Sinu žiguli filmis! KIIRE

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
k
kasparainelo
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas kasparainelo »

Tere foorum!

Mina olen Kaspar Ainelo, uue Eesti lühimängufilmi "Vaba maa" produtsent. Filmime aprillis ja mais, aga selleks on meil filmi vaja žigulid, mis omaks ka kärukonksu. Otsime kõige üldkasutavamat mudelit, mis oleks liikluskõlbulik ja korralik.

Žigulid vajame ajavahemikus 17- 18. aprill ja 7- 14. mai. Kõigil huvilistel, kes tahaks, et just Sinu žiguli kaunistaks meie filmi anda mulle endast märku!

Filmist:
Film "Vaba maa" räägib loo Grace'ist, kes põgenes II maailmasõja ajal Ameerikasse. Ida- Euroopa on Nõukogude okupatsioonist just vabanenud. Grace'ist on saanud Lääne päästepakikesi jagav rahusaadik. Ta naaseb vabadust kuulutama oma sünnimaale.

Väike artikkel režissööriga:
http://www.uudistaja.ee/kohalik-elu/art ... ejaid.html

Emali: kasparainelo@gmail.com
tel: 569 130 55
Kasutaja avatar
nymmik
Foorumi kasutaja
Autod: Zaz965
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

OT: kuna 06 on mul küll aga konksu pole :)

Kuid ma imestan alati, et filmimeestel see asi jäetakse viimasele hetkele. On ju ammu käsikirjas teada, mis autot millal vaja.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Osta omale konksuga Ziguli filmivõteteks.

Eelnevatest tähelepanekutest on meeles, et kinomeestelt on väga raske auto eest kokkulepitud tasu kätte saada. Loomulikult ei pea see käima konkreetse juhtumi kohta. Seega peaks olema kokkuleppes ettemaks ja priske tagatisraha juhuks kui võtetel väiksem või suurem häving autoga peaks toimuma.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
Vasta