Kust said teada Ladaklubi.ee olemasolust?

Kust said teada Ladaklubi.ee olemasolust?

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
t
tantsivpilv
Suletud kasutaja

Postitus Postitas tantsivpilv »

Mnjah...Ausaltöeldes on mu mees(E.R.I.K) juba mõnda aega selle klubi liige...Ja kuna mulle kah Ladad väga meeldivad mõtlesin et miks ka mitte...Algul arvasin et naisterahvaid siia eriti ei taheta aga vaatasin järgi et siin ikka mõni üksik on ...Ja nii ma siis registreeusingi:)
t
tantsivpilv
Suletud kasutaja

Postitus Postitas tantsivpilv »

Kallikene, me ei ela kõrval...:D Me elame sellessamas hiinamyyris kus jeejee ainult et meie esimeses paratis ja tema kuskil viimaste seas:lol Tal ju autu maja ees:spinma juba pikka aega vaatan et kenakene teine...;)
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

mina leidsin klub otsides ladade pilte! ja nii leidsingi üles mingi algse foorumi, kus tegutses taavi, kes oli tol ajal PRESIDENT!

PS: JEEJEE ei ela hiina müüris!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Olen ka enam-vähem algusest peale Ladaklubis olnud.
Netis surfates leidsin vist kogemata. :)
w
wilson
Foorumi kasutaja
Autod: 21053
Kontakt:

Postitus Postitas wilson »

mind hakkas asi siis huvitama kui sai esimene lada ostetud ;)
a
Arno
Foorumi kasutaja
Autod: 03

Postitus Postitas Arno »

mina läksin börsi kaudu ühele suvalisele inimesele automakki müüma
ja ostjaks oli noor nolk kes oli koos isaga kokkulepitud aadressile tulnud ja siis se noorik nägi et ma olin ladaga ja küsis kas ma olen ladaklubist, mille peale tegin ma juhmi näo :puzzled aga pärast hiljem tekkis huvi ja otsisin ladaklubi netist ülesse
Töö tegi ahvist inimese. Inimene ostis ?iguli
l
leps
Suletud kasutaja

Postitus Postitas leps »

Mina leitsin ladaklubi netist tuunitud ladade pilte otsides :lol
d
doris
Autod: 2105, 21083
Kontakt:

Postitus Postitas doris »

Isa ostis Lada ja ma tahtsin endale seda. Aga kuna oli varuosi vaja siis ma otsisin netist lada poode. Leidsin selle klubi lehe ja siis registreerisingi lõpuks ära ka kui auto juba minu oma oli:)
Roolin nii kuis jaksan
r
robikbobic
Suletud kasutaja

Postitus Postitas robikbobic »

Otsides mingit asja seoses mootoriga sattusin siiakanti läbi astuma... ja jäingi pidama siisa mõneks ajaks... SIis tulid paljud muud asjad vahele ning unustasin selle koha, ning oma kasutajakonto andmed. Ning alles hiljuti, nüüd siis seoses auto kere parandamiselga tegin omale uue konto! Seekord näitan ustavust, olge mureta! ;)
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Huvi ladaklubi vastu tekkis nii, et sõber ja klassivend käis minu juures arvutis ning vaatas koguaeg mingit foorumit. Algul leidsin et see mõttetu koht, aga ajapikku kui see sõber igapäev käis siin foorumis, tekkis ka endal huvi ja nii ma siin olen..... Vahepeal ostsin endale lada ka ja siis oli siin kohalolek juba palju lahedam
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
b
blazer
Suletud kasutaja

Postitus Postitas blazer »

Noh tõin 2 aastat seisnud vanaisa lada maalt ära, alguses ainult tööautoks (umbes 2 kuud tagasi). Kuid ca kuu aega tagasi tekkis mõte, et võiks ju midagi vingemat teha. Täiesti suvaliselt trükkisin IE-sse sisse www.ladaklubi.ee ja näedsa, oligi olemas :P (muidugi alguses panin www.lada.ee, www.ladaclub.ee jne). Olen suht palju infi saand siit ja arvan, et jään ka edaspidi liikmeks.
v
VeilSide
Foorumi kasutaja
Autod: Wannabe Kaubalift
Kontakt:

Postitus Postitas VeilSide »

mina sain sellest lehest teada liikeme marks kääst ja siin ma siis olen:bouncing
r
RG
Foorumi kasutaja
Autod: Bmw 750i
Kontakt:

Postitus Postitas RG »

hmm linnas mitmel lada näinud ladaclub kleepsu ja neti otsingu mootorisse pandud sõna lada leidiski sellise koha
Vanametalli,mööbli,vanatehnika ja kodukraami utiliseerimine
+ 372 50 51 300
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Kõiki muid autoklubisid on Eestis küll ja tekkis huvi kas ?igulimehed on ka ühe mütsi alla koondunud ja oh imet Ladaklubi täitsa olemas.Nii et interneti avarustel pole piiri.

[Muudetud: 19-1-2007 arvi100]
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
z
Ziil
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Ziil »

Ma isegi ei mäleta enam. Kunagi suvaliselt surfates sattusin vist. Siis sain omale Lada ja ammu külastatud lehekülg meenus...
m
matis
Suletud kasutaja

Postitus Postitas matis »

ma nägin mingi lada peal ladaklubi.ee kleepsu.. siis loomulikult tahtsin endale aga siiamaani pole õnnestunud tellida:S
v
virxs
Suletud kasutaja

Postitus Postitas virxs »

mulle arno ytles, et vaata seda lehte...nyyd siin mu vabaaeg enamasti möödubki...kuna nädala sees ma siksi näppida ei saa, pole ruume, siis loen seda lehte siin ja ndlavah. praktika:käigukang lühikeseks, kärbsepaber peegli kylge, sinised ekraani tuled, turbo peale, kõik mootori näitajad võimalikult suureks jms :) .
Aga tegelikult on siin palju huvitavat inffi ka ja kindlasti rahvast, kes teab autodest nii mõndagi.
jõudu tegijatele, tugev leht
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

:lol oli suvel 2003 (2002?) torm keilas ja mujal läänerannikul, vaatasin uudiseid ja nägin, et ühele ladale oli tuulega äralennanud katus peale kukkunud, tagaklaasil oli kleeps ladaklubi.ee:spin sainigi asjast teadlikuks;)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
k
Kutsa
Foorumi kasutaja
Autod: MB W123, BMW e46,e30 ja GAZ 24
Kontakt:

Postitus Postitas Kutsa »

ma leitsin ladaklubi tänu sellele et panin neti otsingusse vaz 2101 ja leitsingi ladaklubi;)
l
leps
Suletud kasutaja

Postitus Postitas leps »

Algselt postitas: GTA
:lol oli suvel 2003 (2002?) torm keilas ja mujal läänerannikul, vaatasin uudiseid ja nägin, et ühele ladale oli tuulega äralennanud katus peale kukkunud, tagaklaasil oli kleeps ladaklubi.ee:spin sainigi asjast teadlikuks;)
Kui ma nyyd ei eksi siis selle auto omanik on MUSTKYTT (sry OT pärast)
Vasta