Auto ümber vormistamine ARK-is?

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
l
Ladarider
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103 (1300 SL), mb124 200d

Postitus Postitas Ladarider »

Äkki keegi teab palju maksab arkis auto vormistamine.Tähendab probleem, siis selline, et pole saanud oma ladat liigutada juba suvest saati, sest dokumendid kadusid ära ja auto oli vanaisa nimel.Tema aga on surnud ja mulle oli kirjutanud volituse kui elas veel.
ARK loomulikult enam tema nimele polnud nõus tehnilist välja kirjutama ja nüüd tuleb lihtsalt auto teha nagu päriatest kellegi nimele.Aga ei tea mis see üldse kõik maksma võib minna ja ütleme kui teha auto kellegi nimele kellel pole üldse kunagi lube olnud ja minule auto volitab kas siis peab hakkama tema kindlustust tegma ja see on vist tohutu kallis jälle.
Vot selline jama olnud vahepeal:kuri
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

600.- auto omaniku vahetus. lähed kohale ja näitad kõik paberid ette jne.. küll nad suuna peale aitavad, mida ja kust vaja..

autot tahavad kindlalt näha ark-i angaaris! selleks pead valmis olema.

ega see midagi erilist pole - selliseid asju tuleb arkis ette iga päev.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
l
Ladarider
Foorumi kasutaja

Aga ütleme, et praegu nagu pärib üks inimene selle auto, siis tema vist peab arkis ennem oma nimele uued dokumendid laskma teha et saaks mulle ümber jälle kirjutada või äkki vist saab otse ta ka lasta minu nimele auto kirjutada arkis.Keeruline tegelikult:D
Aga tänan ka vastuse eest!
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

oleneb kus autot ümber registreerid... nt Raplas uuriti mu 81a Ford Taunusel kõik kerenumbrid ja mootorinumbrid taskulambiga üle... samas Tallinnas oma siksi ümbervormistamisel ei olnud auto vaatamisest keegi huvitatud... seal vist lihtsalt nii palju rahvast koguaeg ja pole aega tegeleda sellega.
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Ise puutusin just hiljuti sama asjaga kokku. Kui autol kehtiv ülevaatus, siis ei taha keegi autot näha. Pärandvara kohta peab olema notari kinnitus ehk paber, mis tõendab, kes on pärija ja mida päritakse.
Kui ülevaatust ei ole, siis tahetakse autot näha - vahet pole, kas näitad ette ARK-is või kutsud ARK-i inspektori koju. Viimasel juhul on riigilõiv veel 250 krooni lisaks.

Üks kõne ja kõik on kohe teada:
Infotelefon 6201 200, tööpäevadel 8.30-16.30
a
amfiibinimene
Foorumi kasutaja
Autod: 21011 80

Postitus Postitas amfiibinimene »

minulgi hiljuti kogemus 2 autoga. Lähed 600 eegu ja varem vormistatud ostu-müügi lepinguga arki ning 15 min pärast oled õnnelik autoomanik. Autosi ei tahetud ka minu puhul näha.
l
Ladarider
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: amfiibinimene
minulgi hiljuti kogemus 2 autoga. Lähed 600 eegu ja varem vormistatud ostu-müügi lepinguga arki ning 15 min pärast oled õnnelik autoomanik. Autosi ei tahetud ka minu puhul näha.
Mul pole asi ostumüügi lepingus, mul selline teema, et perekond saab nagu pärimis paberid kätte ja siis peavad ark-is uued dokumendid tegema ja see kes praegu pärib, saab vist otse kohe auto minu nimele arkis teha?
Homme helistan ka.
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Autod: LADAd ca 60tk+1
Kontakt:

Postitus Postitas Ardi Soovik »

Algselt postitas: Mel
Ise puutusin just hiljuti sama asjaga kokku. Kui autol kehtiv ülevaatus, siis ei taha keegi autot näha. Pärandvara kohta peab olema notari kinnitus ehk paber, mis tõendab, kes on pärija ja mida päritakse.
Kui ülevaatust ei ole, siis tahetakse autot näha - vahet pole, kas näitad ette ARK-is või kutsud ARK-i inspektori koju. Viimasel juhul on riigilõiv veel 250 krooni lisaks.

Üks kõne ja kõik on kohe teada:
Infotelefon 6201 200, tööpäevadel 8.30-16.30
Autot tahetakse näha ka ÜV olemasolu korral kui auto asub nn. vanas andmebaasis.St.sinine pass või vanemat tüüpi roheline,milles pole omaniku isikukoodi.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Aga palju maksab auto värvi vahetamine? Mitte värvimine vaid selle ümbervormistamine ARK'is. Olen kuulnud, et oli vist 300.-?
Ja kas keegi oskab öelda, et kui auto mitmevärviliseks(2 värviliseks) teha siis kas passi märgitakse see ära või peab üks värv "domineeriv olema"?
Lower your standards and you'll never be disappointed!
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: reiner
Aga palju maksab auto värvi vahetamine? Mitte värvimine vaid selle ümbervormistamine ARK'is. Olen kuulnud, et oli vist 300.-?
Ja kas keegi oskab öelda, et kui auto mitmevärviliseks(2 värviliseks) teha siis kas passi märgitakse see ära või peab üks värv "domineeriv olema"?
200.- + maksetegemise kulud.Kui teed internetipangas ja lased seal välja printida,siis 2,5-3kr,kui teostad makse sularahas,siis 25kr.
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Ja minult veel selline küsimus et mis siis kui tahaks korraga vahetada nii värvi kui vormistada uue omaniku? Vana omanik on elus-terve, aga teda leida raske, auto on edasi müüdud lihtsalt volitusega.

Vabandust, et küsin siin, mitte otse ARK klienditeeninduse numbrilt, aga tundub, et siinsetel inimestel on kogemusi segaste dokkidega küll ja küll...

[Muudetud: 8.1.07 GTA]
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: GTA
Ja minult veel selline küsimus et mis siis kui tahaks korraga vahetada nii värvi kui vormistada uue omaniku? Vana omanik on elus-terve, aga teda leida raske, auto on edasi müüdud lihtsalt volitusega.

Vabandust, et küsin siin, mitte otse ARK klienditeeninduse numbrilt, aga tundub, et siinsetel inimestel on kogemusi segaste dokkidega küll ja küll...

[Muudetud: 8.1.07 GTA]
Siis otsid vana omaniku üles ja sõlmid temaga müügilepingu,blanketi saad ARK kodulehelt.Sa võid müügilepingu saata täitmiseks posti teel.Ilma omaniku allkirjata ARK omanikuvahetust ei vormistata.
Kasutaja avatar
kapa
Foorumi kasutaja
Autod: 2x2105

Postitus Postitas kapa »

Minu ARK kogemused olid selle registreerimiseelse ülevaatusega hoopis hullud. Ühes ARK punktis aeti ühti juttu, et autot pole vaja näidata, mingid paberid täita ja siis omanikult allkiri võtta ja neile esitada. Tegime volitused ja sain allkirja. Siis läksime teise ARK puntki (Sauele). Seal nõuti auto reg.eelset ülevaatust. Autoga kohale sõidetud, ära näidatud, läksime pabereid korda ajama. Nüüd väideti, et need paberid, mis eelmises punktis kaasa pandi on jamad ja vananenud ja ei kasutata enam. Minge minema ja tulge tagasi uute paberitega. Aga me olime Siksi juba kohale vedanud...:D:sein:mad:. Einoo kodu sõit oli. Järgmine kord ajasime uued paberid ja käisime ära. Auto näitamine oli tookord kirja läinud. Kontrolliti VIN koodi ühtimist kerel passis olevaga, muud midagi.

Järelikult on ikka auto näitamine kohustuslik. Kui lugejaist keegi läheb, siis ajage oma paberid enne telefoni teel korda, just selles samas ARK punktis, kuhu lähete oma autot näitama.

Eks see oli oma lollus ka, et erinevates punktides käisime, aga vaja oli. Isik, kelle nimele auto tehti elas teises kodumaa nurgas. Ise jään eluks ajaks ARK naerma. Nad ei tea ise ka milliseid pabereid tegelt vaja on. :)

[Muudetud: 8-1-2007 kapa]
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...
Vasta