Algselt postitas: SexSix
Rikkusin seadust a,la Valesti koostatud autorong.Erakas võttis maha.Seaduse järgi kuni 6000.- Kiirmenetluse käigus sain väiksema numbri.
VAZ-iga treileri vedamise "karjäär" läbi!
No sa laenasid jälle mõnda "Antsu" käru kindlasti

.
Need mu volkari bussile parajad ju

, mõtle ka mida teed

A no eks olen ise kah kaks korda seda transporterit piinanud ja säädust rikkunud.
Selline masin oli treilal haakes
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... pid=143306 ja lubatud täismass kaarega lõhki. Seda oli tunda kah, kiiremini kui 65km/h ei julgenud liigelda.
Muide trahvidest rääkides, siis kaks üsna värsket lugu.
Üks pärit Norra kevadmatkapäevalt, kui koju sõites Parika raba vahel 107-ga radarisse sisenesin. Absoluutselt mitte millegagi polnud seda rikkumist põhjendada. Ilus ilm oli, tee kuiv, mets raagus, hea nähtavus, liikluseta tee .... hää oli kiiresti sõita ja nii ütlesingi. Karistuseks suuline hoiatus kirjalikus vormis.
Eile käisin Võrus JCB kopakest treila peale ajamas. Igavene jura oli sinna peale sõita, kolmas katse õnnestus. No see leiutis jäi oma sahaga gabariitidest välja ja treilal polnud luba suurema gabariidiga sõidukeid vedada kui aluse enda laius.
Kõike seda pealelaadimisprotsessi jälgisid eemalt kolm menti. Siis kui auto liikuma hakkas, võeti rajalt maha ja kukuti esmalt karjuma. Hiljem muidugi rahuneti maha, öeldi, et "vaatasime kohe, et siit saab jälle midagi ja hõõrusime käsi", kirjutati 2400.- trahvilõiv välja ja sooviti "head teed"

.
No aga milleks meile sellised politsmendid, kes vahivad pealt, lasevad rikkumisel sündida ja siis agarasti trahvi teevad? Võru jobud, ütleks ma selle peale. Normaalne politseinik, kes ei ole peast ment vaid oma tööd hästi tegev ja tundev korravalvur oleks kohe juurde tulnud ja öelnud, et nii lai traktor SELLE treila peale EI SÕIDA ja enne liikuma hakkamist makske riigi kassasse kümnist

.