---> FOORUMITES TEGUTSEB PETIS!!! <---
-
pPriidic
- Ladaklubi Liige
- Autod: Samara 2108 Baltic
teema on kuum, lugege läbi ja hoidke silmad lahti!
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=28796
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=28796
9x mõtle, 1x postita!!! 

-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Eks sellistel teemadel on paljudes foorumites räägitud. Paraku ei peata tõsist petturit ka lunapakk kuna ta ei pruugi sulle saata õiget kaupa, kas siis mingi suvaline kola või siis lubatud asi, aga mitte töökorras.
Ise olen ühel korral ka petturi küüsi sattunud, summa oli midagi 300-400 vahel vist, see oli 50% ettemaks kaubale (arvutijubinad). Pettur andis raha ülekandmiseks meelega veidi vale nime, põhimõtteliselt eesnimes paar tähte teisiti, aga pangaülekandena läks see läbi kuna väidetavalt (väiksemate summade?) korral ei kontrollitud (ees)nime täpset vastavust. Õnneks minu päringu peale pangast kanti raha mulle (ja teistele petta saanutele, keda oli vist veel 4) panga poolt tagasi. Jõudsime juba ka politseile avaldused teha, aga kuna raha kätte saime ja seega nagu ametlikult mingit kuritegu ei toimunud, ei saanud politesi ka asja uurima hakata. Pettur ise nüüd vaevalt oleks raha tagasi kandnud. Üldiselt väga keeruline lugu oli, ise ta väitis, et hoopis tema vend sai sellega hakkama, sellele väitele aga leidus vastuväiteid jne...
Ja muide, see Sander Kurgjärv pani pettusi toime juba eelmisel aastal, mõnedes foorumites juba teada-tuntud nimi.
Ise olen ühel korral ka petturi küüsi sattunud, summa oli midagi 300-400 vahel vist, see oli 50% ettemaks kaubale (arvutijubinad). Pettur andis raha ülekandmiseks meelega veidi vale nime, põhimõtteliselt eesnimes paar tähte teisiti, aga pangaülekandena läks see läbi kuna väidetavalt (väiksemate summade?) korral ei kontrollitud (ees)nime täpset vastavust. Õnneks minu päringu peale pangast kanti raha mulle (ja teistele petta saanutele, keda oli vist veel 4) panga poolt tagasi. Jõudsime juba ka politseile avaldused teha, aga kuna raha kätte saime ja seega nagu ametlikult mingit kuritegu ei toimunud, ei saanud politesi ka asja uurima hakata. Pettur ise nüüd vaevalt oleks raha tagasi kandnud. Üldiselt väga keeruline lugu oli, ise ta väitis, et hoopis tema vend sai sellega hakkama, sellele väitele aga leidus vastuväiteid jne...
Ja muide, see Sander Kurgjärv pani pettusi toime juba eelmisel aastal, mõnedes foorumites juba teada-tuntud nimi.

Ma eelmine aasta käisin veel seal Vana-Antslas koolis ja isegi olen teda näinud, nägin tema pilti ja tundsin ära... seal samas külas on veel teisigi ärikaid ja mõtetuid mehi... kuidas saab mõni ikka nii loll olla:puzzledAlgselt postitas: an12dukas
Vana-Antslast pärit pätt Sander Kurgjärv
Töö tegi ahvist inimese, inimene ostis ?iguli
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Kahjuks nii lihtsalt need asjad ei käi...Algselt postitas: arvejomm
Huvitav miks keegi tema isikuandmeid piirivalvele ei anna? Kuna mees pidevalt sõelub Kahe riigi vahet siis on Piirikatega neid asju lihtsam ajada ja piirivalve tegeleb piiriga piirnevatel aladel politsei eest.
Piirivalve saab tagaotsitavate andmebaasi politseist, seega suvaliselt kedagi kinni pidada ei ole õiguslikku alust.
Sander Kurgesid on Eestis teisigi...Algselt postitas: an12dukas
Kuradi tropp selline. Ma elan Antslas ja mu venna nimi on Sander Kurg. Ta on 10 aastane. Vana-Antslast pärit pätt Sander Kurgjärv on mu venna kaela ajanud selle jama. Mu vennale pole küll arvele raha lisandunud.
Audivennad võiksid pollarisse minna.
Tavaliselt pöördutakse politseisse seal (riigis/linnas jne), kus toimus kuritegu/väärtegu. St olen Soomes, mulle antakse peksa--pöördun ju Soome politsei poole, eksole..Esmalt vaja selgusele jõuda, kus toimus antud tegu. Njah, tegelikult tõlgendamise küsimus:puzzled Kas kutt asub tõesti Soomes ja paneb seal toime pettusi? Või mitte?
See et kutt Soome numbrilt helistas, ei näita tegelikult midagi. Ja piirivalvet antud teema ei puuduta, tegu pole piirirezhiimi eeskirjade või sellega seonduvate eeskirjade rikkumisega. Rikkumine ei pandud ju toime piiril või piirilähedasel alal, samuti ei toimunud keelatud kauba vedu üle piiri. Kui üldse antud juhtumis mingit vedu/saatmist toimus...aga vist siiski mitte.
Kellel probleeme, tehku ikka esmalt siin politseisse avaldus ja nende kaudu saab juba uurima hakata, mis tüübiga on tegu , kus/millal/miks tegutseb ning kelle pädevusse kuulub tema vastutusele võtmine.
Hoiataks siis foorumis juppe ostva tüübi eest kasutaja nimega (Loesurfar) ,kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri et ka helistada ei saaks! Ei salli sellist tegevust ja mõtetu jutu kulgu asju kokkuleppida,ei tea mis rahulduse sellise asja korraldamisega saab!:mad: Enam ei vasta ühelegi kirjale ja telefon millele helistada on vale! 

- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
No inimestel on mingi paaniline hirm märkida oma profiili sünnikuupäev, asukoht ja telefoni nr.Ladavend kirjutas:...kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri ...
Need kolm asja räägivad juba isiku kohta üsna palju teemal, kas ja kui palju usaldada või mitte.
Peale foorumi kesta muutmist peaks kõik omad sisestatud isikuandmed siin uuesti üle vaatama.
-
ddasf
- Autod: 2x2105 2xBMW
- Kontakt:
Ladavend kirjutas:Hoiataks siis foorumis juppe ostva tüübi eest kasutaja nimega (Loesurfar) ,kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri et ka helistada ei saaks! Ei salli sellist tegevust ja mõtetu jutu kulgu asju kokkuleppida,ei tea mis rahulduse sellise asja korraldamisega saab!:mad: Enam ei vasta ühelegi kirjale ja telefon millele helistada on vale!
Ma võin isegi mürki võtta et tean kes see kasutaja on
Kahjuks või õnneks aga nii äri ei aeta!dasf kirjutas:Ladavend kirjutas:Hoiataks siis foorumis juppe ostva tüübi eest kasutaja nimega (Loesurfar) ,kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri et ka helistada ei saaks! Ei salli sellist tegevust ja mõtetu jutu kulgu asju kokkuleppida,ei tea mis rahulduse sellise asja korraldamisega saab!:mad: Enam ei vasta ühelegi kirjale ja telefon millele helistada on vale!
Ma võin isegi mürki võtta et tean kes see kasutaja on

- undu
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi 100 C4
Mul soovis mingi iraagi endine leitnant võrri ära osta ja tahtis mulle punase risti pakiga u 5 milj dollarit sõjatsoonist eestisse saata, eelnevalt lepingu tehes ja et mina hoiaks tema raha kuni sõda läbi on ja ta eestisse selle järgi saab tulla.
Suhteliselt vigane inglise keel tundus ka olevat ja vaevalt ta mu kuulutusestki aru sai. Ei teamis praeguseks saanud on ja kas keegi ka õnge on läinud.
Suhteliselt vigane inglise keel tundus ka olevat ja vaevalt ta mu kuulutusestki aru sai. Ei teamis praeguseks saanud on ja kas keegi ka õnge on läinud.
-
ffanatt
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, 21063, Mitsubishi ECLIPSE
undu kirjutas:Mul soovis mingi iraagi endine leitnant võrri ära osta ja tahtis mulle punase risti pakiga u 5 milj dollarit sõjatsoonist eestisse saata, eelnevalt lepingu tehes ja et mina hoiaks tema raha kuni sõda läbi on ja ta eestisse selle järgi saab tulla.
See varjant on vist üppris levinud. Mul on juba kolm sellist erinevat kirja tulnud auto kuulutuse peale. Ei ole veel välja mõelnud mis moodi nende skeem käib. Tahavad saada täis nime, tel numbrit, aadressi ja koopiat dokumendist. Suht naljakas on lugeda nende uipo juttu.
pidur = kiiruse surm