07 pidurituled?
07 pidurituled?
-
sSPL
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107/BMW325
07 pidurituled?
probleem selline et piduri tuled ei tööta,pidurituledekonn ja tagatuled,kaitsmed kontrollitud sealt viga ei leidnud,kus asub piduritulede relee?
oskab keegi nõu anda!
oskab keegi nõu anda!
-
sSPL
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107/BMW325
see on ära proovitud ja lasin pidrurikonna ühte juhtmesse voolu sisse siis läksid pidurituled põlema ma ise arvan et kaitsmeplokist tulev juhe pidurikonna on katki aga pole kindel sest ei leia releed ülesse et kindluse mõttes see ka ülevaadada või on 07 see mingi muu releega kokku viidud?vazist kirjutas: Võitlesin sama probleemiga. Viga oli ikkagi konnas. Kontroll lambi pani konna klemm põlema, aga taga tulesid mitte. Pane prooviks konna juhtmed kokku.
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Kõigepealt kontrolli kas vool konnani on olemas.
Ei viitsi skeemi uurima hakata aga mina ei tea, et pidurituledel relee oleks. Otsi üles algatuseks piduritulede kaitse ja vaata kas sinna voolu tuleb. Kui tuleb, siis kontrolli kas ploki küljes oleva pistikuni ka jõuab.
Ei viitsi skeemi uurima hakata aga mina ei tea, et pidurituledel relee oleks. Otsi üles algatuseks piduritulede kaitse ja vaata kas sinna voolu tuleb. Kui tuleb, siis kontrolli kas ploki küljes oleva pistikuni ka jõuab.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.