 27-4-2008 fheisis]
uus taba oli küll peal aga misparata, sukstel masinatel sellien asi väljas nagu tööriistakast.. ja sealt oli mingi kang saadud ja sellega taba pooleks, ja nii se diisel läks , voolik oli veel minu õuele õunapuu otsa visatud!
[Muudetud: 27-4-2008 fheisis]
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
ise küll puutumata jäänud pikanäpumeestest kuid vanamehel lasti hiljuti öösel rekka külmiku paagist kogu küte välja ning hommikuks oli külmik soe
seda öösel unepealt kui vanamees kabiinis magas. kodujuures Haapsalus on korduvalt veokist diisel välja lastud.
kusjuures eile ühel sünnipäeval räägiti mulle kuidas poolas vargad rekkaid tühjendavad. kuskilt pilust lastakse kabiin gaasi täis, seejärel kanugtatakse uks lahti ning võetakse kõik mis ette jääb. kui ust ei õnnestu lahti saada lüüakse küljeaken katki et sohver päris ära ei sureks ning hommikul ikka ärkaks.
ise küll ei usu, et asjad päris nii hullud on, pigem käis see teema mõne aasta taha kui poolat nagu katku kardeti
[Muudetud: 27-4-2008 CozmonauT]

kusjuures eile ühel sünnipäeval räägiti mulle kuidas poolas vargad rekkaid tühjendavad. kuskilt pilust lastakse kabiin gaasi täis, seejärel kanugtatakse uks lahti ning võetakse kõik mis ette jääb. kui ust ei õnnestu lahti saada lüüakse küljeaken katki et sohver päris ära ei sureks ning hommikul ikka ärkaks.
ise küll ei usu, et asjad päris nii hullud on, pigem käis see teema mõne aasta taha kui poolat nagu katku kardeti

[Muudetud: 27-4-2008 CozmonauT]
-
ssix06sl
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2106 SL
- Kontakt:
Seoses majanduslanguse ja vanaraua hinna tõusuga on hakanud taas levima vanarauavargus. Omal on sellise asjaga kogemused olemas ja kõik vara on kuuri peidetud ning koer valvamas. Isegi sai 32kg sangpomm sisse viidud sest hetkel oleks selle väärtus 128kr;) Niiet hoidke oma vara. Tuttaval viidi kõik traktori haakeriistad minema. ise ta arvas et sel aastal jääb kartul maha panemata. Suhteliselt kobakad asjad on ikka ära viidud. Räägitakse et kannavad ka relva:yllatunud
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:

Tigedaks teeb...
Mul viidi minema ca 4,5 meetrit paksuseinalist raudtoru 600 mm läbimõõduga.
Sõitsin ise vanaraua kokkuostupunktid läbi ja leidsin üles Kuusakoski territooriumilt, kutsusin politsei kohale ja asjaosalistele algatati kriminaalasi (kokkuostus saadi selle toru eest 2000.-).
Toru oli kolmeks jupiks lõigatud aga tagasi toodi seegi... Politseiga suhtlemisele läks 2 päeva minu aega raisku + närvikulu juurde...

[Muudetud: 22-6-2008 Indy]
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
no eks ma siis kirjuta kah:
jäin ilma oma jalgrattast. olin mõne tunni eemal ja läinud oligi. kusjuures oli lukustatud trepikojas ning omakorda ka lukuga posti küljes kinni. ja,et varastale kõlbab kõik,tõestas see juhus samuti-ratas ise oli suht vana juba(miski 10 aastat vast ikka minu käes) pealeselle mitte just sellise välimusega et seda võiks kohe müügiks lükata ning läks ka tagumise punase helkuri asemele pandud kaubarongi sabasignaal (loe:kolesuur punane plekitükk).
jäin ilma oma jalgrattast. olin mõne tunni eemal ja läinud oligi. kusjuures oli lukustatud trepikojas ning omakorda ka lukuga posti küljes kinni. ja,et varastale kõlbab kõik,tõestas see juhus samuti-ratas ise oli suht vana juba(miski 10 aastat vast ikka minu käes) pealeselle mitte just sellise välimusega et seda võiks kohe müügiks lükata ning läks ka tagumise punase helkuri asemele pandud kaubarongi sabasignaal (loe:kolesuur punane plekitükk).