Kui kaua kavatsed ladaga sõita

Kui kaua kavatsed ladaga sõita

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
a
alcazar
Suletud kasutaja

Postitus Postitas alcazar »

hetkel ei oska öelda aga tahaks peale praegust ladad parema osta
c
chp
Foorumi kasutaja
Autod: informatsiooni kogumine,varuosade ost-müük

Postitus Postitas chp »

Päris pead ei saa anda, et vanaisana veel siksiga teisi pensiokaid hirmutan, aga lähima kümne- viieteist aasta jooksul jääb minu kollektsiooni kohe kindlalt lada :)
a
ander14
Foorumi kasutaja
Autod: 2101.1,2
Kontakt:

Postitus Postitas ander14 »

sõidan ladaga nii kaua kuni maha müümis tuyu tuleb:cool:
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Ikka forever,kuidas siis teisiti.Kui sa ikka aastaid Ladaga oled sõitnud siis ei saagi
teisiti mõelda.Ta on nagu pere liige.Mina jään ?igulifänniks niikaua kuni juppe ja asju
saada on !!
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
b
buratino
Suletud kasutaja

Postitus Postitas buratino »

Olen ehitaja ja Ladast paremat annab otsida. Ostsin naabrimehe käest 2500 .- eest kolm aastat tagasi 82.a. 01 , nyydseks olen läbi söitnud 70000 km ja liialdamata saab öelda, et yle 1500 krooni ma sinna kyll sisse pannud ei ole (remondile), seejuures söidan iga päev ja Tallinnas. Kokku on auto seisnud kaks-kolm päeva. P.S. See auto maksab ikka 2500 krooni, öli läheb 1l 10000km kohta ja käigukast on kui prillikivi.
k
kriisa
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kriisa »

Olen enda autoga sõitnud selle aasta maikuust alates. Oleks rohkem raha siis vist loobuksin sellest, aga korraga pole nii palju raha kuskilt võtta, et normaalne väljamaalane osta ja mingit kümnetonnist ronti ei taha ka. Selle summa eest saaks Ladast peaaegu täiusliku auto. Plaanin Ladat igapäevaselt kasutada veel 2-4, võimlik et vähem, müüa pole plaanis. Siis kui hangin kiire ja vihase jääks lada lihtsalt hobiautoks, on soov hääbuval automargil veel hinge sees hoida.
On plaanis autot edasi arendada, kevadeks tahaks ehitada uue 1,5 l mootori ja teostada esisilla remondi, kunagi tuleb ka auto üle värvima, sest värvkate pole parimas korras, koduste vahenditega on tehtud rooste eemaldus ja ajutised värviparandused.
m
mummuke
Suletud kasutaja

Postitus Postitas mummuke »

Hiljuti küsis üks klubikaaslane ka mu käest, kaua ma oma siksuga sõita veel kavatsen.. Hm, ei ole üldse kaalunudki seda võimalust, et müüks maha-see variant ei tule kõne allagi, kuna tegu on minu jaoks erilist tähendust omava autoga. Loomulikult, eks ta vana juba ole, aga praegu on ta mul siiski kasutuses igapäeva-autona. Eks kui kunagi rikka mehe endale võtan, tuleb soetada mingi kobedam masin--nii jääb minu Lada ainult erilisteks sõitudeks:D
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Hobiautoks ,mitte igapäevaseks - pikalt. (kui mingit jama ei juhtu....)

Aga marudad kärud need Ladad. Saab täiendada ,ümber teha ,üldse lahe ajaviiteks niblida. Uut läänekat küll ei tahaks ,siis tillita nigu titte ,et sealt ei kriibiks ja sinna linnuke ei situks ja jne.... ptüi!
t
taux3
Suletud kasutaja

Postitus Postitas taux3 »

ise ostsin 21 051-e 1,5 a. tagasi, remont sai tehtud parajalt raha sisse pandud, nii et : KUI OSTSID SIIS SÕIDA...
ps. papsil oli enne 21 07 ,millega ka ise algul oma load soojaks sõitsin,nö- õppemasin...
arvatavasti sõidan ladaga niikaua kui kannatab ja siis ostan uue....
:LADA....:D
v
vend
Suletud kasutaja

Postitus Postitas vend »

hmm...minul on enda lada 21061 olnud pea aegu aasta....ennem seda sõitsin vaz 2101`ga...minu arust on lada hea auto ja sõidan sellega nii kaua kuni auto kestab....olen sinna korralikult raha alla pannud....lada kvaliteet on nii nagu ta on, aga mingit lääne autot ma ka endale ei taha...isegi vend kes omab bmw 520`t laenab mul ikke päris pidevalt siksi et noorus aegu meenutada....
k
karvapall
Foorumi kasutaja
Autod: müüa lada juppe

Postitus Postitas karvapall »

ega tegelikult ladal midagi viga pole endal ka 01 ja väga põnev on seda putitada ja rallitada ringi ,aga kui raha on siis milleks kogu aeg vaeva näha ja jamada auto kallal kui saaks normaalse auto mille kallal ei pea mässama koguaeg,sest samast saab ka ladast väga hea aparaadi teha
ega jah lada on ja jääb ja olema peab:):):):)
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Ma ise kah veel alaealine ja lada himu suuremast suurem. Juba 5a. nendega tegelenud. Ja iga aasta ka 1 lada uus olnud kuid see viimane nüüd juba 2. aastat. Ja kohe kindlasti jätan ma endale kogu aeg 1-he lada putitamiseks. Kui juba täisealine siis oleks soov endale 1 korralik lada ehitada ja veel üks BMW :)
Kuid lada peab austama elupäevade lõpuni kui ta juba lähedaks saand on.Ja seda ma ka üritan teha.:rolleyes
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

Osad siin kirjutavad,et hobiautoks osad,et igapäevaseks.
Kui ma oma esimese auto (21051) ostsin siis ma mõtlesin,et krt viimaseks Lada-ks see ka jääb. Aga ei läinudki palju aega mööda kui hankisin endale juba järgmise.
Olen nüüd mõelnud,et see on ka kõik-edasi võtan liisingusse midagi vms.
Aga kes teab mis siis saab kui uut autot jälle tõeliselt vaja.....
Ehk siis Niva veel proovimata.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Kopikaga kihutan kooli lõpuni vähemalt... või siis niikaua, kuni raha vaikselt kogunema hakkab, et midagi kaasaegsemat osta. Ja kui raha juba rohkem "üle" on, siis usa raud :cool:

Aga kopika loodan alles jätta.
r
rotu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rotu »

hmm.. teema iseenesest on hea, kuna sain just täna teada, et vist saan endale VEEL(mul niigi juba 2 Ladat) yhe Lada juurde:D ma arvan, et kuna mul lube pole on Lada minujaox ideaalne masin:)

Heil Lada(Vaz)!!!;)

ja s6ita kavatsen nii kaua, kuni kestab:D
e
Edel
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ-21061`84, Moskvits-2140`81, Audi A4 1.8 `99
Kontakt:

Postitus Postitas Edel »

Lada soetasin 7 kuud tagasi mõttega pidada seda pikemat aega. Ma ei ole selline tüüp,kes kevadel ostab auto ja sügisel müüb jälle maha ning järgmine kevad uuesti otsast alata.... Ja küsitakse mu käest alailma,millal ükskord Lada maha müüd ja "parema" ostad ning kui hakkan Lada värvimisest juttu tegema,üeldakse kohe,ah ennem müüd selle maha kui värvimisenigi jõuad! Eks me näe,kes viimasena naerab:D
Mosset omasin küll 8 aastat ja mulle ennustati juba varakult selle auto omamise lühikest aega:D

[Muudetud: 27-7-2008 EdR]
Minul on Ziguli, aga mis on sinul?
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Kui hästi järgi mõelda.

Postitus Postitas SexSix »

Siis peale VAZ-i,LADA pole minu nimel ühtegi muud automarki olnudki.Erandina:järjekortselt VAZ-2101-te ostes aeti ARK-is vist reg.numbri tähtede järjekord segi ja sain hoopis SAAB 900 omanikuks!Reg.tunnistusel ilutses:mootorikubatuur 2000cm3!Siis hakkasin vaatama lähemalt ja tuligi eksitus välja.
Esimene VAZ-2101-74 sai ostetud 08.02.1990.Sellest ajast saati vahelduva eduga VAZ-i või LADA-ga sõitnud.Eks tänapäeval natuke raske ole mingi 1198cm3-se mootoriga ja nelja käiguga liiklusvoolus püsida (tänapäevastel autodel vist naljalt nii väikest mootorit polegi?).
Eks ma püüan edaspidigi VAZ-i või LADA-ga hakkama saada.
Teine ju ikka vägagi odav(sealjuures sõidab ju küll),lausa vanaraua hinnaga soetatav AUTO!
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

mina arvan et elu lõpuni.Müüsin samara maha ja kohe tuli isu osta uus siks.piisavalt lahe masin.ja jupid ka head odavad jne.Hetkel küll lube pole kuid nii kaua täiustab lada kui load kätte saab ja siis ka hea sõita.:)
carl-steven berg
a
AsjaPulk
Foorumi kasutaja
Autod: [b]BMW 728iA[/b]
Kontakt:

Postitus Postitas AsjaPulk »

Sõita ma küll ei kavatse, aga hoian küll elu lõpuni!

OT: Carl, seda ma tahaks näha, kuidas sa elu lõpuni sõidad 03'ega! :D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Kuna ladahaigus juba kallal siis no mis siin ikka, niikaua kui kannatab, juba sellessuhtes oleks tore kui kunagi oma lastele ja ehk ka lastelastele(küll need ka tulevad:D) oleks näidata mis kunagi vanasti oli, kellele ei meeldiks hea kiire auto, aga lada on siiski eht retro, hea kiire auto võib olla aga lada peab olema:)
Minu vastusevarjant siis loomulikult 7 - forever:cool:
Vasta