Kust said teada Ladaklubi.ee olemasolust?
Kust said teada Ladaklubi.ee olemasolust?
-
ttantsivpilv
- Suletud kasutaja
-
ttantsivpilv
- Suletud kasutaja
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
mina leidsin klub otsides ladade pilte! ja nii leidsingi üles mingi algse foorumi, kus tegutses taavi, kes oli tol ajal PRESIDENT!
PS: JEEJEE ei ela hiina müüris!
PS: JEEJEE ei ela hiina müüris!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
mina läksin börsi kaudu ühele suvalisele inimesele automakki müüma
ja ostjaks oli noor nolk kes oli koos isaga kokkulepitud aadressile tulnud ja siis se noorik nägi et ma olin ladaga ja küsis kas ma olen ladaklubist, mille peale tegin ma juhmi näo
aga pärast hiljem tekkis huvi ja otsisin ladaklubi netist ülesse
ja ostjaks oli noor nolk kes oli koos isaga kokkulepitud aadressile tulnud ja siis se noorik nägi et ma olin ladaga ja küsis kas ma olen ladaklubist, mille peale tegin ma juhmi näo

Töö tegi ahvist inimese. Inimene ostis ?iguli
-
rrobikbobic
- Suletud kasutaja
Otsides mingit asja seoses mootoriga sattusin siiakanti läbi astuma... ja jäingi pidama siisa mõneks ajaks... SIis tulid paljud muud asjad vahele ning unustasin selle koha, ning oma kasutajakonto andmed. Ning alles hiljuti, nüüd siis seoses auto kere parandamiselga tegin omale uue konto! Seekord näitan ustavust, olge mureta! 

- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Huvi ladaklubi vastu tekkis nii, et sõber ja klassivend käis minu juures arvutis ning vaatas koguaeg mingit foorumit. Algul leidsin et see mõttetu koht, aga ajapikku kui see sõber igapäev käis siin foorumis, tekkis ka endal huvi ja nii ma siin olen..... Vahepeal ostsin endale lada ka ja siis oli siin kohalolek juba palju lahedam
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Noh tõin 2 aastat seisnud vanaisa lada maalt ära, alguses ainult tööautoks (umbes 2 kuud tagasi). Kuid ca kuu aega tagasi tekkis mõte, et võiks ju midagi vingemat teha. Täiesti suvaliselt trükkisin IE-sse sisse www.ladaklubi.ee ja näedsa, oligi olemas
(muidugi alguses panin www.lada.ee, www.ladaclub.ee jne). Olen suht palju infi saand siit ja arvan, et jään ka edaspidi liikmeks.

mulle arno ytles, et vaata seda lehte...nyyd siin mu vabaaeg enamasti möödubki...kuna nädala sees ma siksi näppida ei saa, pole ruume, siis loen seda lehte siin ja ndlavah. praktika:käigukang lühikeseks, kärbsepaber peegli kylge, sinised ekraani tuled, turbo peale, kõik mootori näitajad võimalikult suureks jms
.
Aga tegelikult on siin palju huvitavat inffi ka ja kindlasti rahvast, kes teab autodest nii mõndagi.
jõudu tegijatele, tugev leht

Aga tegelikult on siin palju huvitavat inffi ka ja kindlasti rahvast, kes teab autodest nii mõndagi.
jõudu tegijatele, tugev leht

Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kui ma nyyd ei eksi siis selle auto omanik on MUSTKYTT (sry OT pärast)Algselt postitas: GTA
oli suvel 2003 (2002?) torm keilas ja mujal läänerannikul, vaatasin uudiseid ja nägin, et ühele ladale oli tuulega äralennanud katus peale kukkunud, tagaklaasil oli kleeps ladaklubi.ee:spin sainigi asjast teadlikuks;)