Laupäeva öösel vastu pühapäeva, ehk siis ilmselt 14 oktoobri esimestel tundidel varastati Kohilast minu beež VAZ 2107. Auto on/oli suhteliselt korralik, enamuses originaalvärvi all. Eritunnuseks Cromodora 13x6 valuveljed, Luisi sportrool. Salong oli pruun. Kuna hetkel ei ole mingeid juhtlõngu kuhu poole auto viidi palun kõigil silmad lahti hoida. Või kui pakutakse näiteks sellise auto küljest varuosi. Asja uurib loomulikult ka politsei ja auto on tagaotsitav. Minu tel 588 022 66.
Viimati muutis ToM, 15 Okt 2018 22:17, muudetud 1 kord kokku.
Ma sain aru et kortermaja elanikud teatasid politseisse kuna olid uudistest kuulnud vms Hommikul oli raadios ette loetud ka. Ta oli jäetud Sõle 76 paneelika hoovi.
Keegi tahtis koju sõita ja valis midagi lihtsalt kättesaadavat. Hea, et niigi läks, auto tervelt siiski käes. Too aken ja lukk on tühiasjad. Esimene peaks mul kusagil vedelema, ilmselt ka Raplas.
Jah kahtluse all on paar kohalikku kes ka eelnevalt sarnaste asjadega silma paistnud. Õnneks jäeti autosse ka asitõendeid, loodame et politsei saab asja lahendatud. Lisaks leidsin veel mõned huvitavad postitused seoses minu autoga, sobiks ka huumorinurka https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9959495