Kui kaua kavatsed ladaga sõita

Kui kaua kavatsed ladaga sõita

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

Algselt postitas: AsjaPulk
Sõita ma küll ei kavatse, aga hoian küll elu lõpuni!

OT: Carl, seda ma tahaks näha, kuidas sa elu lõpuni sõidad 03'ega! :D
alles on ta nii või naa aga kas ma just temaga iga päeva sõidan seda ei tea.
carl-steven berg
Kasutaja avatar
atzkarik
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2101,2107

Postitus Postitas atzkarik »

miks võtta mingi läänekas liisingusse? Kui võib ka ju lada võtta:D saab sama moodi edasi nokkida nagu ladat, mugavus on ka parem kui mingil läänekal, jupid on odavad, väga kallitel läänekatel on ainult peal vealoekontrolliga pardakompu jne....... Nii et präegusel hetkel näen mina küll nii, et mõtekam on osta endale mingi 35-40000 eest lada kui mingi läänekas sama raha eest. LADA FOREVER

[Muudetud: 28-7-2008 atzkarik]
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
k
krs170
Foorumi kasutaja
Autod: 2106, 2121, Mercedes-benz 240d w123
Kontakt:

Postitus Postitas krs170 »

kavatsen sõita oma ladaga 2 a. ja siis emexsisse
Kuuenda seeria Lada
z
Zidist
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21063

Postitus Postitas Zidist »

Sõidan niikaua kuni vaja mingit suuremat tegemist või kui ülevaatuselt enam läbi ei saa lihtsalt ning pärast seda läheb emexisse kui ei ole teisi huvilisi.

Ladal on karakterit, ta ei ole tavaline auto - tal on midagi, mida teistel autodel ei ole.
Kasutaja avatar
MAZ
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2103 75,

Postitus Postitas MAZ »

Ise plaanin ladaga sõita seni kuni see minu valduses on. Kas igavesti on raske öelda hetkel.
Lada, remondi ja ehitamise rõõmud aastast 1971
Kasutaja avatar
Zetec
Foorumi kasutaja
Autod: Ziguliidest 75a 2101, 85a 2106

Postitus Postitas Zetec »

Kuskil 4a tagasi oleks samuti tähtsalt öelnud FOREVER, et nii kui saan load hakkan sigulliga sõitma.
Ajad on läinud nii, et rohkem teise margipeale pidama jäänud.
Eks neid ennemgi nähtud kes suured fännid on ja lõpuks ikkagi maanduvad mingi muu margipeal.
Vana sigulli ei taha väga igapäeva autoks, uutest näeb enamväem välja Kalina ja seegi on tehniliselt 20a sakslastest mahajäänud.
Kokkuvõtvalt plaan selle aastasees üks 06 jälle liikuma panna. Igapäevaautoks pole kõige parem variant.
f
fheisis
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.

Postitus Postitas fheisis »

Noh minu plaan on igatahes selline et ära ei müü ma mitte midagi, eriti hetkene 01, sellega on nipalju peavalu olnud,päevad ööd garaazis istunud ja ehtand seda, mai annaks seda vast 100 000 krooni eest kah ära:D ... aga ses suhtes et jah, vedrustus on ladal üllatav, el sütmeem on väga kerge, ei mingit elektri jura ega muud peavalu, ehita ise juurde palju tahad, niiet jah midagi halba kll öelda ole jak avatsen ikka niikaua sõida kuni saab, tore oleks kui auto eluaeg vastu peab aga kl se põhi juba ükskord nii läbi läheb et ei aita ei karbi vahets ega põhjale uus plaat, et jah , niikaua kuni veel masin elab niikaua tuleb hakkama saada.Ise kah noor aga mitte selline nagi teised, mõni siin selline et oh kurat jeesss sain 500.- uue siksi .. päris hea vastu puud sõita vmis, oujee väiksedj joogid ja lõbusõit, ebanormaalne, ladasi ei toodeta enam, vahepela sai kl paarisaja krooniga lada aga enam ikka ei saa küll, Niiet jah mina hoian seda nagu ennast ja kl ta mul veel teenib, aga kindlatsi tahan ladast ühe õige ralliauto veel ehitada ning plaan on ka teha mingi kiirendus masin niiet jah, ladadest MA EI VÄSI , miks mitte osta iks vana ford sierra ,, tagavedu ojaa 8y9 hea asi , aga eii .d lada jääb ikka peale:D!
Kasutaja avatar
Viin
Foorumi kasutaja
Autod: BA3 2105 & Riva Junior
Kontakt:

Postitus Postitas Viin »

Ladade puhul on hea see, et auto on minust vanem ja ja kui teda hoolikalt hoida, võib parimal juhul minu eluajagi ületada(tulevikus võib piirama hakata varuosade kättesaadavus). Vastus siis seni kuni üks meist alla annab:D
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

kui load saan, liigun LADAga oma tubli mitu aastat ikka, siis jääb pühapäevaautoks, mida ehitada ja täiustada. Hoian niikaua kui juppe ja plekke saada. Kui varud lõppevad, siis tuleb hotrodiks teha :D . Seega minu vastus: forever
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
s
srpeeter
Foorumi kasutaja
Autod: kuna olen tänasest 2102 omanik

Postitus Postitas srpeeter »

Kui lugeda eelmis postitusi, siis mina olen üks viimaste hulgast, kes veel ladaga sõidab. Kuna igapäevaseks kasutamiseks olemas uus sakslane ja ladaga kulgen ainult suvel lõbusõiduks. Siis äralagunemis muret eriti pole ja välismaa-auto vastu vahetada pole vajadust. Nii et minu valge 02 on viimaseid isendeid.
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

nii mõnegi eelpool postitaja kohta arvan,et kohe kui bemmist jõud üle käib,tuleb juutuubi järjekordne telefonikvaliteediga video suitsevast tagarehvist või veel hullem-kodukootud kaskadööritrikkidest.
j
JX
Foorumi kasutaja
Autod: 21023, 2101 jx edition, bmw 525e ja volvo v70 t5
Kontakt:

Postitus Postitas JX »

eks see bemmiteema ole aegumatu... endal samuti projektiks vana hai ja vahepeal liigutud igapäev bemariga... kuid kui siksipisik on sisse roninud siis välja see sealt ei tule ja loodan ka et ei proovigi... sõita võin kll paljude autodega aga garaasist ei kao kindlasti lemmikud 01 ja 023...
Auto audio on nagu seks, ei loe kui pikk sul on vaid peab olema hea...
t
tann
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 21063 91a.(müüdud), golf 3 97 a., vaz 2107 92a.

Postitus Postitas tann »

sõidn seni kuni kestab ja jupe leidub eks mingi välismaine tuleb ka ikka perre kui väike laps kunagi tuleb ja asju vaja rohkem vedada
mats maalt:D
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

on proovitud neid pemme ja jaapanlasi ja muid vigureid, aga lada on ikka nagu kõige armsamaks jäänud.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
Kasutaja avatar
sveno
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 01-R, BMW 318R

Postitus Postitas sveno »

annaks jumal, et kõiki masinaid siisn lähiaastatel romurallidel mahakanmisele ei sõidetaks. Sõidan ikka niikaua kuni võimalik. Hobiautona jääb vaz ikka esikohale ja üldse minu sümpaatia kuulub vene tehnikale:cool:
h
hunter
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2103 ja 21013 UAZ 31512

Postitus Postitas hunter »

Algselt postitas: sveno
annaks jumal, et kõiki masinaid siisn lähiaastatel romurallidel mahakanmisele ei sõidetaks. Sõidan ikka niikaua kuni võimalik. Hobiautona jääb vaz ikka esikohale ja üldse minu sümpaatia kuulub vene tehnikale:cool:
Olen sinuga täiest nõus.;)
m
Metalhord
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21063, Citroen Berlingo, Gaz 24

Postitus Postitas Metalhord »

Kuna tegemist on mul enamasti suveautoga, siis kindlasti kavatsen sellega sõita veel kaua.
Vasta