Täna küsisin kas on võimalik vana(ilma sinise otsata) numbrit järgi teha.Veel on võimalik teha üleni valge number-maksab 100 eek-u tk.vana peab vastu viima kui uus valmis.
Lisainfoks:
seda on võimalik vaid juhul, kui masinal pole varem est tunnust olnud, ostsin omale kasutatud auto mille numbrimärk oli veidi mõlkis, uut tellides soovisin ilma lisatunnuseta märki, kuid seda ei saaud kuna tunnus oli juba kord antud.
väga hea info. ongi vaja mõlemale autole uusi numbreid kuid pole ära vahetanud, sest kartsin et saan eurokad vastu. sinise lätakaga numbrid on ülirõvedad.
Ka endal sai suvel tehtud uued nr-id..
Ja sai pandud ka alused külge...
Välimus muutus küll kohe. Vanad räbalad nr-id jäid nii silma kogu aeg.
Niiet minuteada kogu aeg saanud neid teha.
TO;grimes.
Kas "järgitehtud" on numbrite ja tähtede vahe on muutunud?
Kui nii siis esi- ja taganumer saavad olema erinevad?!Mul kavatsus vahetada ainult esinumber.
Algselt postitas: moosmoosik
kellegile europlärakad ei meeldi. mina sain nad paratamatult. kas ma peaksin kõigi viha alla sattumise kartuses enam mitte kohale tulema?
Seda numbrit ei pane enam keegi tähele, kui selle tiiva katusele upitad
minu masinal ammu euronumbrid küljes ja ei riiva siin midagi silma kes tahab leiab alati virinat iga asja üle kellele ei meeldi ärgu toppigu numbreid külge
Algselt postitas: SexSix
TO;grimes.
Kas "järgitehtud" on numbrite ja tähtede vahe on muutunud?
Kui nii siis esi- ja taganumer saavad olema erinevad?!Mul kavatsus vahetada ainult esinumber.
Jh vahed on muutunud... uutel numbritel on kitsam vahe, ja tundub kenam..
Endal pole kh midagi euro nr-ite vastu. Aga kuna vanad olid kõverad. Ja enne campi vahetasin need ära.
Pealegi oli veel sõber Trev2-hes tööl. Helistasin talle, et teeks valmis, ja õhtuks oli olemas.