Huumorinurk...

Huumorinurk...

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige
Autod: BA3 2101, 2105,21013, Viamobile

Postitus Postitas sansa »

Žiguliga juba igav ei hakka.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Postitus Postitas SexSix »

w
Walter
Ladaklubi Liige
Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.

Postitus Postitas Walter »

Üks vanem tekst, aga kahjuks õige:P
Igal hommikul läks sipelgas tööle ja töötas röömsasti terve päeva. Sipelgas oli usin ja õnnelik tööd tehes.
Juht lõvi oli üllatunud nähes, et sipelgas teeb tööd ilma järelvalveta. Ta mõtles, et kui sipelgas teeb ilma järelvalveta tööd nii efektiivselt, siis järelvalve abiga saaks sipelga töö muuta veelgi tõhusamaks. Nii värbab lõvi prussaka, kellel on juhikogemust ja kes on eriti kuulus oma põhjalike raportite poolest.
Prussaka esimene otsus on luua süsteem vahetustega tööks. Prussakas vajab sekretäri, kes aitaks teda raportite koostamisel …
… ja ta palkas ämbliku hoolitsema arhiivi eest ja valvama telefonisidet.
Lõvi oli õhinas prussaka raportitest ning palus tal teha skeeme ja diagramme tootmise arenemisest ning valmistama analüüse, mida saaks kasutada juhtide koosolekul.
Nii tuli prussakal osta arvuti …
… ja palgata kärbes vastutama IT osakonna eest.
Sipelgas, kes alguses oli õnnelik ja produktiivne töötegija, vihkas uut tööd, kus ta pidi käima erinevatel koosolekutel, tegema palju selgitus- ja paberitööd.
Lõvi tegi strateegilise otsuse – oli viimane aeg palgata ülemus sipelga osakonda.
Ülemuse ametikoht anti ritsikale, kelle esimene otsus oli hankida oma kabinetti moodne vaip ja ergonoomiline tool.
Ritsikas vajas ka arvutit ja isiklikku assistenti, kes valmistaks töö- ja budgeti optimeerimisplaani.
Osakond, kus sipelgas töötas, on nüüd kurb koht ja kõik on ülimalt närvilised.
Ritsikas veenis lõvi, et vaja on läbi viia töö heaolu uuring.
Lõvi märganud, et sipelga osakonna kulud kasvavad ja tootlikus väheneb tuntavalt …
… palkas öökulli, hinnatud konsultandi, auditi läbiviimiseks ja ettepanekute tegemiseks.
Öökull tegi selgitustööd kolm kuud ja sai kokku hiiglasuure raporti milles oli kirjas, et sipelga osakonnas on liiga palju töötajaid.
Arva, kelle lõvi vallandab esimesena?
Muidugi sipelga, sest hindamisel osutus sipelgas selleks, kellel on madal motivatsioon ja negatiivne suhtumine.
MännikuLaiali.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

Sipelgas olen mina.

Ja teiste putukate kohale võin panna konkreetsed inimeste nimed! :D Seitse aastat tagasi oli Firmas 2 autot ja 2 käru, omanik ja 2-3 juhti. Praegu kärusi ainult ligi sada. Edasi võite ise mõelda.:mad: Asetäitjad on ka saanud telefoni mällu näiteks Nuhk nimeks.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

See on õige nali. Kuigi pole nali.
Aga päevakohane tänases ajas kindlasti.
Ma ei tea autorit ja minu sulest see pole tulnud, kuigi võiks olla küll.

Näidend:
'Mis on Valitsus?'

Osatäitjateks Maad külastav tulnukas ja kodanik

Heeei, tulnukas!

-Jah, olen reisinud läbi kogu aegruumi, et uurida Teie liigi arengut ja progressi.

Lahe! Kas ma viin teid meie valitseja juurde?

-Teie .. kelle juurde!?

Meie valitseja juurde - selle mehe juurde, kes juhib.

-Ta juhib mida?

Noh, kõike juhib.

-Teil on üks mees, kes kõike juhib ja kõige eest vastutab?

Eeiei, ta juhib valitsust.

-Misasi on valitsus?

Noh, valitsus teeb meie jaoks reeglid. See ütleb meile, mida me tohime teha ja mida mitte.

-Ehk siis valitsus on väga tark? Teeb see Teile arukad reeglid, mida järgida?

Noo, enamjaolt jah.. kuigi mõned nendest reeglitest on väga totrad.

-Kas neid reegleid Te eirate?

Ei, me peame reegleid järgima, isegi kui need on totrad ja me nendega ei nõustu. Valitsus karistab neid, kes reegleid ei täida.

-Seega, Te olete valitsusele orjad?

Ei, ei, ei - see pole üldse mitte nii! Valitsus töötab Meie heaks - inimeste heaks. See teenib Meid. Meie olemegi selle ülemus ja juht.

-Ehk siis.. see ütleb Teile, mida Te tegema peate ja ähvardab teid karistada vägivallaga, kui Te neid reegleid eirate aga ikkagi olete Teie selle ülemus ja juht?

Jah.

-Aga on mõni asi, mida valitsus teeb ja Teile see ei meeldi?

Noo, jaa. On küll mõni asi, mis kõigile ei meeldi. Näiteks sõdadele kulutamine.

-Mis on sõda?

See on põhimõtteliselt see, kui valitsus kulutab raha relvadele ja sõduritele ja siis saadab nad teise maailma punkti, et tappa seal hunnik inimesi ning hävitada nende riik. Mulle ei meeldi, et meie valitsus seda teeb.

-Jaa, ma täitsa mõistan, miks see Sulle ei meeldi. Kas Teie, inimesed, olete jõudnud faasi, kus kõik inimesed arvavad, et varastamine, orjastamine ja tapmine on halvad?

Oojaa, me teame seda: "Ära varasta, ära tapa, ära vägista."

-Aga Teie annate valitsusele raha, ja nemad kasutavad seda selleks, et inimesi tappa.

Noh jah, aga valitsus teeb maksurahadega häid asju ka.

-Miks Te siis ei lõpeta nende asjade maksmist, mis Teile ei meeldi ning edaspidi maksaksite heade asjade eest, mis valitsus teeb?

Ei, seda me teha ei saa. Sa ei saa lihtsalt otustada, et lõpetad maksude maksmise, sest "reeglites on kirjas", et me peame makse maksma.

-Reeglid tulevad valitsusest, onju?

Jah.

-Ehk siis, valitsus tegi reegli, et igaüks peab neile raha maksma?

(lihtsalt laiutab käsi, ei vasta midagi - põhimõtteliselt nõustub küsimusega, kuna nii see ju on)

-Seega, igaüks maksab makse ja kui nad seda ei tee, karistab valitsus neid vägivallaga?

Jep, nii see on, kuigi enamikel inimestel pole maksude maksmise vastu mitte midagi - see on iseeneslik. Enamik inimesi tunnevad, et nad on kohustatud makse maksma ning nad täidavad valitsuse reegleid - ühiskonna heaoluks. Ühiskond vajab valitsust ja see tähendab, et me peame maksma makse.

-Niisiis, et kindel olla, et ma asjast ikka õigesti aru sain.. Valitsus teeb Teile reeglid ja Teie tunnete kohustust nendetehtud reegleid täita, isegi neid, mis Teile ei meeldi. Ja valitsus ütleb Teile, mida teha ja ähvardab teid karistada, kui Te seda ei tee. Ja lisaks, valitsus kasutab osa sellest rahast, mis on saadud vägivallaga ähvardades, et maksta asjade eest, mis Teile ei meeldi ja mis Teie arust on ebasündsad ning moraalivastased, nagu näiteks sõjad (massimõrvad).

Jah, aga meie saame valitsusel paluda teha arukaid otsuseid ja paluda neil mitte võtta meie raha, et inimesi tappa! Meil on õigus öelda neile, et nad ütleksid meile seda, mida me tahame, et nad meile ütleksid!

-Kas Teie, inimesed, lihtsalt kardate seda asja - valitsust? On valitsus mingi hiiglaslik koletis, mis Teid lihtsalt igahetk lömastada võib, kui Te nende reegleid eirate?

Ei, valitsus ei ole koletis.

-Mis see siis on? Kas sa oskad mulle seda joonistada?

Valitsus tegelikult ei ole mingi selline asi, mille sa lihtsalt joonistada saad.

-Võib-olla saad sa mind sinna viia? Kus valitsus on?

Sa mõtled seda ehitist? Valitsusehitist?

-Valitsus on ehitis!?

Ei, aga poliitikud, kes töötavad valitsuse heaks - neil tõesti on ehitised, milles nad tööd teevad.

-Seega, valitsus on grupp neid poliitikuid?

Jep.

-OK, mis liigi esindajad need poliitikud on?

Inimeste, loomulikult.

-Inimeste, nagu sina!?

Jah.

-Seega, poliitikud on inimesed nagu sina ja nemad on valitsuses? Ja sina oled inimene nagu nemad aga sina polegi valitsuses?

Jah, mina ei ole valitsuses.

-Ehk siis, poliitikud on need, kesTteie üle võimu omavad ja käsivad Teil teha asju, mida Te teha ei taha ning võtavad Teie raha, kasutades vägivaldseid ähvardusi? Ja isegi, kui Te kõik olete inimesed.. pole Teil mingit õigust nende üle võimu omada ja võtta ära hoopis nende raha?

Ei, nad panevad meid puuri, kui me seda teeks. Aga vaata, see pole päris nii ka, et poliitikud võivad teha ükskõik mida. Näiteks, poliitik ei saa mulle tänaval vastutulles minu käest lihtsalt raha võtta. Seda nad teha ei saa. Poliitikud võivad selliseid asju teha ainult siis, kui nad teevad seda valitsuses tööl olles - valitsuse heaks.

-Oo, ehk siis, poliitikud ei olegi valitsus - nad lihtsalt töötavad valituse heaks?

Jah.

-Olgu, seega - valitsus ei ole koletis, valitsus ei ole ehitis ja see pole ka poliitikud - see on midagi muud. Ja see palkab poliitikud, kes on täiesti tavalised inimesed, kes saavad õiguse teiste üle korda pidada ning võtta nende raha. Kuidas saab tavainimesest poliitik?

Vot see on meie valitsuse juures üks positiivsemaid asju - see on demokraatia, mis omakorda tähendab, et tegelikult on kõikide inimeste asi teha otsuseid. Meil on õigus otsustada, kes meie seast poliitikuteks saavad, meil kõigil on hääleõigus. Ja kui poliitik hakkab tegema asju ja otsusi, mis meile ei meeldi, siis me lihtsalt saame ta asendada järgmistel valimistel.

-Seega, inimesed, kes valitakse poliitikuteks, omavad inimeste üle võimu ainult lühikese aja? Ja peale seda aega on nad jälle tavalised inimesed?

Just!

-See kõlab päris võimsa positsioonina, kus olla. Aga kui Teie saate valida, kes sel positsioonil olla saab, eeldan ma, et Te alati valite sinna kõige arukamad, heldemad, hoolivamad ja austatumad inimesed endi hulgast?

Noo, mitte päris nii.. Ma ei ütleks, et poliitikud on alati tuntud oma helduse, arukuse või hoolivuse tõttu. Ja kohe täiesti kindlalt ei ole nad meie hulgas kõige austatumad. Pigem mõtleme, et enamik poliitikuid on valelikud ja võimuahned tolgused/tondid/pätid (ingl. k 'crooks').

-Need kes on Teie valitud!?

Jaa, alati teevad nad asju, mis meile ei meeldi. Näiteks kasutavad nad maksumaksja rahasid, et rikastada end ning oma sõpru või lähedasi. Ja kunagi ei täida nad kõiki oma valimislubadusi. Neid on isegi vahelevõetud varastamise, altkäemaksu võtmise või valetamise eest ja üldiselt teevad nad, mida suurärimehed, nende kompaniid ja valitsusele lähedal seisev kaader soovivad. Jaa, alati teevad nad midagi sellist. Nad on täiesti korrumpeerunud. Nad on hulk valelikke tolguseid/tonte/pätte.

-Aga Sa ju ütlesid, et enamik inimestest teab, et varastamine, teiste inimeste vastu vägivalla kasutamine ja tapmine on valed! Ja sa ütlesid, et hoopis kõik inimesed (Sina oled) on võimul ja Te saate muuta neid inimesi, kes "pukis" on. Seega, miksTte lihtsalt ei vaheta välja neid valelikke, varastavaid ja mõrvarlikke tolgustest/tontidest/pättidest poliitikuid tavaliste inimeste vastu?

Noo, me tegelikult ei püüagi valida sinna valelikke tolguseid/tonte/pätte. See lihtsalt alati kujuneb nii välja. Aga meil on valitsust vaja, sest mõned inimesed on vastikud ja neil võib tekkida tahtmine tappa, orjastada või varastada. Tsivilisatsioon lihtsalt ei suuda toimida ilma valitsuseta.

-Nii, seega, olen aru saanud järgmisest: sellepärast, et Te kardate seda väikest hulka vastikuid inimesi, kes ähvardavad tappa, orjastada või varastada, tunnete Te, et oma tsivilisatsiooni ellujäämiseks ja toimimiseks on Teil vaja süsteemi, kus osa Teie hulgast lühikese aja jooksul ennast valitsuseks nimetavad. Ja neil on õigus kõigi üle võimu omada ja Teiega käituda nagu orjadega. Ja kui nad tahavad, võivad nad toime panna massimõrvasid, kasutades raha, mis on võetud Teie endi käest vägivallaga ähvardades? Poliitikud võivad tappa, orjastada ja varastada, sest kui nemad seda ei tee, teeb seda keegi teine?? Ja Te üritate alati valida enda seast häid, hoolivaid inimesi poliitikuteks. Kuid see mis tegelikult juhtub, on et alati saavad valituteks korrumpeerunud, õelad ja valetavad tolgused/tondid ja pätid. See ongi Teie süsteem?

Jep, see ongi põhimõtteliselt Meie valitsus.

Kas pole tobe?
Kasutaja avatar
VäikeMägilane
Foorumi kasutaja
Autod: 2107R, Niva, VFTS
Kontakt:

Postitus Postitas VäikeMägilane »

http://www.okidoki.ee/item/2078507/

ärge siis kohe tellima rutake;)
Festina lente!
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

VäikeMägilane kirjutas:http://www.okidoki.ee/item/2078507/

ärge siis kohe tellima rutake;)
Miks mitte?
Firma täitsa ametlik ja tänase päeva seisuga pole andrjuuša firmal maksuvõlgu.

Pilti ka:
Fänniauto
Pilt
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

Oslo sadama jäälõhkuja.

Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige

w
Walter
Ladaklubi Liige
Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.

Postitus Postitas Walter »

MännikuLaiali.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

Kasutaja avatar
kristjan92
Ladaklubi Liige
Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'

Postitus Postitas kristjan92 »

Sain just tööjuures distsiplinaarnoomituse, kuna sõin külmkapist ära ühed nuudlid kanalihaga, mis olid karbis nimega "Kristel".

Kuna ma ei teadnud meie kollektiivis ühtegi Kristelit olevat, siis tundsin end nuudleid kugistades päris julgelt.

Hiljem kui korraldati rivistus, et selgitada välja kurjategija, sain teada, et Kristel on meil firmas uus ja tsehhis esimest päeva tööl.

Peaaegu oleks puhtalt pääsenud, kui mu suunurgast poleks üks nuudlijupp välja tolgendanud. Mina muidugi ütlesin, et see ei tõesta midagi, mul võis endal ka nuudleid söögiks kaasas olla. Kui tahate konkreetseid süüdistusi esitada, siis näidake videosalvestust, leidke tunnistajad või tehke väljaheitele DNA analüüs. Ma lähengi kohe sitale, kes tuleb kaasa proovi võtma?

Aga ikka suruti, et mina tegin jne, lõpuks saingi käskkirja.

Ilmselt läheb asi kohtusse, mina seda nii ei jäta.

Aga see kuradi Kristel, esimest päeva tööl ja kohe kituma. Ai ma tal teen. Panen tal tsehhis liini teistpidi jooksma, vaadaku ise, kuidas siis ketšupist tomateid teeb.
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

Kiiruskaamera pilt.

Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige

Kasutaja avatar
Sander
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
Kontakt:

Postitus Postitas Sander »

Pilt tehtud THK's :D

Pilt
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja

Küsimus: kuhu kadus Juku-nimeline anekdooditegelane? Vastus: lõpetas kooli ja sai majandusministriks.
Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige

Kasutaja avatar
sansa
Ladaklubi Liige