Mille armatuur?
Mille armatuur?
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Mille armatuur?
Tere,
okidokis müügil väidetavalt 07 armatuur. http://www.okidoki.ee/item/28071/#largepic
Mina näen pildid aga 05 kelladega armatuuri. Müüjaga ühendust võttes vastas ta järgmist - Armatuuri kuuluvus oleneb juhtmete ühendustest. Ka 07-t tuli sellise variandiga.
Teiseks on eksport variant, mida pildil pole ja sellist NL-s üldse peale ei pandud. Nimelt on sel spido miilides, mida ka nikuinii pildil aru saada pole.
Kas tõepoolest on toodetud 07--t sellise armatuuriga ehk siis 05 kelladega? Pole nagu kuulnudki.
okidokis müügil väidetavalt 07 armatuur. http://www.okidoki.ee/item/28071/#largepic
Mina näen pildid aga 05 kelladega armatuuri. Müüjaga ühendust võttes vastas ta järgmist - Armatuuri kuuluvus oleneb juhtmete ühendustest. Ka 07-t tuli sellise variandiga.
Teiseks on eksport variant, mida pildil pole ja sellist NL-s üldse peale ei pandud. Nimelt on sel spido miilides, mida ka nikuinii pildil aru saada pole.
Kas tõepoolest on toodetud 07--t sellise armatuuriga ehk siis 05 kelladega? Pole nagu kuulnudki.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
Ma ütleks, et varuosakoodil seisab 2105 ja vahet pole millisesse autosse seda parasjagu paigaldati. Ehk oli hoopis mehel välimuselt 07-ks järgi aidatud 05 ? 

Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
vvussvillem
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107 1,5. 2105 1,8. Omega A c20ne
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Teemaalgataja arutleb siiski selle üle, kas sellist armatuuri võiks kohata 2107 salongis.vussvillem kirjutas:mul 1993 a. 05 Soomest pärit ja sama armatuur. Kui spideomeeter ongi miilides,saad selle ju vahetada tavalise vastu.
See, et sinul 2105-s 2105 armatuur paigaldatud on päris tavaline

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."