Mis tegite teie kui olite noored???
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Väga hea uue teema arendus.Et mis tegite teie kui olite noored,näiteks 12-15 aastat vanad.
Alustan endast,tegelesin automudelismiga:D
Mess: kuna see jutt polnud Mootor ja väljalaske teemas enam kohane, siis tõstsin arutelu pisut teise kohta.
Alustan endast,tegelesin automudelismiga:D
Mess: kuna see jutt polnud Mootor ja väljalaske teemas enam kohane, siis tõstsin arutelu pisut teise kohta.
56506878
-
cchp
- Foorumi kasutaja
- Autod: informatsiooni kogumine,varuosade ost-müük

- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Hoplaa....! Kui juba läks ,siis aina edasi.....
Mul oli suur huvi suusaspordi vastu ,tegin trenni ,käisin rajoonikatel ,parim saavutus III koht ,kevadel '85 said võistlused läbi ,jäin haigeks ,pärast hakkasin laaberdama... - külaelu....
Tehnikahuvi piirdus jalgrattaga ,sest elasime vaeselt ja puudusid finantsid võrri sebimiseks.
Vanamehe juures sai rohkem traktoritega mässatud...

Mul oli suur huvi suusaspordi vastu ,tegin trenni ,käisin rajoonikatel ,parim saavutus III koht ,kevadel '85 said võistlused läbi ,jäin haigeks ,pärast hakkasin laaberdama... - külaelu....
Tehnikahuvi piirdus jalgrattaga ,sest elasime vaeselt ja puudusid finantsid võrri sebimiseks.
Vanamehe juures sai rohkem traktoritega mässatud...
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Mitte, et ma just väga vana oleksin, aga 12 - 15 aastaselt tegelesin võistlustantsuga. Kokku 10 aastat: 6selt alustasin ja 16selt lõpetasin. Enamuse ajast olin ikka Eesti tasemel finaalis st. 6 parema hulgas. Eesti Meistrivõistlustelt mõned medalid, (kõige säravamat kahjuks mitte) aga karikavõistlustelt (mis põhimõtteliselt sarnane, kuna võistlejad samad, aga ühe võistluse asemel oli terve hooaja vältav võistlussari) tulid ka mõned võidud.
Kusagil 7-8selt sai suviti maal olles suuremate poistega koos ka kõiksugu mopeede, tsikleid ja veidi hiljem ka autosid putitama hakatud. Sealt saati siis ka tehnikahuvi.
Kusagil 7-8selt sai suviti maal olles suuremate poistega koos ka kõiksugu mopeede, tsikleid ja veidi hiljem ka autosid putitama hakatud. Sealt saati siis ka tehnikahuvi.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
-
kkenu
- Foorumi kasutaja
- Autod: 05
- Kontakt:
Igast jamaga sai tegeletud -- huvitavaim on vast tulirelvade ehitamine, mõned siiani alles. Teadmised tugevusõpetusest ja mehhaanikast toona üsna napid olid.
"Mälestuseks" siis 3 mm läbimõõduga tinaplönn vasakus silmas ja läbilastud näpp. Selle tõttu sai miilitsastruktuuridega tutvutud ja ka alaealiste komisjonis aastake arvel oldud.
"Mälestuseks" siis 3 mm läbimõõduga tinaplönn vasakus silmas ja läbilastud näpp. Selle tõttu sai miilitsastruktuuridega tutvutud ja ka alaealiste komisjonis aastake arvel oldud.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Njam, kunagi sai vanaisa 21063-ga sõitma õpitud.. jube ülbe tunne oli
.. a jah.. põhitegevuseks oli kunagi tantsutrenn.. oujee showtants.. enam eriti palju sellest ei mäletagi.. kuigi alles 4 aastat möödas.. klaverit sai ka klimberdatud ja basskitarr oli omamoodi sõbraks kui tibidega bändi tegime
vanad head ajad 

-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Jube hea vaadata et teema areneb.Kõik on oma tulemused ka kirja pannud.Seega täiendaks oma tulemuste rida ka.
Nii siis:7aastat mudelismi,78 aastal C-24 trassimudelites vabariigi meister ja suvel sai ohilennukeid ja plaanereid ehitatud(tulemusi ei ole).Peale sõjaväge olin automudelismi ringi juhendaja 3aastat Paides.
Nii siis:7aastat mudelismi,78 aastal C-24 trassimudelites vabariigi meister ja suvel sai ohilennukeid ja plaanereid ehitatud(tulemusi ei ole).Peale sõjaväge olin automudelismi ringi juhendaja 3aastat Paides.
56506878
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Mitte et mina nüüd samuti tea mis vana oleks, aga algkooli ja natuke ka põhikooli ajal sai samuti mudelautondusega tegeletud...samuti mingisugused arvutiklubid/ringid...siis sai tükk aega tegeletud showtantsuga - igasugused diplomid ja kuldplaadid ning karikad tõime ka ära...
Tehnikapisiku nakatumises süüdistan vanemat venda, aastaid tagasi sai äiapapalt kasutada Gaz-24-ja ning nagu vene tehnika ikka - puhuda ja puhastada, keerata ja kruttida jne jne...kuna ise väikse tatina ikka targemat teha polnud, siis nagu sellele vanusele kohane jõlgutakse ikka vanemate vendade sabas ja käiakse närvidele ning garaa? saigi armsaks kohaks...siis tulid veel igatsorti punnakad ning muud mopid...asja forseeris veel ka Nõmme noortemaja Velo-moto huviring, kus sai ka mitu head aastat veedetud - sai ka mopiga EMMK sügiskokkutulekul käidud Hiiumaal ning väikseima kubatuuriga ratta karikasgi kaasa toodud...Ühesõnaga kogu minu nooruse mitmekülgsusesse on suure panuse andnud Nõmme Noortemaja...kes oma võsukestele huvialasid otsib, kiigaku sinna - alati leidub miskit
Tehnikapisiku nakatumises süüdistan vanemat venda, aastaid tagasi sai äiapapalt kasutada Gaz-24-ja ning nagu vene tehnika ikka - puhuda ja puhastada, keerata ja kruttida jne jne...kuna ise väikse tatina ikka targemat teha polnud, siis nagu sellele vanusele kohane jõlgutakse ikka vanemate vendade sabas ja käiakse närvidele ning garaa? saigi armsaks kohaks...siis tulid veel igatsorti punnakad ning muud mopid...asja forseeris veel ka Nõmme noortemaja Velo-moto huviring, kus sai ka mitu head aastat veedetud - sai ka mopiga EMMK sügiskokkutulekul käidud Hiiumaal ning väikseima kubatuuriga ratta karikasgi kaasa toodud...Ühesõnaga kogu minu nooruse mitmekülgsusesse on suure panuse andnud Nõmme Noortemaja...kes oma võsukestele huvialasid otsib, kiigaku sinna - alati leidub miskit