Kui kaua kavatsed ladaga sõita
Kui kaua kavatsed ladaga sõita
Olen ehitaja ja Ladast paremat annab otsida. Ostsin naabrimehe käest 2500 .- eest kolm aastat tagasi 82.a. 01 , nyydseks olen läbi söitnud 70000 km ja liialdamata saab öelda, et yle 1500 krooni ma sinna kyll sisse pannud ei ole (remondile), seejuures söidan iga päev ja Tallinnas. Kokku on auto seisnud kaks-kolm päeva. P.S. See auto maksab ikka 2500 krooni, öli läheb 1l 10000km kohta ja käigukast on kui prillikivi.
Olen enda autoga sõitnud selle aasta maikuust alates. Oleks rohkem raha siis vist loobuksin sellest, aga korraga pole nii palju raha kuskilt võtta, et normaalne väljamaalane osta ja mingit kümnetonnist ronti ei taha ka. Selle summa eest saaks Ladast peaaegu täiusliku auto. Plaanin Ladat igapäevaselt kasutada veel 2-4, võimlik et vähem, müüa pole plaanis. Siis kui hangin kiire ja vihase jääks lada lihtsalt hobiautoks, on soov hääbuval automargil veel hinge sees hoida.
On plaanis autot edasi arendada, kevadeks tahaks ehitada uue 1,5 l mootori ja teostada esisilla remondi, kunagi tuleb ka auto üle värvima, sest värvkate pole parimas korras, koduste vahenditega on tehtud rooste eemaldus ja ajutised värviparandused.
On plaanis autot edasi arendada, kevadeks tahaks ehitada uue 1,5 l mootori ja teostada esisilla remondi, kunagi tuleb ka auto üle värvima, sest värvkate pole parimas korras, koduste vahenditega on tehtud rooste eemaldus ja ajutised värviparandused.
Hiljuti küsis üks klubikaaslane ka mu käest, kaua ma oma siksuga sõita veel kavatsen.. Hm, ei ole üldse kaalunudki seda võimalust, et müüks maha-see variant ei tule kõne allagi, kuna tegu on minu jaoks erilist tähendust omava autoga. Loomulikult, eks ta vana juba ole, aga praegu on ta mul siiski kasutuses igapäeva-autona. Eks kui kunagi rikka mehe endale võtan, tuleb soetada mingi kobedam masin--nii jääb minu Lada ainult erilisteks sõitudeks:D
hmm...minul on enda lada 21061 olnud pea aegu aasta....ennem seda sõitsin vaz 2101`ga...minu arust on lada hea auto ja sõidan sellega nii kaua kuni auto kestab....olen sinna korralikult raha alla pannud....lada kvaliteet on nii nagu ta on, aga mingit lääne autot ma ka endale ei taha...isegi vend kes omab bmw 520`t laenab mul ikke päris pidevalt siksi et noorus aegu meenutada....
-
kkarvapall
- Foorumi kasutaja
- Autod: müüa lada juppe
ega tegelikult ladal midagi viga pole endal ka 01 ja väga põnev on seda putitada ja rallitada ringi ,aga kui raha on siis milleks kogu aeg vaeva näha ja jamada auto kallal kui saaks normaalse auto mille kallal ei pea mässama koguaeg,sest samast saab ka ladast väga hea aparaadi teha
ega jah lada on ja jääb ja olema peab:):):):)
ega jah lada on ja jääb ja olema peab:):):):)
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Ma ise kah veel alaealine ja lada himu suuremast suurem. Juba 5a. nendega tegelenud. Ja iga aasta ka 1 lada uus olnud kuid see viimane nüüd juba 2. aastat. Ja kohe kindlasti jätan ma endale kogu aeg 1-he lada putitamiseks. Kui juba täisealine siis oleks soov endale 1 korralik lada ehitada ja veel üks BMW
Kuid lada peab austama elupäevade lõpuni kui ta juba lähedaks saand on.Ja seda ma ka üritan teha.

Kuid lada peab austama elupäevade lõpuni kui ta juba lähedaks saand on.Ja seda ma ka üritan teha.

-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
Osad siin kirjutavad,et hobiautoks osad,et igapäevaseks.
Kui ma oma esimese auto (21051) ostsin siis ma mõtlesin,et krt viimaseks Lada-ks see ka jääb. Aga ei läinudki palju aega mööda kui hankisin endale juba järgmise.
Olen nüüd mõelnud,et see on ka kõik-edasi võtan liisingusse midagi vms.
Aga kes teab mis siis saab kui uut autot jälle tõeliselt vaja.....
Ehk siis Niva veel proovimata.
Kui ma oma esimese auto (21051) ostsin siis ma mõtlesin,et krt viimaseks Lada-ks see ka jääb. Aga ei läinudki palju aega mööda kui hankisin endale juba järgmise.
Olen nüüd mõelnud,et see on ka kõik-edasi võtan liisingusse midagi vms.
Aga kes teab mis siis saab kui uut autot jälle tõeliselt vaja.....
Ehk siis Niva veel proovimata.
-
eEdel
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ-21061`84, Moskvits-2140`81, Audi A4 1.8 `99
- Kontakt:
Lada soetasin 7 kuud tagasi mõttega pidada seda pikemat aega. Ma ei ole selline tüüp,kes kevadel ostab auto ja sügisel müüb jälle maha ning järgmine kevad uuesti otsast alata.... Ja küsitakse mu käest alailma,millal ükskord Lada maha müüd ja "parema" ostad ning kui hakkan Lada värvimisest juttu tegema,üeldakse kohe,ah ennem müüd selle maha kui värvimisenigi jõuad! Eks me näe,kes viimasena naerab:D
Mosset omasin küll 8 aastat ja mulle ennustati juba varakult selle auto omamise lühikest aega:D
[Muudetud: 27-7-2008 EdR]
Mosset omasin küll 8 aastat ja mulle ennustati juba varakult selle auto omamise lühikest aega:D
[Muudetud: 27-7-2008 EdR]
Minul on Ziguli, aga mis on sinul?
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Kui hästi järgi mõelda.
Siis peale VAZ-i,LADA pole minu nimel ühtegi muud automarki olnudki.Erandina:järjekortselt VAZ-2101-te ostes aeti ARK-is vist reg.numbri tähtede järjekord segi ja sain hoopis SAAB 900 omanikuks!Reg.tunnistusel ilutses:mootorikubatuur 2000cm3!Siis hakkasin vaatama lähemalt ja tuligi eksitus välja.
Esimene VAZ-2101-74 sai ostetud 08.02.1990.Sellest ajast saati vahelduva eduga VAZ-i või LADA-ga sõitnud.Eks tänapäeval natuke raske ole mingi 1198cm3-se mootoriga ja nelja käiguga liiklusvoolus püsida (tänapäevastel autodel vist naljalt nii väikest mootorit polegi?).
Eks ma püüan edaspidigi VAZ-i või LADA-ga hakkama saada.
Teine ju ikka vägagi odav(sealjuures sõidab ju küll),lausa vanaraua hinnaga soetatav AUTO!
Esimene VAZ-2101-74 sai ostetud 08.02.1990.Sellest ajast saati vahelduva eduga VAZ-i või LADA-ga sõitnud.Eks tänapäeval natuke raske ole mingi 1198cm3-se mootoriga ja nelja käiguga liiklusvoolus püsida (tänapäevastel autodel vist naljalt nii väikest mootorit polegi?).
Eks ma püüan edaspidigi VAZ-i või LADA-ga hakkama saada.
Teine ju ikka vägagi odav(sealjuures sõidab ju küll),lausa vanaraua hinnaga soetatav AUTO!
Kuna ladahaigus juba kallal siis no mis siin ikka, niikaua kui kannatab, juba sellessuhtes oleks tore kui kunagi oma lastele ja ehk ka lastelastele(küll need ka tulevad:D) oleks näidata mis kunagi vanasti oli, kellele ei meeldiks hea kiire auto, aga lada on siiski eht retro, hea kiire auto võib olla aga lada peab olema:)
Minu vastusevarjant siis loomulikult 7 - forever
Minu vastusevarjant siis loomulikult 7 - forever