kusimus siis auto ostu myygi lepingu kohta?
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
Terve. kusimus siis on teada, tahaks teada järgmist ,et kui ma olen auto ostja ja ostan auto ja ostu-myygilepingule panen oma nime ja kui pärast arki minna kas saan näiteks nime muuta ka? päris paberitele(isa nimele tahaks v6tta).
carl-steven berg
- apsu
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2104
- Kontakt:
kuidas saab teha auto enda nimele, kui pole 18?? huvitav, ma käisin ka kevadel selle murega ARKis ja öeldi, et selleks vaja linna/maavalitsuselt eriluba.Algselt postitas: Moss
Saab teha küll, ei pea olema 18 ega omama juhilube.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
-
vVarblane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2103
Algselt postitas: apsukuidas saab teha auto enda nimele, kui pole 18?? huvitav, ma käisin ka kevadel selle murega ARKis ja öeldi, et selleks vaja linna/maavalitsuselt eriluba.Algselt postitas: Moss
1 aastane saab ka autot omada.Vanus ja lubade olemasolu ei puutu kuidagi kokku auto omamisega.Vanematel on vaja vaba käega seletuskiri muidugi kirjutada.
-
ccarl93
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2103
aga see siis kui arkis jahAlgselt postitas: VarblaneAlgselt postitas: apsukuidas saab teha auto enda nimele, kui pole 18?? huvitav, ma käisin ka kevadel selle murega ARKis ja öeldi, et selleks vaja linna/maavalitsuselt eriluba.Algselt postitas: Moss
1 aastane saab ka autot omada.Vanus ja lubade olemasolu ei puutu kuidagi kokku auto omamisega.Vanematel on vaja vaba käega seletuskiri muidugi kirjutada.
carl-steven berg
-
mmhku
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz2103-78a, Opel omega-92a, BMW 525tds-97a, MB 190d- 1986
Ise kirjutasin esimese auto oma nimele 16.aastaselt ja mingit seletuskirja polnud vaja.Algselt postitas: VarblaneAlgselt postitas: apsukuidas saab teha auto enda nimele, kui pole 18?? huvitav, ma käisin ka kevadel selle murega ARKis ja öeldi, et selleks vaja linna/maavalitsuselt eriluba.Algselt postitas: Moss
[Muudetud: 27-7-2009 mhku]
Kallid eakaaslased! Ärge tehke üldse autosid oma nimele! Milleks, ah? Minu autod on kõik vanaisa nimel, kindlustus on soodsam, ülevaatus on soodsam. Minu kindlustuskoefitsent ei hakka veel niipea kukkuma ka. Olen kasutaja ja ei tunne küll probleemi, sest tegelikkuses on auto ikka minu oma, remondin ise, sõidan ise, maksan ise. Paberites on vaid teine nimi. Registreerimisel vead issi või emme või vanaisa või vanaema või lehmalellepoja kaasa ja mured lahendatud.
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...