---> FOORUMITES TEGUTSEB PETIS!!! <---

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
p
Priidic
Ladaklubi Liige
Autod: Samara 2108 Baltic

Postitus Postitas Priidic »

teema on kuum, lugege läbi ja hoidke silmad lahti!

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=28796
9x mõtle, 1x postita!!! :cool:
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Hmm...sama tüübiga oli juba mitu aastat tagasi probleeme...
Ei mäletagi mis temast sai...
Aga, et nüüd jälle...nojah...kui hälbega, siis hälbega...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
a
arvejomm
Foorumi kasutaja
Autod: Traktor tüüpi Mondeo

Postitus Postitas arvejomm »

Huvitav miks keegi tema isikuandmeid piirivalvele ei anna? Kuna mees pidevalt sõelub Kahe riigi vahet siis on Piirikatega neid asju lihtsam ajada ja piirivalve tegeleb piiriga piirnevatel aladel politsei eest.
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Arvan et ,sellised mehed ladaklubi kollitama ei tule.Siin midagi müüa,siis tuleks 3eegu eest ära anda ja bensiini raha ka järgitulijale peale maksta :ylbe
56506878
a
an12dukas
Foorumi kasutaja
Autod: 21083

Postitus Postitas an12dukas »

Kuradi tropp selline. Ma elan Antslas ja mu venna nimi on Sander Kurg. Ta on 10 aastane. Vana-Antslast pärit pätt Sander Kurgjärv on mu venna kaela ajanud selle jama. Mu vennale pole küll arvele raha lisandunud.
Audivennad võiksid pollarisse minna.
w
wilson
Foorumi kasutaja
Autod: 21053
Kontakt:

Postitus Postitas wilson »

mis sellest kirumisest nyyd sul kasu on?see raha tagasi ei too!kaldun arvama et su vend pole ainus kellel selline nimi olla võib.
c
Critical
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Critical »

Leidub ikka kergeusklikke, ise küll pole kunagi ühtegi asja ettemaksuga ostnud ja seda enam et võõra inimesega tegemist.
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Paljudel juhtudel siiski ei leidu selliseid petiseid, vaid raha saab üle kantud ja kaup jõuab kohale.
a
Ardi Soovik
Foorumi kasutaja
Autod: LADAd ca 60tk+1
Kontakt:

Postitus Postitas Ardi Soovik »

Üldiselt olen ka mina kauba eest raha ette nõudnud.On olemas ka variant,saata lunapakiga.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
v
veiko
Suletud kasutaja

Postitus Postitas veiko »

Eks sellistel teemadel on paljudes foorumites räägitud. Paraku ei peata tõsist petturit ka lunapakk kuna ta ei pruugi sulle saata õiget kaupa, kas siis mingi suvaline kola või siis lubatud asi, aga mitte töökorras.
Ise olen ühel korral ka petturi küüsi sattunud, summa oli midagi 300-400 vahel vist, see oli 50% ettemaks kaubale (arvutijubinad). Pettur andis raha ülekandmiseks meelega veidi vale nime, põhimõtteliselt eesnimes paar tähte teisiti, aga pangaülekandena läks see läbi kuna väidetavalt (väiksemate summade?) korral ei kontrollitud (ees)nime täpset vastavust. Õnneks minu päringu peale pangast kanti raha mulle (ja teistele petta saanutele, keda oli vist veel 4) panga poolt tagasi. Jõudsime juba ka politseile avaldused teha, aga kuna raha kätte saime ja seega nagu ametlikult mingit kuritegu ei toimunud, ei saanud politesi ka asja uurima hakata. Pettur ise nüüd vaevalt oleks raha tagasi kandnud. Üldiselt väga keeruline lugu oli, ise ta väitis, et hoopis tema vend sai sellega hakkama, sellele väitele aga leidus vastuväiteid jne...

Ja muide, see Sander Kurgjärv pani pettusi toime juba eelmisel aastal, mõnedes foorumites juba teada-tuntud nimi.:P
k
Kiwa
Foorumi kasutaja
Autod: e36 coupe

Postitus Postitas Kiwa »

Algselt postitas: an12dukas
Vana-Antslast pärit pätt Sander Kurgjärv
Ma eelmine aasta käisin veel seal Vana-Antslas koolis ja isegi olen teda näinud, nägin tema pilti ja tundsin ära... seal samas külas on veel teisigi ärikaid ja mõtetuid mehi... kuidas saab mõni ikka nii loll olla:puzzled
Töö tegi ahvist inimese, inimene ostis ?iguli
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

Algselt postitas: arvejomm
Huvitav miks keegi tema isikuandmeid piirivalvele ei anna? Kuna mees pidevalt sõelub Kahe riigi vahet siis on Piirikatega neid asju lihtsam ajada ja piirivalve tegeleb piiriga piirnevatel aladel politsei eest.
Kahjuks nii lihtsalt need asjad ei käi...
Piirivalve saab tagaotsitavate andmebaasi politseist, seega suvaliselt kedagi kinni pidada ei ole õiguslikku alust.
m
mummuke
Suletud kasutaja

Postitus Postitas mummuke »

Algselt postitas: an12dukas
Kuradi tropp selline. Ma elan Antslas ja mu venna nimi on Sander Kurg. Ta on 10 aastane. Vana-Antslast pärit pätt Sander Kurgjärv on mu venna kaela ajanud selle jama. Mu vennale pole küll arvele raha lisandunud.
Audivennad võiksid pollarisse minna.
Sander Kurgesid on Eestis teisigi...

Tavaliselt pöördutakse politseisse seal (riigis/linnas jne), kus toimus kuritegu/väärtegu. St olen Soomes, mulle antakse peksa--pöördun ju Soome politsei poole, eksole..Esmalt vaja selgusele jõuda, kus toimus antud tegu. Njah, tegelikult tõlgendamise küsimus:puzzled Kas kutt asub tõesti Soomes ja paneb seal toime pettusi? Või mitte?

See et kutt Soome numbrilt helistas, ei näita tegelikult midagi. Ja piirivalvet antud teema ei puuduta, tegu pole piirirezhiimi eeskirjade või sellega seonduvate eeskirjade rikkumisega. Rikkumine ei pandud ju toime piiril või piirilähedasel alal, samuti ei toimunud keelatud kauba vedu üle piiri. Kui üldse antud juhtumis mingit vedu/saatmist toimus...aga vist siiski mitte.

Kellel probleeme, tehku ikka esmalt siin politseisse avaldus ja nende kaudu saab juba uurima hakata, mis tüübiga on tegu , kus/millal/miks tegutseb ning kelle pädevusse kuulub tema vastutusele võtmine.
l
Ladavend
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Ladavend »

Hoiataks siis foorumis juppe ostva tüübi eest kasutaja nimega (Loesurfar) ,kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri et ka helistada ei saaks! Ei salli sellist tegevust ja mõtetu jutu kulgu asju kokkuleppida,ei tea mis rahulduse sellise asja korraldamisega saab!:mad: Enam ei vasta ühelegi kirjale ja telefon millele helistada on vale! :kuri
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Ladavend kirjutas:...kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri ...
No inimestel on mingi paaniline hirm märkida oma profiili sünnikuupäev, asukoht ja telefoni nr.
Need kolm asja räägivad juba isiku kohta üsna palju teemal, kas ja kui palju usaldada või mitte.

Peale foorumi kesta muutmist peaks kõik omad sisestatud isikuandmed siin uuesti üle vaatama.
d
dasf
Autod: 2x2105 2xBMW
Kontakt:

Postitus Postitas dasf »

Ladavend kirjutas:Hoiataks siis foorumis juppe ostva tüübi eest kasutaja nimega (Loesurfar) ,kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri et ka helistada ei saaks! Ei salli sellist tegevust ja mõtetu jutu kulgu asju kokkuleppida,ei tea mis rahulduse sellise asja korraldamisega saab!:mad: Enam ei vasta ühelegi kirjale ja telefon millele helistada on vale! :kuri

Ma võin isegi mürki võtta et tean kes see kasutaja on
l
Ladavend
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Ladavend »

dasf kirjutas: 
Ladavend kirjutas:Hoiataks siis foorumis juppe ostva tüübi eest kasutaja nimega (Loesurfar) ,kes lepib aja kokku aga kohale ise ei ilmu,ning annab vigase mobiili numbri et ka helistada ei saaks! Ei salli sellist tegevust ja mõtetu jutu kulgu asju kokkuleppida,ei tea mis rahulduse sellise asja korraldamisega saab!:mad: Enam ei vasta ühelegi kirjale ja telefon millele helistada on vale! :kuri

Ma võin isegi mürki võtta et tean kes see kasutaja on
Kahjuks või õnneks aga nii äri ei aeta! :( Kui ikka kas raha kokku ei saa või lihtsalt pole võimalik tulla kohale,oleks viisakas helistada või kirjutada siia foorumisse pm! Kuid mingit infot ei liikunud ja kokkulepitud kohas oodata üle poole tunni on ikka nõme!
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Mul teistmoodi petisega kokkupuude. Nimelt üks nigeerlane soovib mu Opelit osta :lol Teades seda skeemi üritan mängus kaasa lüüa ;)
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
undu
Foorumi kasutaja
Autod: Audi 100 C4

Postitus Postitas undu »

Mul soovis mingi iraagi endine leitnant võrri ära osta ja tahtis mulle punase risti pakiga u 5 milj dollarit sõjatsoonist eestisse saata, eelnevalt lepingu tehes ja et mina hoiaks tema raha kuni sõda läbi on ja ta eestisse selle järgi saab tulla.

Suhteliselt vigane inglise keel tundus ka olevat ja vaevalt ta mu kuulutusestki aru sai. Ei teamis praeguseks saanud on ja kas keegi ka õnge on läinud.
f
fanatt
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, 21063, Mitsubishi ECLIPSE

Postitus Postitas fanatt »

undu kirjutas:Mul soovis mingi iraagi endine leitnant võrri ära osta ja tahtis mulle punase risti pakiga u 5 milj dollarit sõjatsoonist eestisse saata, eelnevalt lepingu tehes ja et mina hoiaks tema raha kuni sõda läbi on ja ta eestisse selle järgi saab tulla.

Suhteliselt vigane inglise keel tundus ka olevat ja vaevalt ta mu kuulutusestki aru sai. Ei teamis praeguseks saanud on ja kas keegi ka õnge on läinud.

See varjant on vist üppris levinud. Mul on juba kolm sellist erinevat kirja tulnud auto kuulutuse peale. Ei ole veel välja mõelnud mis moodi nende skeem käib. Tahavad saada täis nime, tel numbrit, aadressi ja koopiat dokumendist. Suht naljakas on lugeda nende uipo juttu.
pidur = kiiruse surm
Vasta