Tsiklimehed siinses klubis
Tsiklimehed siinses klubis
-
eElts
- Autod: 2107(1991);21083(1997)
- Kontakt:
Minu kokkupuude oli tsiklitega juba 2 eluaastast kui vanemad mind Kalevi suursõidule vankris kärutasid.
Samas elasin Kalevi motoklubi kõrval kus ma veetsin enamuse oma vabast ajast.
Siis onul oli külgkorv mille marki ma ei mäleta .
Ja 95 aastal taastasin ühe iZ 49(eest õõtsaga ja taga amordiga) Tsikkel oli kunagi miilitsa pill. Kahjuks sai sellega sõidetud vaid kaks päeva, kui kast laiali jooksis ja nii ta seisma jäi.
Nüüd liigun suvel vahest sõbralt laenatud lääne masinaga Suzuki Intruder R1800-ga. Plaanis on ka selline isend endale soetada lähiajal. Aga tundub , et majanduslik olukord ei ole viimaselajal just kiita ja peab ootama.
Samas elasin Kalevi motoklubi kõrval kus ma veetsin enamuse oma vabast ajast.
Siis onul oli külgkorv mille marki ma ei mäleta .
Ja 95 aastal taastasin ühe iZ 49(eest õõtsaga ja taga amordiga) Tsikkel oli kunagi miilitsa pill. Kahjuks sai sellega sõidetud vaid kaks päeva, kui kast laiali jooksis ja nii ta seisma jäi.
Nüüd liigun suvel vahest sõbralt laenatud lääne masinaga Suzuki Intruder R1800-ga. Plaanis on ka selline isend endale soetada lähiajal. Aga tundub , et majanduslik olukord ei ole viimaselajal just kiita ja peab ootama.
- juss
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)
Kas keegi juba asfaldi ka urab 2 rattalisega ringi?
ise käisin tegin siis selle hooaja avamise 6 märtsil, sai käidud üks tiir tehtud Põlva vahel. 13 märts käisin igaksjuhuks ka Tartus 2 rattalisega. Päris tore on ikka sõita natsa kiiremini kui kõik teised!
eelmise hooaja lõpetasin 30 Dets. sai ka üks tiir tehtud külavahel.
Aga muidi elan enast siin välja sellise asjaga:
ise käisin tegin siis selle hooaja avamise 6 märtsil, sai käidud üks tiir tehtud Põlva vahel. 13 märts käisin igaksjuhuks ka Tartus 2 rattalisega. Päris tore on ikka sõita natsa kiiremini kui kõik teised!
eelmise hooaja lõpetasin 30 Dets. sai ka üks tiir tehtud külavahel.
Aga muidi elan enast siin välja sellise asjaga:

- juss
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)
Ei ütleks, et liiga jahe asfalt on. Endal taga rinka slikk ja ees siis korralik tänava rehv. Peale paari kilomeetrit hakkab isegi mingine pidamine tagarattale tulema, kuigi sellise ilmaga on muitu to kõva kui plastik. Kui kõvasti sõita, siis täiesti korralikult peab kuivapeal. Kuid jah linnas sõites käib ikka tagaratas märjapeal kõvasti ringi küll!
-
eElts
- Autod: 2107(1991);21083(1997)
- Kontakt:
iseasi palju sa rutskat väänad. Tasa sõuad saad hakkama aga nii kui rohkem peale keerad on vsjoo.....Algselt postitas: juss
Ei ütleks, et liiga jahe asfalt on. Endal taga rinka slikk ja ees siis korralik tänava rehv. Peale paari kilomeetrit hakkab isegi mingine pidamine tagarattale tulema, kuigi sellise ilmaga on muitu to kõva kui plastik. Kui kõvasti sõita, siis täiesti korralikult peab kuivapeal. Kuid jah linnas sõites käib ikka tagaratas märjapeal kõvasti ringi küll!
Isegi suvel jahedama ilmaga ei taha pidada. Muidugi oleneb palju rehvi tootjast ka.
Mina igaljuhul ootan veidi. Parem hilja kui mitte kunagi.....

-
ppavlik
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 '78 / VIS 2346 '03 / ZAZ 965 '61
Peab vist ka kapist välja tulema. Sügisel tõin Yamaha XJ600N ("Diversion", aga ilma gondliteta) koju. Tibukollane. Praegu sõita, ... mnjah, muidu täitsa kannataks, aga mul esimese sõidetava tänavani paarsada meetrit lumehangesid ja sealt läbi trügida mitte ei viitsi. Käin ainult garaa?is katteta lubadusi jagamas, et homme tuleb päike välja ja siis...
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
Mina oman siis karti, pole küll sikkel kuid ikka enne oli 250 honda mootor nüüd iz planeta 5 sport .mootor350cc edasi rüügab mis kole vähemalt täna sai sõidetud poiss hakkab vaikselt valmis saama.Eilne pilt siis.Nüüd teate miks lada ei edene eriti kiirelt
[Muudetud: 08.12.2008 carl93]

carl-steven berg