Foorumi reeglid
Tähistused alamfoorumis:
M: müük
O: ost
V: vahetus
Igasugune lisainfo auto seisukorra ja tehtud tööde kohta on abiks müümisel-kasuta seda ära lisades võimalikult palju ostja jaoks vajalikke detaile nagu info ülevaatuse, kindlustuse või ka rooste hulga kohta. Kuulutust tehes mõtle, millisele kuulutusele sina reageeriksid, ja vastavalt ehita üles oma müügiteema või ostusoov.
Mis kile see seal on ja mis punane asi see kile all on? Kas see on kohe tehasest nii?
hmm,ma ei tahaks uskuda,et tehasest kiled pagassi põhja pandi,sest see on ju niiskuse koguja,kuid see punane asi mis seal all on,peaks olema punast värvi pagassi plekk.
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Mis kile see seal on ja mis punane asi see kile all on? Kas see on kohe tehasest nii?
Küllap on pakiruumi põhja korrosioonivastast õli pandud ja see siis kilega kaetud, et põhi midagi määrima ei hakkaks.
Teemas püsimiseks lisan ühe nettiauto.com (Soome) lingi, kus müügis ca 60 000 EEK eest praktiliselt uus 21044 '96. Kahtlesin, kas välismaa müügikuulutust siia üldse panna, kuid tõsisele hobiauto otsijale võiks sellest ju kasu olla. Ületamatu vahemaaga tegu just pole. Väga heas korras ja 100 % originaalina säilinud universaale pole mina Eestis veel näinud, korrastatuid küll;) http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... sitelang=1
Vähemalt see ?iguli on reaalselt olemas,ise nägin !
Tegemist 1981 Vaz 2106`ga.Väga korralik masin,läbisõit on
ka õige.Ainuke "viga",iluvõre ei ole originaal.Kui mul praegust
?igulit ei oleks,võtaks selle kinnisilmi ära.Ikkagi puhas kuus.