Algselt postitas: martti
Ja kas sa selles saad kindel olla, et keegi sinu stagnaaegsesse valgesse ratsusse sisse ei sõida? Sel juhul ka looda, et su korralik sõidumanööver ja lada päästavad sind halvimast? Ja mu arust ta tõi näitena siiskit 70-80km/h liikuvatest rekkatest, mitte 90-100km/h liikuvatest.
niimoodi mõtlesin jah aint jutt võis veidi segane olla

, aga mõnes mõttes on ka aargol õigus, sellepärast, et nende igasuguste ohutuslisade tõttu on tänapäeva inimesed nii rumalaks ja autovõõraks jäänud, nt lambipirni vahetuseks teenindusse sõitmine on küll täielik tobedus mu meelest, hea küll mõned autod (nt peugeot vist) on jah tiba veidra ehitusega, et isegi selline protseduur on raskendatud, aga siiski
ja teine näide see, et need inimesed, kes surma said selle toyota pedaalijamaga said ka seda minumeelest oma rumalusest, kinnikiilunud gaasipedaaliga autot on võimalik peatada küll, lased siis mootorivabakäigul kokku kasvõi ja automaatkastist peaks ka pidurid jagu saama, kuna tehtud ju varuga ja kui kiirus väiksem saab mootori välja lülitada jne ühesõnaga veidi teadvam inimene oleks, sellest isegi ilma autoremondita pääsenud, lihtsalt väikese ehmatusega, aga hakata nüüd häirekeskusesse helistama et mis ma teen mul autol gaasipedaal kinni ja kiirus aina kasvab (hiljem sõitsid sodiks ennast), no sorry selliste inimeste juhul ei tea küll kas nutta või naerda nende üle;)