Kus remonditakse Ladasid Tartus!!!

Kust saab mis-iganes-asja? Kes teeb mis-iganes-tööd?
Vasta
r
Rocky
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Rocky »

Kes teab kus remonditakse Tartus Ladasid: Pidurid, veermik jne. Paljud töökojad ei võta enam vanemaid ladasid ette-pidavat nagu hobi värk olema! Endal pole seda muret aga uks tuttav kes enne pole teinud vajaks abi. Ette tänades
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Mis tööd sind täpsemalt huvitavad? Osa asju on minu kogemuse järgi tunduvalt mõtekam ise teha, kui teeninduses, ühest küljest odavam ja Tartu teenindustest rääkides, siis nende kvaliteet on kohati selline, et. Ma ei saa aru, kus vennad koolis on käinud, et isegi Ladat ei oska remontida.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

sorry 4 offtopic aga ei saanud lisamata jätta et ka tallinna mitmetes teenindustes on tulnud õpetada kuidas elementaarseid asju teha - sellest ka otsus edaspidi kõike ise teha :)

kõige karmim kogemus oli see kui läksin teenindusse sidurikorvi vahetama ja lõpuks pidin ise kasti alt ära võtma - korvi ära vahetama - kastiga ketta tsentrisse ajama ja siis kasti alla panema. vennad seal ei jaganud mitte mõhkugi. ketta tsentreerimisest ei teadnud nad midagi - ütlesid et nemad siduritega ei tegelenud -samas on selle koha arve siiamaani maksmata kuna nad ei suutnud arvet isegi õigele autonumbrile vormistada :)
tegu pole mõne põrandaaluse remondiga!
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

njaa Kuna ühel passatil tuli pidurikettad üle treida ja uued klotsid panna. Sai kah ühes põrandaaluses seda tööd teha lastud . Juhtus siis nii ,et kakusid sealt supporti maha ja voolikud küllest ära. Äärepealt olexid nad klotsid valetpidi sisse pannud . Õnneks märkasin enne vaadata. Kui klotsid all olid ja piduri voolikuid ühendasid ,siis jätsid veel õhu kah sisse. Zigulitega lood nii ,et oleneb ,mida teha tahad . Enamus asjadega saab ise kah hakkama ,kuid kui ise tegijat pole ,siis ma arvan ,et nii mõnigi võib hobikorras ära parandada.
r
Rocky
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Rocky »

Tal oleks vaja pidurisilindreid vahetada! Oleks aega teeks selle ise ära aga...
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

Kas esimesed või tagumised? Tegelikult on see lihtne ,kui uued on olemas . Arvatavasti on siis piduridklotsid kah vaja vahetada
m
mess
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Minu kogemus ütleb, et väga head teenindust, kus kõike hästi tehakse Tartust ei leia. Oleneb mida teha on vaja, vastavalt sellele tasuks ka teenindus valida.

Tean Tartus ühte head elektrikku küll, kes ka minu masinal genekat tegi. Vanasti töötas ta TAK autos, nüüd pidada kusagil mujal olema, aga mul on tema mobiilinumber olemas, nii et kui huvitatud oled võta minuga ühendust. Kõik minu kontaktid leiad minu profiilist.
w
whyitry
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas whyitry »

Okei...vastavalt teenusele teenindus. Kus siis Tartus(Tartu kandis) tehakse korralikult keretöid. Veits plekiväänamist, karbid, pahtel, siledaks ja värv kõige otsa.
Ja teine küsimus: kelle juurde viia mootor kapitaalremonti?

Ja mis kõige olulisem, mis see värk kõik kokku(või eraldi) maksma läheb?
Oskajad võivad ju ka kohe konkreetse pakkumise teha.
m
mess
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Algselt postitas: whyitry
Okei...vastavalt teenusele teenindus. Kus siis Tartus(Tartu kandis) tehakse korralikult keretöid. Veits plekiväänamist, karbid, pahtel, siledaks ja värv kõige otsa.
Ja teine küsimus: kelle juurde viia mootor kapitaalremonti?

Ja mis kõige olulisem, mis see värk kõik kokku(või eraldi) maksma läheb?
Oskajad võivad ju ka kohe konkreetse pakkumise teha.
Viimastele kogemustele tuginedes soovitaksin OÜ Timecolorit (endine Arand Auto) Vasara 52 Töö kiire ja korralik, esmaklassiline teenindus peale selle. Tõsi, kuna endal oli tegemist kindlustusjuhtumiga ning ise raha välja käima ei pidanud, siis see külg mind tookord töö juures ei huvitanud. Mõistagi tuleb hea teeninduse ning kvaliteedi eest maksta. Odav see koht kindlasti ei ole, samas pole töötund ka mitte ülemäära kallis. Ning kui arvestada sellega, et töö tehakse korralikult ning mingi garantii antakse ka, siis kokkuvõttes ei ole ka hind midagi üle mõistuse.

Kõik sõltub, millised on sinu enda nõudmised ja peamised kriteeriumid tööle ja selle tulemusele. Timecoloris on see ka, et vennad teevad sulle kalkulatsiooni ning sellest rohkem sa põhimõtteliselt ei maksa, kui vahepeal mingeid ülemäära nõudmisi esitama ei hakka. Kui sinu kriteeriumiks on hind, siis on muidugi veel kohti, aga nendest räägiks privas. Nende puuduseks garantii puudumine, nõrgem kvaliteet ning tähtajad.

Mootori kapremonti ei oska Tartus soovitada. Pigem võta Tuhajuhega ühendust ja vii mootor Türile. Saad kapremondi ning hea mineku pealekauba.
s
s�de
Suletud kasutaja

Postitus Postitas s�de »

Starteriprobleeme ja elektritöid tehakse Betooni tänaval, kui laululava poolt minna, siis üle raudteede ja vasakule angaari juurde hoovi, seal on silt ka. Mul oli mingi starteriprobleem ja korda sai, ropult odav oli ka.

Silda oskab siksil regulaarida üks vanem meesterahvas kes töötab Aardla tänaval kahe raudtee vahelisel alal, Võru tänava poolt tulles paremat kätt teed sinise uksega garaazis. Võtab 150.- ja on ka korralikult tehtud.

Muud probleemid olen siiani oma ja sõprade kätega lahendatud saanud.
s
siksap6der
Foorumi kasutaja
Autod: '83 21063

Postitus Postitas siksap6der »

Hoiatan Tartus sellise koha eest nagu Pika tänava autoteenindus (Pika kaubahoovis), täpsustus: Tarel oü. Leti taga on normaalsed vennad, aga garaa?is on idioodid, kes Ladasse suhtuvad kui kõntsa. Ma lasin seal sidurit vahetada ja nad lõhkusid salongi põrandavaipa + jätsid tagasi panemata käimakangi põrandassemineku koha ilukatted jms. Elektri keerasid ka p.... Idioodikari, kel jätkus veel tahtmist minuga ülbitseda (olen ju ?igulimees ja noor pealekauba)
k
Kristo
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas Kristo »

Selles Pika tänava hoovis (OÜ Tarel) olen isegi oma vitsad kätte saanud. Viisin Lada esisilda reguleerima (200.-), kuid auto hakkas peale seda jubedalt paremale kiskuma. Kui viisin auto tagasi nende antud paberilehega, siis nemad väitsid et kõik on korras (vaatamata üldse auto poolegi) ning arvatavasti viga rehvides. Sellepeale lasin silla reguleerida Aardla tänaval kahe raudtee vahel ning selgus, et Tarelis oli pandud rattad 3mm lahku jooksma ning selletõttu oli juba natuke ka rehvi söönud. OÜ Tarelit ei soovita oma vaenlasele ka mitte.

Mootori kap. remonti tehake Astromotos (Ringtee 35A?), http://www.astromoto.ee Endal küll otseseid kokkupuuteid selle firmaga pole, kuid rohkem kohti ei tea küll soovitada.
k
Kiwa
Foorumi kasutaja
Autod: e36 coupe

Postitus Postitas Kiwa »

Algselt postitas: Kristo
Selles Pika tänava hoovis (OÜ Tarel) olen isegi oma vitsad kätte saanud. Viisin Lada esisilda reguleerima (200.-)
Silla regullimine oli vist eelmine suvi enne summercampi? Vist olin ka siis seal juures, kui regulliti...
Töö tegi ahvist inimese, inimene ostis ?iguli
k
kristina-vaz
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas kristina-vaz »

Tere!
Sooviks selle teema taas avada.
Olen saanud ühe heaperemehelikult hoitud ja väga heas seisukorras oleva vaz 2101 omanikuks, mis on nüüd juba paar aastat garaažis seisnud. Varem on auto sõitnud suviti, talvel hoitud garaažis. Suuri probleeme pole autol esinenud, pisinokitsemist on ikka ette tulnud.
Sooviks lasta teha sellele autole kas Tartus või Ida-Virus põhjaliku ülevaatuse, et siis otsustada, kas ja mis vajab parandamist.
Kas oskate soovitada, kes saaks asjatundlikult hakkama veermiku ja mootori kontrolliga ning oleks vajadusel valmis autot ka remontima. Ideaalselt sobiks kogemustega meistrimees või mõni väike tiim, suurematel autohooldustel ilmselt asja vastu huvi puudub.

PS! Kas alustada tuleb rehvide vahetusest? Või saab kasutada autol all olevaid rehve, mille mustrisügavus on ok?
v
vaz05
Foorumi kasutaja
Autod: mitu bmw-d
Kontakt:

Postitus Postitas vaz05 »

Tartus raadil mul vend teeb igasuguseid töid rehvi vahetusest võidusõidu mootori ehitamisini.
k
kristina-vaz
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas kristina-vaz »

vaz05 kirjutas:Tartus raadil mul vend teeb igasuguseid töid rehvi vahetusest võidusõidu mootori ehitamisini.
Tänud, vaz05,
aga anna venna täpsemad koordinaadid ja milline on tema kogemus? Kas garantii ka antakse?
Vasta