Mida peaks arvama ema, kui ostab oma lapsele poest "ortopeedilise luti" või "nähtamatu kleeplindi"?
Aga kui kiirnuudlite pakil on õpetus "kurna või ära kurna ja valmista supp", siis mida ikkagi teete?
Müügil on ka Manni vigurid ja Manni spiraal. Tegu on makaronidega.
Mis on Poleeritud Princess? Nii nimetab üks suur kauplustekett pestud kartuleid.
Aga Brelok jaanes? Tegu on karvase jänesekujulise võtmehoidjaga.
Üllatavad komminimed
Tartu turul on näiteks müügil "Rahva ellod" ehk kommid Raffaello.
Läti kommivabriku Laima hõbedase ümbrisega assortiikarbile oli kirjutatud "Laima häbe".
Suuri raskusi on ka sõnaga küüslauk. Lätist või Leedust sissetoodud ket?upile oli kirjutatud: ketshup küüslaugutisega. Järgmisel korral: ketshup kütslaukadega.
Ühes väikses poes leidis ostja värvilised kommid, mille nimi oli "nöpiki sokoladi".
Veidraid kombinatsioone leiab ka sõnaga "allahindlus". Lasnamäe ühes poes kutsub suur silt "Suur allahindlustus". Peterburi maantee äärses poes aga ilutses aknal:
ALLAH-
INDLUS
Tartu firma Rita Reisid reklaamib Moskva ekskursiooni nii: "Siseneme kloostri territooriumile läbi Püha väravat. Tutvume ja näeme püha Mihkli katedraali, 1565.a ehitatud Nikolõ Patnogo kirikut ja imekaunist kloostri peahoone - riznitsat. Laskume maa alla surnute maailma ( kui lastakse) - koobastesse, kus kuuel koopa tänaval , üld pikkusega 200m, on maetud üle 10 000 munga ja kuulsaid inimesi."
Mööblipood internetis heavalik.ee lisab köögimööbli kirjelduse lõppu: "NB! õun see on kappiseina värv. Käepided erinevad."
Imesõnu leiab ka restoranide menüüdest.
Izmiri pubi pakub näiteks ?a?lõkki seinalihast.
Veel mõni aeg tagasi oli Cafe Pu?kini menüüs mädarüigas, kuulmad suupisted, juustu nitsel, kõdune hapukapsas, salat Kuldkalake (punase käiaga), Gurmaanile (mäkra ja munaga), kolmekordne uhhaa (selge, eri käiadest) ja aromaatne börs. Lisaks pakuti kuuma kalarooga "Härra Köha".
Litsid kilohinnaga
Palju itsitamist tekitab ka välismaine puuvili lit?i. Vähe sellest, et müüjad punastavad, kui keegi küsib: kas teil lit?e ka müügil on? Etikettidel on litsi jook, Haapsalus müüakse kilohinnaga litse ja Tartus on ühe poe akna peal suur silt: "Litsid kogu perele Saksamaalt."
Ühe Kohtla-Järve söögikoha menüü:
* Supp türgi rupskite sopp
* laammmaste jalad
* makaronidt
* vesipirukad
* Söömised lihast pidlik kepab hernestega
* kepab paberis
* liha pirukkas
* kepab kartulpuderga
* vaiksed tükid liha grillitud
* lambtükid
* Juurviljad liha savi haupotis
* reheline pippar tädisega
* kabatsokk täidisega
* täidetud kapsarulid
* porrulauk kakklihaga
* Salat aju salat
* katsik - jook tehtud ai ai ja kurk
Algselt postitas: logman
Poolamaal jagatakse kah naljakaid autonumbreid:
pean siinkohal ära märkima et ka eestis oli selline number olemas (eesti number siis) 001 ONA. ise nägin ja mees kes roolis oli tundus ka väga rahul olevat. kahjuks ei saanud pilti teha.
Kes veel teab paari päeva tagust teemat kasutajate autode teema all, siis seal oli üks tumesinine 2103, mis alguses vajas vaid keretöid, ja oli üldiselt heas korras, kuid siis oli sinna vist Vaiperi triibud peale tehtud, tagatuled mustaks toonitud poolenisti, ees sinise isoleeriga tehtud "kulmud", taga mingi poolemeetripikkune "antitiib" keset luuki jms, siis ma postitasin sinna teemasse, et võiks selle teema kustutada, sest tegu on raskeastmelise Lada rüvetamisega või nii. Teema kustutatigi, teema algatajalt sain aga täna hommikul vastava sisuga Emaili
ära kustutada wõi?
Mees sa oma suzukiga mine yldse siit minema see pole mingi suzuki klubi sul:S
ja nh kes rääkis et see on põllurallikas???
eriline jobi oled siis kyll ma vaatan,kui ei suuda vaadata kuidas inimestel on autode vastu huvi ja eriti uunikumide vastu ning lased siin ära kustutada kõik need asjad mis ei meeldi,kui ei meeldi sis mine ise siit ära!!(Y)
Selline on siis meie noorkasutajate suhtumine uunikumidesse ja vist veel eriti nende "taastamisesse ja korrashoiule"
vanasti armastas logman panna loituma levan polkka järgi tehtud videosid üles ühekaupa korra nädalas siis nüüd tuleb terve lehekülg: http://loituma.awknet.hu/?video
Mees: Hurra! Lõpuks ometi! Ei jõudnud ära oodata!
Naine: Äkki lähen ära?
Mees: Ei, ei ära isegi mõtle sellele!
Naine: Kas sa armastad mind?
Mees: Muidugi!
Naine: Kas sa mind kunagi petad?
Mees: Ei! Kuidas see sulle üldse pähe tuli?
Naine: Kas sa suudled mind?
Mees: Ikka!
Naine: Kas sa peksad mind?
Mees: Mitte mingil juhu!l!
Naine: Saan ma sind uskuda?
Olen väga kunstilembene inimene. Armastan kunsti. Mulle meeldivad kunstlilled, kunstmuru ja kunsthambad. Kunagi oli mul kaktus, selle kastsin üle. Jälgin pingsalt kaalu. Siiani on mul õnnestunud taset hoida; ükski kilo pole kaduma läinud. See on vist suuresti tänu tervislikule toitumisele. Peale mikrolaineahju soetamist olen hakanud sageli sooja toitu valmistama. Samas tegelen jõudsalt spordiga. Mul on õnnestunud paljud kutid jooksma panna. Olen sügavalt usklik. Juba esimesel kohtumisel on kõik kutid palvetama hakanud. Mul on palju sõpru. Iga päev tunnevad nad mu pärast siiralt muret. Sageli küsitakse mult, ega mul mõnda rasket haigust pole või et kas ma ära kolida ei kavatse? Mu lähedased hoolivad minust väga. Nad ei suuda mind kannatamas näha. Kui mul gripp oli, tõid nad näiteks tsüaniidi. Mina olin aga tugev ega andnud kergesti alla. Kavatsen veel palju korda saata. Olen väga andekas ja huvitav inimene. Mul on ka mitmeid hobisid, nagu õigekiri. Kahjuks olen düsgraaf. Mulle meeldib ka lugeda. Loen päevas vähemalt ühe raamatu. Iga kord erineva, vaatamata ägedale skleroosile. Olen õnnelik inimene. Näen ka rabavalt ilus välja. Igaks sünnipäevaks kingitakse mulle palju peegleid. Kahjuks on need kõik esimese vaatamiskorra tagajärjel iseenesest kildudeks purunenud. Kunagi kingiti mulle ka hambaharju, enam millegi pärast mitte. Olen küll värvipime, aga tean et mul loomupäraselt kaunid hambad. Seda ütles üks sõber, kes kipub elu mustades toonides nägema. Riiete suhtes on mul väga hea maitse. Pingutamata olen erinevatelt karnevalidelt auhindu saanud ja volbriöö pidustustele olen alati tasuta sisse pääsenud. Olen universaalne tüdruk. Täiuslikkus mõjub aga meestele hirmutavalt. Peaksin endas midagi muutma, et nad julgemalt läheneksid. Arvan, et loobun oma tõmmust jumest, sest pesemine oleks mulle ühtlasi ka täiesti uus kogemus. Enne veel tuleks aga tervis korda saada. Kahtlustan, et olen suhkruhaige. Söön päevad läbi magusat ja õhtuti ajab hirmsasti jooma.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
90-ndate alguses oli üks avarii samas kohas, kus 1994 põrkasid kokku tramm 118 ja 5-liini buss, s.o. Pronksi-Narva mnt. ristmikul. Minu nähtu polnud muidugi nii traagiline, aga omajagu koomiline Linna poolt tulev 2. sõidurada suundub seal teadupärast mõnelegi ootamatult trammiteele, nii startiski tookord vene numbrimärkidega Lada-2101 koos trammiga (300+301) ja bussiga 1. sõidurajal (5267) ja....leidis ennast äkki kahe suure vahele pressituna
See Lada, mis sealt kahe suure vahelt lõpuks välja tõmmati, oli päris naljakas....esiots oli ca. 30-40 cm kitsamaks pressitud. Aga mis kõige huvitavam...see auto sõitis... ise sõitis sealt sündmuskohalt minema
Vast Tallinna rahvas teab seda kohta,kuid et Lada kõva auto
on,seda me teame kõik:D.
Paar tõsielulugu ühe teise foorumi kasutajate elukogemustest:
Õpetab major ballistikat ja mürsu lendamise trajektoore. üks tüüp siis küsib: "Aga mis oleks, kui keeraks kahuri külili, siis läheks trajektoor horisontaalseks ja saaks nurga taha ka lasta".
Major sügas kukalt ja lõpuks ütles, et "Teoorias võimalik, aga praktikas ei kasutata."
TPI svjazistid-ohvitserid olid värvikad inimesed... 77-82 näiteks major Fomin ehk Fomka. Kui talle arvestusepäeval "suveniiriks" konjaki viisime siis vana vaatas meid hapu näoga ja kobises: "Järgmine kord tooge parem kolm pudelit viina..."
Teine uhke tegelane oli Arutunjan ehk Arutu-Jaan... kes luges Ustavi ja taktikat.
TPI:sse tuli ta TRÜ:st. Legendid koos temaga.
Seesama mürsütrajektoori lugu ja väike vaidlus üliõpilastega teemal, et täisnurk on 100 kraadi...Teisel päeval olla loengus foorumi ees vabandanud, et ajas vee keemistemperatuuriga segamini....
Lugu on Booty Bass - Shake That Ass .
Omal lugu arvutis olemas .
See lugu sobiks cabriolet ladaga sõitmiseks .
Suvel linn seelikus naisi täisd siis hea helisüsteemiga lada linna ja lugu põhja
Mainiks veel ära, et minu kohta see ei kehti;) Copy Paste ühest teisest foorumist
Kui sõitsin täna hommikul linna tööle, sattusin korraks silmitsema möödasõitvat autot ja selle juhti. Auto oli tuliuus Saab, kiirust oma 140 ja juhiks naine. Lisaks istus ta peaaegu nina kinni tagasivaatepeeglis ning viimistles oma meiki kontuurpliiatsiga. Vaatasin ise hetkeks tahavaatepeeglisse ning pilku tagasi pöörates nägin, et tema auto oli minu auto ees poolest saadik minu sõidureal ja juht ikka veel meikis end. Ehmusin nii, et pardel pudenes sõrmede vahelt, lüües kukkudes teisest käest moosipiruka. Kui püüdsin põlvedega auto liikumissuuna üle taas kontrolli saada, kukkus mobla õla ja kõrva vahelt otse jalgade vahel olevasse kohvitassi (ja kohv teadagi läigatas õrnadele kehaosadele) ja loomulikult katkes tähtis kõne. Krt küll neid naisautojuhte!!!
sain omalnahal tunda, miks uputatavaid küünlaid just selle nimega kutsutakse
pilt kyll vähe udune, aga tumedam osa rauasaelehel näitab kui sügaval vees küünal istus
Eestlane sööb kohvikus müsli ja moosi võileiba .
Tuleb lätlane ja närib nätsu .
Puhub suure mulli ja küsib :
''Kas teie Eestlased sööte kogu leiva ära ?''
Eestlane vastab vihasena :
''Muidugi sööme !''
Lätlane vastu :
Meie sööme keiva sisu ärra . Koorikud kogume konteineritesse . Töötleme ümber müsliks ja müüme eestisse .''
Lätlane puhub uue mulli ja küsib :
''Kas te sööte leiba moosiga ?''
Eestlane vastab :
''Ja !''
Lätlane selle peale :
''Meie sööme lätis ainult värskeid puuvilju . Koored , seemned ja südamed kogume konteineritesse . Töötleme ümber moosiks ja müüme eestisse .''
Eestlasel viskab närv üle ja küsib lätlaselt :
''Aga mis te kasutatud kondoomidega teete ?''
Lätlane vastab :
''Viskame ära loomulikult .''
Eestlane aga selle peale :
''Me kogume need kokku . Töötleme ümber nätsuks ja müüme lätisse !'':D