Plaan siis ehitada oma '90 aasta Honda Civicust , mille just soetasin , kiirendus auto ( millega siis kiirendusõistlustel käija , mitte mingit rullnoka tuuninguga jubinat ) , aga teadmisi on vähe , plaan on siis jätta peale 1.6 l originaal mootor , seda ainult natuke forseerida , kerele teha plastikust tiivad , ja muud jupid , mida plastikust saada on , kui ültse on , kui ei ole plaanin ise teha , turvapuur sisse , esi ja tagu rataste koopad suuremaks , et saaks ette ja taha suuremad veljed panna ( kas sellel on mõtet ? ) , siis korralik , spoileri ring koos antitiivaga ( mitte tjuuningu eesmärgil , ma arvan , et targemad teavad , milleks on tegelikult autol spoilerid ja antitiivad c(: ) ,seest tühjaks , sisse siis kaks sport istet , sest plaan , ka sellega muudel sõitudel osaleda .
Aga siit tuleb mure/palve/küsimus , et kas keegi , on midagi sellist varem teinud ja kas keegi , ütleks mulle , mida on mõtet teha , ja mida mitte , hetkel olen mõelnud hästi odavalt hakkama saada , et osta ainult sport istmed , sest mootri saan arvatavasti lasta forseerida tuttaval ja turvapuuri keevitada vennal c(:
Ettetänades , endine ladaomanik Joala