ok
arvan siiski ,et kui seier vastu piirajat on siis peaks ta näitama 5 km/h.
(tegelikult ei saagi selle pildi pealt seda hästi aru):spin
ps: mul endal juhtus selline lugu ,et suure kiiruga kukkusin 06 spidoka valget tausta 05 spidokale kleepima ja kui ma selle kiiruga ära tegin siis oli üllatus kah suur:P:P:P
ok ei tahaks nüüd vaidlema ka hakata, sul ju tulemus käes ja väga hea
vot mul see piiraja ära võetud, sest 06 km/h -d 05 spidokal...140kmh/t sai nüüd160km/h ja kui piiraja oleks peale jäänud siis oleks auto seistes näidand spidokas 20km/h (ei mäleta täpselt vist oli nii) aga asi toimib:rolleyes
ps! se seisu asend võis ka 15km/h olla ,aga ma ei usu hästi, krt ei mäleta nagu ka...ok eks teadjamehed siis komenteeri:cul
Ei tea kas nii ei saaks teha. ET võtad CD karbi kaane plastiku näiteks. Siis lõikad selle rõnga kujuliselt välja ja siis kleebid sinna peale numbrid. Siis värvid üle ja võtad numbrid maha. Ja tulemus peaks nii jääma et ainult numbrid põlevad. Peaks proovima ühe teha. Aga ainult jama kust neid numbreid peaks saama. Kleepekatena oleks hea. Ei tea kas on poes müügil ?
mind huvitab see millega sa seda CD kaant lõikad. kui väga peenikese ja tulise asjaga lõigata siis võib see sul isegi õnnestuda, mul ei õnnestunud ei relakaga, kääride ega jootekolviga.
Nii just proovisin seda CD-e karbi värki.
ET saab küll. Lõikasin kääridega. Kuid peab lõikama suurema teameetriga või jätma nagu õigest mõõdust umbes 2cm üle. VAt kui need mõrad tulevad. Siis võtsin lihvkettaga siledaks ja korda. Ja nii sain norm.
Hakkan nüüd proovima ühte valmis teha. Mingi suvalise. Ei ole hetkel õigesi mõõte ja numreid võtta.eks vaatab mis saab
Algselt postitas: grimes
Nii just proovisin seda CD-e karbi värki.
ET saab küll. Lõikasin kääridega. Kuid peab lõikama suurema teameetriga või jätma nagu õigest mõõdust umbes 2cm üle. VAt kui need mõrad tulevad. Siis võtsin lihvkettaga siledaks ja korda. Ja nii sain norm.
Hakkan nüüd proovima ühte valmis teha. Mingi suvalise. Ei ole hetkel õigesi mõõte ja numreid võtta.eks vaatab mis saab
OT mis se on siis sisse kraabitud ve
Väga kaval mõte. Aga epab siis siukese pisikese ketta saama või siis miuke se peaks välja nägema millega saaks niimodi kraapida.
Algselt postitas: martvl
kas keegi oskab õelda kui suured on 06 kellade mõõdud,tahaks enne teada kui lahti kakun pärast valed mõõdud ja kautan veel kellade osad ära ...
Oleksin ka uviline. Keegi võiks ütelda mõõdud sbidokale/tahhokale ja 3 väikesele kellale