Ma olen neid ladaklubi.ee silte näinud ladade tagaaknal nii linnas parklates ja ka carratingus mõne lada tagaklaasil ja siis proovisin ja siin ma siis olen iga päevane külaline.Kogu aeg ainlut siin istungi ja loen teiste tarkasi jutte.Siin saab ikka palju targemaks ja palju huvitavat teada.Jään ka edasiseks liikmeks:D:D:D:D
Mina kuulsin Ladaklubist Kristo käest ja kuna endalgi oli ladaehitus käsil ja varemgi ladadega kukku puutunud ning interneti ühenduse olemasolul saigi asi võimalikuks.
Umbes aastat kümme tagasi oli kolmel sõbral kopikad: mul kollane ,töö juurest paarimehel punane ja ühel teisel sellil sinine.
Mingil päeval seisid kõik need autod juhuslikult rivis ja siis koos möla ajades vilksas peast läbi mõte teha "kopikaklubi".
Sinnapaika see kohe ka haihtus...
Nüüd ,mil sügisel neti ja arvuti sebisin ,oli esimene asi vaadata ,kas "kopikaklubi" ka kuskil on --- ja ennäe imet!! Ladaklubi täitsa olemas.
Ja minagi siin.
Juhuslikult netist avastasin. Eks ma midagi otsisin ja leidsin ka ning vist tahtsin ka teile midagi öelda ja selle pärast registreerisin. Enam ei saa lahti mitte kuidagi (ega ei taha kah).
Lower your standards and you'll never be disappointed!
niisama uurisin ja otsisin, et äkki on kusagil hea hinnaga normaalses korras masinat pakkuda ja sattusin siia foorumi lehele... ja siitkaudu õnnestus ka oma 07 soetada
2002 sügisel sain esimese lada mis aasta hiljem ära tahtis vägisi kooleda aga et edasi arendada ja teda elus hoida tuli infot internetist otsida.. 2003 sügisel siis koondusin siia.. nüüdseks 3's lada ja mitmeid uusi, huvitavaid ja häid sõpru klubist leitud
Kui mu 2101 oli veel täies elujõus, siis parkisin teda tihti koduse Mustamäe paneelmaja ees ühe valge ja väga korraliku 21013-e kõrvale, mille tagaaknal ilutses silt "ladaklubi.ee". Selgus, et selle omanik on naaber korrus altpoolt. Üks kord saime siis jutule ja ta soovitas mul netist ladaklubi.ee-d vaadata. No ma siis vaatasin, lugesin ja registreerisin.
Aja jooksul on naabrimehel lada vastu huvi jahtunud ja maja eest ?igulid kadunud... Kuid minu auto tuleb veel tagasi!
Võib-olla eksin ka sellega, et leidsin netist. Teine variant on see, et umbes aasta või isegi kaks tagasi seisis Tallinnas Rahandusministeeriumi parklas üks hästi kena punast värvi 01 ning sellel oli tagaaknal ladaklubi kleeps.
Lower your standards and you'll never be disappointed!