alles on ta nii või naa aga kas ma just temaga iga päeva sõidan seda ei tea.Algselt postitas: AsjaPulk
Sõita ma küll ei kavatse, aga hoian küll elu lõpuni!
OT: Carl, seda ma tahaks näha, kuidas sa elu lõpuni sõidad 03'ega!![]()
Kui kaua kavatsed ladaga sõita
Kui kaua kavatsed ladaga sõita
- atzkarik
- Ladaklubi Liige
- Autod: vaz 2101,2107
miks võtta mingi läänekas liisingusse? Kui võib ka ju lada võtta:D saab sama moodi edasi nokkida nagu ladat, mugavus on ka parem kui mingil läänekal, jupid on odavad, väga kallitel läänekatel on ainult peal vealoekontrolliga pardakompu jne....... Nii et präegusel hetkel näen mina küll nii, et mõtekam on osta endale mingi 35-40000 eest lada kui mingi läänekas sama raha eest. LADA FOREVER
[Muudetud: 28-7-2008 atzkarik]
[Muudetud: 28-7-2008 atzkarik]
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
- Zetec
- Foorumi kasutaja
- Autod: Ziguliidest 75a 2101, 85a 2106
Kuskil 4a tagasi oleks samuti tähtsalt öelnud FOREVER, et nii kui saan load hakkan sigulliga sõitma.
Ajad on läinud nii, et rohkem teise margipeale pidama jäänud.
Eks neid ennemgi nähtud kes suured fännid on ja lõpuks ikkagi maanduvad mingi muu margipeal.
Vana sigulli ei taha väga igapäeva autoks, uutest näeb enamväem välja Kalina ja seegi on tehniliselt 20a sakslastest mahajäänud.
Kokkuvõtvalt plaan selle aastasees üks 06 jälle liikuma panna. Igapäevaautoks pole kõige parem variant.
Ajad on läinud nii, et rohkem teise margipeale pidama jäänud.
Eks neid ennemgi nähtud kes suured fännid on ja lõpuks ikkagi maanduvad mingi muu margipeal.
Vana sigulli ei taha väga igapäeva autoks, uutest näeb enamväem välja Kalina ja seegi on tehniliselt 20a sakslastest mahajäänud.
Kokkuvõtvalt plaan selle aastasees üks 06 jälle liikuma panna. Igapäevaautoks pole kõige parem variant.
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
Noh minu plaan on igatahes selline et ära ei müü ma mitte midagi, eriti hetkene 01, sellega on nipalju peavalu olnud,päevad ööd garaazis istunud ja ehtand seda, mai annaks seda vast 100 000 krooni eest kah ära:D ... aga ses suhtes et jah, vedrustus on ladal üllatav, el sütmeem on väga kerge, ei mingit elektri jura ega muud peavalu, ehita ise juurde palju tahad, niiet jah midagi halba kll öelda ole jak avatsen ikka niikaua sõida kuni saab, tore oleks kui auto eluaeg vastu peab aga kl se põhi juba ükskord nii läbi läheb et ei aita ei karbi vahets ega põhjale uus plaat, et jah , niikaua kuni veel masin elab niikaua tuleb hakkama saada.Ise kah noor aga mitte selline nagi teised, mõni siin selline et oh kurat jeesss sain 500.- uue siksi .. päris hea vastu puud sõita vmis, oujee väiksedj joogid ja lõbusõit, ebanormaalne, ladasi ei toodeta enam, vahepela sai kl paarisaja krooniga lada aga enam ikka ei saa küll, Niiet jah mina hoian seda nagu ennast ja kl ta mul veel teenib, aga kindlatsi tahan ladast ühe õige ralliauto veel ehitada ning plaan on ka teha mingi kiirendus masin niiet jah, ladadest MA EI VÄSI , miks mitte osta iks vana ford sierra ,, tagavedu ojaa 8y9 hea asi , aga eii .d lada jääb ikka peale:D!
- apsu
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2104
- Kontakt:
kui load saan, liigun LADAga oma tubli mitu aastat ikka, siis jääb pühapäevaautoks, mida ehitada ja täiustada. Hoian niikaua kui juppe ja plekke saada. Kui varud lõppevad, siis tuleb hotrodiks teha
. Seega minu vastus: forever

Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
-
ssrpeeter
- Foorumi kasutaja
- Autod: kuna olen tänasest 2102 omanik
Kui lugeda eelmis postitusi, siis mina olen üks viimaste hulgast, kes veel ladaga sõidab. Kuna igapäevaseks kasutamiseks olemas uus sakslane ja ladaga kulgen ainult suvel lõbusõiduks. Siis äralagunemis muret eriti pole ja välismaa-auto vastu vahetada pole vajadust. Nii et minu valge 02 on viimaseid isendeid.
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
-
jJX
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21023, 2101 jx edition, bmw 525e ja volvo v70 t5
- Kontakt:
eks see bemmiteema ole aegumatu... endal samuti projektiks vana hai ja vahepeal liigutud igapäev bemariga... kuid kui siksipisik on sisse roninud siis välja see sealt ei tule ja loodan ka et ei proovigi... sõita võin kll paljude autodega aga garaasist ei kao kindlasti lemmikud 01 ja 023...
Auto audio on nagu seks, ei loe kui pikk sul on vaid peab olema hea...