Siksi kere igaveseks rooste vaba ! :D

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
j
Jevgenich
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub
Kontakt:

Postitus Postitas Jevgenich »

http://www.finalcoat.ru/guarantee.html

See on siis imeleiutis , mille leiutasid ja patenteerisid ameeriklased , ning valmistatakse seda Taiwanis.
Maksab see imeasi läbi interneti poe ostes vaid 7780 rubla ehk siis ~3500 krooni .
Firma annab eluaegse garantii , et kerele ei tule läbivat roostet :lol:lol:lol , aga see on tingimusel ,et seade pannakse peale nende töökojas.
Garantii seadmele on 5 aastat.
Niiet , ärge enam värvige oma autosid , vaid pange see imeleiutis peale ja kere kestab igavesti , pole siis ju mõtet ka värvida. <- Raha kokkuhoid! :spin :spin :spin

http://www.finalcoat.ru/online.html

Seal mitu mitu konksu olemas , vaadake uurige , keda huvitab :P, kui kedagi huvitab võin ak juurde tõlkida millest seal juttu on ;)
Minu isiklik arvamus selle kohta on MÕTTETU P*SK :puzzled ,
sest mudu oleks see leiutis igal bemmil jne peal juba ammu , tehasest.
a
amfiibinimene
Foorumi kasutaja
Autod: 21011 80

Postitus Postitas amfiibinimene »

tõlge kulub kindlasti kohe ära
t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Algselt postitas: Jevgenich

Minu isiklik arvamus selle kohta on MÕTTETU P*SK :puzzled ,
sest mudu oleks see leiutis igal bemmil jne peal juba ammu , tehasest.
Minu arvamus ühtib peaaegu sinuomaga mis puutub selle algust, aga...
Kogu tänapäevane autotööstus on üles ehitatud varuosade müügile. Mitte ükski tootja ei paku sulle igavest keret, sest muidu sa ju uut tiiba ei ostaks või mõne aasta pärast uut autot.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

No ma nats tõlgin ühe esimese konksu:
Ilus, kõlav, põrutav pealkiri:

Eluaegne läbiva korrosiooni vastane garantii.

Autoriseeritud paigaldaja poolt teostatud elektroonilise antikorrosiooni vahendi "Final Koat" paigaldamisel antakse autokerele eluaegne läbiva rooste vastane garantii. (Võimas!)

Ja nüüd sellesama pealkirja all:
Vastutus, mis lasub maaletoojal (Venemaa esindusel siis) on kindlustatud Venemaa Riiklikus Kindluskompaniis järgus üks juhtum - kuni üks miljon rubla (limiit).
Mõistaks nii, et kui tekib läbiv rooste, siis saab klient kohe maru rikkaks. Aga ei, tutkit brat :D. Loeme täpsemalt:

Kindlustus tagab, et toode ei ole kuidagi kahjulik kliendi (ostja) elule, tervisele ega tema varale. Konstruktsiooniliste või muude vigadega toote kasutamisel tekkivad võimalikud tagajärjed ei ohusta mitte kuidagi eelnimetatud valdkondi (elu, tervis, vara).

Normaalne oleks nii vägeva ja pommikindla toote puhul kindlustada hoopis see läbiva rooste vastane lubadus, aga, aga, aga.....

Ma arvan ka, et see on üks suur petuskeem ja firma või seltskond, kes asjaga tegeleb, on varsti peale natukese nutsaka raha teenimist orbiidilt kadunud.
Hmmm, leidke õige tootja koduleht. Mina ei ole veel leidnud. See on nagu "Põhjala" tennised, milledele pastakaga omal ajal kolm triipu ja "adidas" sai soditud :D.

[Muudetud: 22-1-2008 logman]
Vasta