edit: ahjaa, mängu ennast lubatakse detsembriks 2005...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Ja üldse on pull värk - mängu reiting peaaegu laes! ,keegi pole veel mängu käes hoidnudki....
Jube kõva haipimine käib selle ümber ,a noh ,venkudel ongi kõik nii - nagu kommunismi veduriga juhtus....kogu aur läks lihtsalt vile peale ära ja liikuma ei saanudki...
Mäng nüüd kindlalt väljas. 15 märts tuli ainult venelastele ja 20 märts pidi tulema ka teistele. Mängule on ka mingi lombakas demo olemas. Ja sellel lingil on mängust palju rohkem juttu: http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthr ... 208&page=1
Algselt postitas: niffkin
tahab mingit passwordi ja nime see toru.hot.ee
mul ka tõmbab, ülehommseks kohal:)
kasuta mingit ftp clienti, anonymous kasti linnuke ja korras. Muidugi proovima peab päris palju et sisse saada, sest server on tavaliselt pungil täis:sein
Ise muidu eriti arvutiga mängimist ei harrasta, aga seda mängu proovisin. Videokaarti tahab üsna head saada, jõnksutas liiga palju. Aga muidu on huvitav näiteks 01-ga Moskva tänavatel ringi kimada, miilitsad kannul.
mul kah mäng olemas aga kahjuks sülearvutil intrigeeritud video ja pilt liikus ikka väga katkendlikult:sein
kunagi lähen oma plaadiga sõbra arvuti juurde ja proovin kindlasti ära selle mängu:P
Oli see mäng,tahab ikke väga kõvat prose.mu arvutil oli üle 1Gb rami ja videokaart oli ati radeon x 1600 pro.prose oli amd sempron 1800+.Uue arvutiga ple proovind (dual core 2 duo prose 6800 GHz videokaart on uue tüübi gforce 1800 gti.ram-i 1G jne.)
[Muudetud: 7-1-2007 -grazy-]
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984