Vaja läheb arvutit, printerit, kääre, terava otsaga nuga, kleepspaberit, läbipaistvat kilekleepsu, kruvikeerajat (2 erinevat), näpitsad. Must marker on ka abiks.
Kleepspaber on tavaline paber, kleepuva tagakülega. A4 leht maksis 2.70. Kilekleeps maksis 12 krooni, 1m x 40cm vist oli. Vihikute ja raamatute kaante ülekiletamiseks kasutatakse seda.
06/03 tahokas, sobib ka 05'le (Mul eelnevalt juba moditud

Eemaldage juhtmed ja lambikesed (soovitan jätta meelde ja märkida mis juhe kuhu läheb, pärast omal kergem:P)

Osa tööriistadest. Vasakpoolne kruvikeeraja on moditud: ots on viilitud selliseks
__[]__
|--------|
|--------|

Nüüd kõige raskema ja vastikuma etapi juurde - metallrõnga eemaldamine e. laiali lammutamine. Näidikul on ümber selline metallist rõngas, selle äär tuleb ära väänata(selleks ongi mul see viilitud otsaga kruvikeeraja)
Rõngas ise

Kruvikeerajaga nokitsemine

Kui rõngas ära siis peaks klaas koos rõnga ja plastikust võruga ära tulema. Nägema peaksite midagi sellist

Tavalise (e. miinus peaga) kruvikeerajaga keerake lahti need 2 kruvi

Siis tavalise peaga kruvikeerajaga kangutakse ETTEVAATLIKULT ära seier, asetades kruvikeeraja otsa seieri ümarguse osa alla, ja nügides ettevaatlikult ülespoole. Nii mõlemaltpoolt kordamööda. Vb mõnel õnnestub seier sõrmedega ka ära tõmmata.

Seejärel peaks see plekist ring e. näidiku taust ära tulema.
A4 kleeps näeb ise välja selline, tavaline

Printige välja eelnevalt valmis otsitud taust

Lõigake kääridega täpselt ilusti välja, eemaldage tagumine kile, ning kleepige metallist taustale. Tähtis on et asetus oleks täpne ning numbrid kohakuti. Kleepige peale läbipiastev kleeps ning terava otsaga noaga lõigake välja augud.
(proovida võib ka kontorites kasutatava nn augustajaga proovida need alumised 3 auku teha, kui läbimõõdud klapivad. Kui võimalik proovin ise lähiajal järgi)

Seieri soovitan näiteks mustaks värvida, valgel taustal pole valget seierit eriti näha.

Siis peaks vist olema kõik. Asetage plaat omakohale, keerake kinni 2 kruvi, paigaldage seier. Seejärel metallist rõngas koos klaasi ja plastikust võruga omakohale ning metallist rõnga ääred suruge servade taha, kasutades nt näpitsaid või nn kullinokkasi. Arvestage seda et see võib muljuda metallist rõngast, kuid mina tõmban musta isoleeri nagunii rõngale peale siis mul see näha pärast ei jää. Pange tagasi juhtmed ja pirnid, lambid.
Minu tulemus. Aukude servad jäid kahtlased ja koledad sest mul polnud õiget nuga (eelmine kord kasutasin automaalri nuga)

Pimedas koos mu tjuunitud valgustusega

Üldiselt, ülejäänud näidikud käivad samamoodi, spidomeeter, õlinäidik, voltmeeter, bensunäidik, veenäidik..
Cozmo