Ma saan veebr. 19, load on alles 2 kuud olnud, titekad said ammu juba läbi. esimene masin millega asfaldile tulin oli gaz53 - 6 aastat tagasi. endal on olnud m2140, m2125, sõbraga kambapeale datsun 100A luukpära(!) ja volvo 142. hetkel kruisan taadi 92'Galant'iga vahel. Kõige lahedam suvi möödus mõni aasta tagasi Mati Leivategija juures kus väikse raha eest sai tööd tehtud ja isegi vanal Zahhaaril hobused aistevahel ära vahetatud
Väga off topic, aga Datsun 100A luukpära, milline see on? Minu meelest käis sellel lahti ainult tagumine pagassi luuk. Kas sinu mainitud isendil avanes ka klaasi osa? Lihtsalt mind huvitavad vanad autod;)
kaheksa teist ja sain omale ka kohe esimese auto sünnaks...selle sama sixi mis mul hetkel on....ennem seda puudus autode vastu selline suurem huvi...load ka käes nii et nüüd suur tung autot (autosid) omada:)
ostan 06 esimesi istmeid (musti) ja 06 esi ja tagustanget. txlk@hot.ee
võid examid küll ära teha aga load siis ikkagi kui 16 ja need on piiratud juhtimsõigusega load ,mis tähendab seda et sinu kõrval peab istuma selline inimene kel load vähemalt 4 aastat olnud
Esialgne postitaja zikz
võid examid küll ära teha aga load siis ikkagi kui 16 ja need on piiratud juhtimsõigusega load ,mis tähendab seda et sinu kõrval peab istuma selline inimene kel load vähemalt 4 aastat olnud
OT: Kõrval peab istuma isik kellel on load olnud 2 a. Aga kui mina autokooli ära lõpetasin (15,7 a), siis igatahes minul eksameid ei lastud ära teha, öeldi et 16 peab olema
2 aastat peab olema sõidustaazi, ja sõidustaaz ei ole esmaste lubadega nii et ikkagi isik kellel 4 aastat on olnud load käes, st 2 esmast, ja 2 aastat staazi, piiratud lubadega seda asja ei mäleta, aga on nii et 6kuud varem võid teha teooria ja 3 kuud varem võid teha sõidu
sry for OT
nädala ja 3-e päeva pärast(05.11)saan 16 täis, kahjuks/õnneks lube endale ei tee(mis ma ikke neist "poolekohaga" lubadest teen), pealegi hetkel läheb kõik raha rattaspordi alla ja peale seda kui 18 saan yritan hoopiski rullnokaks hakata:D
lube saab jah hakata 15.5 aastaslt tegema ning sa võid isegi kolmekuuga ned ära teha aga siis oled veel mõni kuu ilma nendeta ja synnapäeval saad need kätte kui ark sel päeval lahti on.
ma 18:rolleyes masinatest siis niipalju, et esimene PÄRIS minu iseliikur oli vist võrr...siis tuli mingi riga mopeed...ja vahel omasin isegi stellat (autom. kastiga) aga siis sa autohuvi minust võitu...omastasin esialgu väiksemate mõõtmetega 4-a rattalise...st. et kardi...neid oli mul 3 erinevat... siis kunagi 8-ndas klassis...õnnestus ühest kuurist endale ärida vahva masin M400 -50 seda olen nagu üritand 100% orig. taastada...a hetkel pole seda viitsimust... vahepeal sai venna siksiga igast vahvaid asju tehtud...ja isa autodega olen ringi lasknd...nüüd suvel sain omale siksi kah..,.päris niisama kohe...seda olen teind kuid nüüd viskas kopa ette ja panin müüki...plaanis teine siks tuua...mis teha...huvi rallida on suur:rolleyes