ostuabi
ostuabi
-
tTimmThaler
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW e30, Volvo v40 T4
- Kontakt:
ostuabi
Vaatasin tükk aega ringi foorumis ja ei leidnud kohta kuhu teemat teha, lõpuks tegin siia, ärge siis väga pahandage. Nimelt uuriks selle masina kohta veidi http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html kas keegi on käinud seda ladat vaatamas, kes on see võiks rääkida mis seisus ta on ja kuidas mootor tõõtas. Endal kohe seda niisama vaatam suht kaugele minna, sellepärast uurin veidi maad.
Ettetänades TimmThaler
[Muudetud: 3-1-2008 reiner]
Ettetänades TimmThaler
[Muudetud: 3-1-2008 reiner]
-
tTimmThaler
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
- fless
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2103 & 21011
Link
Linkimiseks hea kasutada kas vastavaid tag.e või siis vastamislahtris olevat maakera? pildiga nuppu.
Auto paistab kena, aga kas 1982 toodeti veel puhast 01-hte?
Kohe ma ise vähemalt ei suutnud netist vastust leida.
Linkimiseks hea kasutada kas vastavaid tag.e või siis vastamislahtris olevat maakera? pildiga nuppu.
Auto paistab kena, aga kas 1982 toodeti veel puhast 01-hte?
Kohe ma ise vähemalt ei suutnud netist vastust leida.
-
tTimmThaler
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
kkrister
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '80
Ütlen kohe, et ei ole autot vaatamas käinud.
Võtaks ära kui: auto on roosteta, avariideta, (originaal)värvkate ilus või ilusaks tehtav poleerimisega - vahatamisega. Salong ja kroomdetailid veatud. Piltide pealt paistab ta just selline olevat.
Auto miinus on ta aastakäik - 2101 tootmise lõpp ja seetõttu kasutatakse palju 21011 toodangut (spidomeeter, aknavändad, sisuliselt armatuur, jne.).
Pead ikka Tallinna reisi tegema ning ise üle vaatama. Kindlasti tasub osta hästisäilinud originaalkorras (kallim) auto, kui hakata mõnda ronti taaselustama.
[Muudetud: 3-1-2008 krister]
Võtaks ära kui: auto on roosteta, avariideta, (originaal)värvkate ilus või ilusaks tehtav poleerimisega - vahatamisega. Salong ja kroomdetailid veatud. Piltide pealt paistab ta just selline olevat.
Auto miinus on ta aastakäik - 2101 tootmise lõpp ja seetõttu kasutatakse palju 21011 toodangut (spidomeeter, aknavändad, sisuliselt armatuur, jne.).
Pead ikka Tallinna reisi tegema ning ise üle vaatama. Kindlasti tasub osta hästisäilinud originaalkorras (kallim) auto, kui hakata mõnda ronti taaselustama.
[Muudetud: 3-1-2008 krister]
-
tTimmThaler
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
Mul läksid küll silmad särama:P... aasta arv küll kõrge ja ma vaatan et seda on nat ise kah kokku tehtud sest et kui ta 82 on siis sellel peaksid orantsid suunatuled ees olema ning parktuledega suured tuled olema... kui ta oleks vanem ja need tuld oleksid oriinaalid peaksid stanged ilma kummi ribata ka olema ... sealtaga paremal pool pagassi nurgal on nuke kahtlane lätakas aga ma arvan et suht kobe... sisu on kll hästi hoitud.. aga noh jah se on uuem kh mul 72 aasta 01 ja sellel juhi iste nagu istuks ämbril!!:D... no müüd enam mitte aga jah... ma arvan et seal on midagi suht head..aga kläbi sõit ka natuke kahtlane aga jah eks mine ikka kohale piilu põhja alla ja vaata kuda masin tuksub.. vaata rooli loksu ja amorte pidureid ja esisilda..
-
tTimmThaler
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
kkrister
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '80
Kui 100% originaalsus ei ole eesmärk omaette, siis sobib ehk see:Algselt postitas: TimmThaler
Keegi jõudis ette kahjuks, peab edasi hakkam korralikku kopikat otsima:(
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/271/auto_php-id=441271-www_auto24_ee.html
Mäletamist mööda ei vaja see auto ülevärvimist.
NB! Jälgige pilte! Salongis olevad soojendusehoovad on kroomitud. Samuti on stange puhvrid nurgelisemad.
[Muudetud: 8-1-2008 krister]