Algselt postitas: iisak
Vb loll idee, aga keegi teema põhjal mingit tabelit ei taha teha? Lugesin kõik läbi ning võttis pildi päris kirjuks. Minu 1981 aasta 01-l roolil BAZ kiri paremal ääres, mingi 011 variant? Millal see kummilutt armatuuris oli ja millal põrandal? Tuttava 01-l mootoriplokil D täht, mis puhul seda pandi üleüldse?
Hea mõte. Nii ma kunagi mõtlesin ka et teen. Kuid pole aega sellega süstemaatiliselt tegeleda. Kui tähelepanelikult vaatasid, siis olen püüdnud esimeses postituses hoida kõige adekvaatsemat infot, mis siinse teema jooksul on välja tulnud.
Praeguse seisuga on aga selgunud veel paar erinevust, mida siin teemas pole, samuti tuleks ülekäia paar ebatäpsust.
Näiteks sinu 81. a. autot vaadates jäi silma, et ukse kinnitus vaste kereküljes uksepostil on teistsugune kui vähemalt 71-72 a. oli.
Veel on kirjeldamata klapikambri kaane erinevused.
Samuti kohtasin 1980. a. 2106, mille ukselingid olid sarnased nendele, mida ma liigitasin nn "vanema tüübiliseks".
Vastused konkreetselt sinu autot puudutvatele küsimustele ma täpselt ei oska anda. Igatahes on 1977. a. kopikal aknapesu kummilutiga armatuurilt.
Rool on sul sarnane tavalise 01 rooliga. Autoturul nägin rooli, millel kiri BA3 keskel, samas oli ka signaalirõngas. Võibolla oli tegu varuosa rooliga. Ei tea.
[Muudetud: 8-9-2008 krister]