Kes tahaks veel valgeid kellasid?

Kes tahaks veel valgeid kellasid?

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Mina üks suur ootaja juba ammu :D Kui viitsid võid ju mõlemad varjandid panna nii värvilised kui ka mitte värvilised.Mul endal vaja 2106-e kellasi
v
VeilSide
Foorumi kasutaja
Autod: Wannabe Kaubalift
Kontakt:

Postitus Postitas VeilSide »

kas on fondi suhtes mingeid erisoove?
g
grimes
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Ei ole erilist midagi.Kindlasti võiks olla need eespool pildil olevad taistule ja tava tulede jne tulede üleval märgid.Värvilised võiks ola need väikestel osutite all see sujuv roheliset-punaseks värv mis näitab kui on mootor kuum jne näidised on seal http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 671&page=2
ainult tahhomeetril ja km näidukil ei tahaks neid värvi triipe nendele lihtsalt üleval pool piltidel nii nagu on siis oleks kõik.

Tänades ette juba.
-
-tj-
Suletud kasutaja

Postitus Postitas -tj- »

Algselt postitas: grimes
Algselt postitas: VeilSide
juba pusin nende värviliste üleminekute kallal :D
Kas sa oled need siis valmis saand ve.Ma kitkusin kellad lahti ja tahaks külge panna.Ole hea ja pane need siia ülesse.
Kui kellegil teisel on juba õiges mõõõdus need olemas 06-e omad siis võiks need siia panna.
No mul oli kah kunagi 06 ja sellele ma panin siuksed kellad, vaata uuri kas sulle meeldivad???

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Need kellad on vist kunagi siit foorumist isegi võetud
Aga nüüd yhed teised päris omapärased kellad mis sõber täna saatis aga ma ei tea kas need on õiges mõõdus:puzzled

Pilt

Pilt
Tuli nyyd natuke jurakas postitus aga nuh aga loodan et see kellegi probleemid lahendab
g
grimes
Foorumi kasutaja
Kontakt:

need viimased on jah õiges mõõdus.Vägamalt mul oli ja ma tean kah kes saatis vist.Aga need punktid keskel ei ole päris keskel.ISe sain kah need endale ja printisin ka välja.
-
-tj-
Suletud kasutaja

Postitus Postitas -tj- »

no ega need esimesed kah väga mööda olnud kuna ma panin need enda 06 peale kunagi:D
Vasta