Kes tahaks veel valgeid kellasid?
Kes tahaks veel valgeid kellasid?
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Pildid ise on .jpg failid, cdr tähendab lihtsalt seda, et need on Corel Draw's tehtud.
05 ja 03 kellade võrdlust ei oska nüüd kohe tuua, aga prindi tavalisele paberile välja ja mine vaata auto juures.
Lampide vahetus on alati üks võimalus, sellega ei maksa aga liiale minna, mul on õlirõhu näiduki valgustus nii tugev, et pimedas on ilgelt p**k sõita, eriti veel kui spidoka oma nii kui nii ei põle.
Teine asi mida soovitaks on see, et võta näitikud lahti, puhasta ära need läbipaistvad plastmass randid, (kõikidel pole vist kah rante, osadel on) loomulikult võid kah alustada pirnidest ja pirnipesadest, nendele võib olla kogunenud meeletu tolmu ja ämblikuvõrkude kiht, mis läbi ei paista.
Eriti käib see nende autode kohta, millega ise pole eluaeg sõitnud, vaid äsja kellegi käest ostetud, tüüp on lihtsalt enne müüki katkise näiduki välja vahetanud, teine on aga 20 aastat kuskil riiuli peal mädanenud.
05 ja 03 kellade võrdlust ei oska nüüd kohe tuua, aga prindi tavalisele paberile välja ja mine vaata auto juures.
Lampide vahetus on alati üks võimalus, sellega ei maksa aga liiale minna, mul on õlirõhu näiduki valgustus nii tugev, et pimedas on ilgelt p**k sõita, eriti veel kui spidoka oma nii kui nii ei põle.
Teine asi mida soovitaks on see, et võta näitikud lahti, puhasta ära need läbipaistvad plastmass randid, (kõikidel pole vist kah rante, osadel on) loomulikult võid kah alustada pirnidest ja pirnipesadest, nendele võib olla kogunenud meeletu tolmu ja ämblikuvõrkude kiht, mis läbi ei paista.
Eriti käib see nende autode kohta, millega ise pole eluaeg sõitnud, vaid äsja kellegi käest ostetud, tüüp on lihtsalt enne müüki katkise näiduki välja vahetanud, teine on aga 20 aastat kuskil riiuli peal mädanenud.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
.cdr formaat
.cdr Corel Draw File ---> cdr faile avab corel draw
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
ma tegin neist jpg variantidest. ma muutsin veidi suurust nüüd istuvad... täna kleepisin peale ja panin kõik värgid kokku kah, suht vaadatav asi. votnii!
eee...mul täna mingi kala arvutis, ja ma ei saanud ftp programmi tööle. nii et homme panen üles kah:)
eee...mul täna mingi kala arvutis, ja ma ei saanud ftp programmi tööle. nii et homme panen üles kah:)
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
andke andeks.... asi nimelt selles, et mul emaplaat kärssas läbi ja ma ei saanud 4 kuud netis käia... nüüd sain uue kampjuutri ja üritan nüüd mõni päev suurused õigeks teha ja siis üles panna!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
-
ttrv
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101
- Kontakt:
kui kellegil veel juhuslikult peax alles olema need psd failid saata (07-me kelladest)
.:streetrace lada:.
Müüa palju lada juppe!!!
Müüa palju lada juppe!!!
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Kas keegi saaks saata mulle 2106-e valgete kellade taustad õiges mõõdus.Mul on vales mõõdus olemas kuid ei oska teha neid õigesse mõõtu ja ei tea kah mis se õige mõõt olema peaks.Äkki on keegi nii kena ja paneks need siia ülesse teistele kah või saadaks mulle postkasti.Oleks huvi need nädala vehetusel külge panna.
Lisasin lehele mõned taustad mis Zero mulle saatis, kui keegi veel omab mingeid taustu pange need mulle mailipeale silver@racing.ee
http://www.ladaklubi.ee/index.php?id=20,31,0,0,1,0
http://www.ladaklubi.ee/index.php?id=20,31,0,0,1,0