Lada lammutused/romulad
Lada lammutused/romulad
-
aandi
- Foorumi kasutaja
- Autod: foorumist info leidmiseks
Lada lammutused/romulad
Keegi alles mõni aeg tagasi tegi sellesisulise teema ja sinna tuli ka hulgaliselt vastuseid, aga ma enam ei leia seda otsingut kasutades.
Nii et sooviks siis infot lammutuste asukoha kohta või äkki keegi suudab selle teema ülesse leida.
Nii et sooviks siis infot lammutuste asukoha kohta või äkki keegi suudab selle teema ülesse leida.
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Minust suuremad lammutused on veel Rakvere külje all Näpil ja Põlvas Ringtee tänaval.Näpil tegeleja on ka siin foorumis registreerunud Ivar ja co nime all.Ta on vaieldamatult suurim Samarate lammutaja.Kuulutuste mahu järgi tundub Põlva mees olema suurim Nivade lammutaja.Muidu lammutab Põlva mees kõiki vene autosid,sama suund on ka minul.Samas pole praegu mul ühtki Samarat.
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Lisan veel Ardi mainitud Põlva romulale selle telefoni, mille kuskilt varasemast teemast leidsin 511 1191. Ja Tõrvas kah lammutus, kus ise juba paar korda olen Niva teemadel käinud ja abi saanud. Telefon 505 4974. Lisaks on sealt Tõrvast võimalik ka Venemaalt headparemat kraami saada alates kängururaudadest ja spoileritega lõpetades.
-
jjuimar haagis
- Suletud kasutaja
Küll on tore, kui teised inimesed teevad otsimise sinu eest
E-mail ivar07@hot.ee
Kodulehekülg:
Veebikaamera:
GSM: 05157395
MSN Messenger:
Asukoht rakvere
E-mail ivar07@hot.ee
Kodulehekülg:
Veebikaamera:
GSM: 05157395
MSN Messenger:
Asukoht rakvere
-
pPredator2005
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2107, VAZ 21214, Vectra C, Honda CB600F
- Kontakt:
1.Suur-sojamae "Dvigatel" teritooriumis Araabid lammutavad ladat.
Aga ei tea kas saab nende käest midagi osta.

2. Kuulsin et Filtri tänaval Tallinnas(Side Pataljoon asukoht)on mingi lada lammutus, otsisin aga ei leitnud midagi. Äkki keegi teab kus see koht on.
Aga ei tea kas saab nende käest midagi osta.

2. Kuulsin et Filtri tänaval Tallinnas(Side Pataljoon asukoht)on mingi lada lammutus, otsisin aga ei leitnud midagi. Äkki keegi teab kus see koht on.
VABANDUST ÕIGEKIRJA EEST!!!
MINU SPONSOR- LIIKLUSPOLITSEI!!!!!!
- zajetz
- Ladaklubi Liige
- Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid
Olen ise sal kohal käinud. tTömehi ei leidnud, aga piilusin siis niisama ringi, et mis toimub: Tüübid saevad ninad küljest ära kogu tehnikaga ja saadavad soojale maale. Lammutavad siis ülejäänud masina osadeks ja viivad pressialla. Lammutatud kujul oli peale ladade ka vanu läänekaid.
Mootoreid ja kaste ei saa aga muud võib saada küll. Päris mitu üle keskmise korras autot oli tookord puruks lõigatud. Oleks sealt tahtnud ni mõnegi kere ära tuua kuna rooste puudus:(
[Muudetud: 3/9/2009 zajetz]
Mootoreid ja kaste ei saa aga muud võib saada küll. Päris mitu üle keskmise korras autot oli tookord puruks lõigatud. Oleks sealt tahtnud ni mõnegi kere ära tuua kuna rooste puudus:(
[Muudetud: 3/9/2009 zajetz]
-
pPredator2005
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2107, VAZ 21214, Vectra C, Honda CB600F
- Kontakt:
Dvigatel Lada Lammutus.
Siis täna rääkisin mehega kes töötab seal. Auto tehnika (mootorid, sillad, kaigukastid) sõidavad Egiptusesse ja Kiiprusse aga need varuosad saab ka osta.
Tasuta saab salongi sisu, klaasid, tuled, iluliistud, Ülejäänud väga väike raha eest. Näiteks said 06 näidikud tasuta.
[Muudetud: 1-10-2009 Predator2005]
Siis täna rääkisin mehega kes töötab seal. Auto tehnika (mootorid, sillad, kaigukastid) sõidavad Egiptusesse ja Kiiprusse aga need varuosad saab ka osta.
Tasuta saab salongi sisu, klaasid, tuled, iluliistud, Ülejäänud väga väike raha eest. Näiteks said 06 näidikud tasuta.
[Muudetud: 1-10-2009 Predator2005]
VABANDUST ÕIGEKIRJA EEST!!!
- veixx1907
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2107,Lada 2101 x 2,Lada niva.,Audi a6 x 2,VIS 23464 MADEL.
- Kontakt:
Shrek kirjutas:Kas seal praegusel ajal ka midagi veel toimub?hanzz kirjutas:See seal püsiv ladade korjandus või kogunes lihtsalt paar masinat sinna mis tühjaks roogitakse?
On mõtet sinna sõita?:)
Minu mäletamist mööda kui sai sealt kandist mööda mindud, siis suht tühi maa:rolleyes ei old midagi,aga võin kaa eksida,eks need tea paremini rääkida kes seal kandis elavad!:D
7 seeria lada
-
lladamees159
- Foorumi kasutaja
- Autod: 01 , 06