Kiirendus auto ?

Kiirendus auto ?

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
j
joala
Foorumi kasutaja
Autod: puudub :(

Kiirendus auto ?

Postitus Postitas joala »

Plaan siis ehitada oma '90 aasta Honda Civicust , mille just soetasin , kiirendus auto ( millega siis kiirendusõistlustel käija , mitte mingit rullnoka tuuninguga jubinat ) , aga teadmisi on vähe , plaan on siis jätta peale 1.6 l originaal mootor , seda ainult natuke forseerida , kerele teha plastikust tiivad , ja muud jupid , mida plastikust saada on , kui ültse on , kui ei ole plaanin ise teha , turvapuur sisse , esi ja tagu rataste koopad suuremaks , et saaks ette ja taha suuremad veljed panna ( kas sellel on mõtet ? ) , siis korralik , spoileri ring koos antitiivaga ( mitte tjuuningu eesmärgil , ma arvan , et targemad teavad , milleks on tegelikult autol spoilerid ja antitiivad c(: ) ,seest tühjaks , sisse siis kaks sport istet , sest plaan , ka sellega muudel sõitudel osaleda .
Aga siit tuleb mure/palve/küsimus , et kas keegi , on midagi sellist varem teinud ja kas keegi , ütleks mulle , mida on mõtet teha , ja mida mitte , hetkel olen mõelnud hästi odavalt hakkama saada , et osta ainult sport istmed , sest mootri saan arvatavasti lasta forseerida tuttaval ja turvapuuri keevitada vennal c(:
Ettetänades , endine ladaomanik Joala :D
j
joala
Foorumi kasutaja

edit : ostma pean ka spoilerid , antitiivad ja kere plast detailid :)
p
põletaja
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 vs 21213

Postitus Postitas põletaja »

hakkad tagurpidi kiirendama?
ostsid siis sõida
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo

Postitus Postitas pedrox »

No vaevalt sa sellise autoga 11-12 sekundi kanti suudad sõita nii, et turvapuur on kaalu suhtes küll täiesti mõttetu.

Ja üleüldsegi selline auto, no ma ei tea. Muretsenud siis parem mingi CRX, hea kiire juba algselt ning siis saad edasi mõelda ...
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

suur su eelarve on ?
j
joala
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: põletaja
hakkad tagurpidi kiirendama?
Millest sa seda järeldad ?
Algselt postitas: pedrox
No vaevalt sa sellise autoga 11-12 sekundi kanti suudad sõita nii, et turvapuur on kaalu suhtes küll täiesti mõttetu.

Ja üleüldsegi selline auto, no ma ei tea. Muretsenud siis parem mingi CRX, hea kiire juba algselt ning siis saad edasi mõelda ...
no , kas sa oleksid crx“i kinni maksnud ? :D
Aga , ma kavatsen autoga ka tvalist rallit sõita , ja kui käin üle katuse , siis vähemalt tean , et pea pe****s kinni pole .
Algselt postitas: CozmonauT
suur su eelarve on ?
Teda eriti nagu polegi , nii vähe kui võimalik , üle 10k ei taha küll alla lükatta .
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Ära ehitama hakka, sõida parem bracketit.;)
j
joala
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: marks
Ära ehitama hakka, sõida parem bracketit.;)
wtf ?:wow
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

10k eest tahad ehitada kiirenduse masina millega ka rallit sõita? Selle raha eest KUI hästi läheb, saad istme ja kombe.. Vaja veel kiivrit jne.. Ja neil asjadel peab ka homolgeering olema nii, et jah pane sellele summale üks null veel lõppu siis võib hakata midagi mõtlema..
Tead ikka seda, et universaalsed asjad ei kõlba tegelikult mitte millekski?
Lower your standards and you'll never be disappointed!
j
joala
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: reiner
10k eest tahad ehitada kiirenduse masina millega ka rallit sõita? Selle raha eest KUI hästi läheb, saad istme ja kombe.. Vaja veel kiivrit jne.. Ja neil asjadel peab ka homolgeering olema nii, et jah pane sellele summale üks null veel lõppu siis võib hakata midagi mõtlema..
Tead ikka seda, et universaalsed asjad ei kõlba tegelikult mitte millekski?
no kurat , ma võin olla ilma sport istmete ja plast detailideta kaa , teen ta seest tühjaks ja asi ants .
Mootorit veic ja , korras .
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Kontakt:

sul on vaja litsentse + maksud, osavõtt, bensiin, transport.. selle rahaga sa sõidad ehk ühel võistlusel.. STOCK autoga.. paraku sind vastsinna siis ei lasta..

arvesta umbes nii et

puur 10k
plastdetailide ring 10k
iste 10k
sõiduvarustus 10k
veljed 10k
rehvid 10k
mootor xx000eek
transport, litsensid, maksud 10+xx00eek

sinna juurde veel ca 30000eek eest ehk kõike muud - keretööd, traksid, salongi ümberehitus jne

olen selle asjaga hetkel paraku kursis kuna puutun kokku ühe Civic VTI ehitusega, selle aasta eelarve on meil 14000EUR.. korruta see 15.6'ga. see on puhtalt kõik mis vaja võistlusel osalemiseks - bensiin, rehvid jne. selle sees ei ole seda mis kuluks auto remondiks kui midagi juhtuks. auto ehitamine ise läks praegu 13000EUR ilma mootori modimiseta

ja kui sa ei tea mis on Bracet siis miks sa üldse sõitma tahad hakata ? tee ennem elementaarsed ja põhiasjad selgeks. pole see midagi nii lihtne et nüüd lähed ja sõidad kiirendust, sinna on tegelikult päris mõnusalt raha alla vaja.:sein
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Aga miks kiirendus?On ju teisi autospordi alasi kus osaleda.Rahvarallit sõita,siis kuidagi saaks selle 10k rahaga startilippu nuusutama minna.
56506878
j
joala
Foorumi kasutaja

mind on alati kiirendus huvitanud , sellepärast .
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Kontakt:

küsi Valdzilt mitu noorepere laenu võtta tuleb et dragi sõitma hakta.

tegelikult parem alguses tegele paremate asjadega. muretse klaasriidest kapott (võin teha aga maksab samapalju kui su kiivik), ehita kergem sisselase - filter, torud ca 2000eek ma arvan (säästuka koonusfiltrit pole mõttet panna, keerab kogu mootori pekki), ehita parem väljalase, torud, pütt ca 3000eek (samuti need odavad "otseläbi" pütid on pigem takistuseks kui paremaks vooluks ning summuti tuleb ehitada vastavalt mootori võimusele, mitte et keevitad suvalise otsetoru alla ja pütt otsa, eemalda salongist kõik mittevajalik jne ja siis proovi osaleda tavalistel "streetracedel". vaata kuidas on ja kellele ära teed.

kõike tuleb otsast alata, pole midagi nii lihtne, et nüüd teed valmis ja hakkad kiirendama (va juhul kui sul pole roppu raha mida kohe auto alla taguda saavutamaks dragil vastavas klassis konkurentsivõime)
v
VAZ
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas VAZ »

Ühesõnaga võid selle plaani maha matta.
Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
v
Varblane
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Varblane »

Miks maha matta!Tee parem ladast kiirendus masin ja ma ei mõtle teise mootori panekui või turbot.Tule parem siksiga kiirendama kui on kiirendus üritus.Endal plaanis küll osa võtta kui see aasta midagi peaks toimuma ja see pole ju üldsegi kallis ja kindlasti mõtekam kui mingist civikust midagi välja imeda ning unistada teiste lutitamisest raja peal!Siksi teed kenasti korda ja rõõmu kui palju mu meelest aga noh kui sul civik ostetud juba siis honda.ee???
s
Sage
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21063, Honda Civic 4d&Type-R

Postitus Postitas Sage »

...tal seal juba teema olemas:) ...aga nagu õeldud ka seal, asi ei ole odav ja see ei ole 'hea' mootor millest alustada...aga kui ikka s6ita tahad siis viska seest tyhjaks, modi natuke sisse/väljalaset....ja bracketisse:cool: kui finantsi on siis osta kohe uus mootor (b16, b18c, k20a)
j
joala
Foorumi kasutaja

pigem , meeldib mulle cozmo idee :D
off topic : lugege ajakirja "autoleht" väljalaset kuupäevaga 11.juuni 2008 ja 2.aproll 2008 :D oi , teile need GARAAZ“i rubriigid meeldivad :D

ja varblane , küll , ma teie dragidel ka osalema hakkan, sest mul kindel plaan , ka '01/011 või '03 osta :D
Vasta