Suunda näidates sureb mootor välja.
- Viin
- Foorumi kasutaja
- Autod: BA3 2105 & Riva Junior
- Kontakt:
Tere.
Alates 2009-dast aastast on vahelduva eduga vaevanud selline anomaalia, kus suunatuld näidates sureb auto mootor välja. Algul juhtus seda harva, kuid nüüd liiga tihedalt ja hakkab segama. Kontrollisin üle massid, vahetasin suunatule relee ja eile igaks petteks ka suunatule lüliti koos juhtmetega. Ja tulemus endine. Nüüd tundub, et viga võib olla süütelukupõhjas. On veel ettepanekuid, mõtteid?
E: Tegemist 2105-ga.
Siim
Alates 2009-dast aastast on vahelduva eduga vaevanud selline anomaalia, kus suunatuld näidates sureb auto mootor välja. Algul juhtus seda harva, kuid nüüd liiga tihedalt ja hakkab segama. Kontrollisin üle massid, vahetasin suunatule relee ja eile igaks petteks ka suunatule lüliti koos juhtmetega. Ja tulemus endine. Nüüd tundub, et viga võib olla süütelukupõhjas. On veel ettepanekuid, mõtteid?
E: Tegemist 2105-ga.
Siim
Vaata üle juhtmekimp, mis läheb rooli ümber olevatest kangidest edasi. 04/05/07 roolikardaani liigendid kulutavad juhtmetel isolatsiooni maha ja sealt hakkab asi massi käima. Ma ei ole kindel, et kas selle tagajärjel võiks mootor välja surra, aga mul lõi suunatulede kaitset läbi kunagi.
Samas võiks proovida ka teist kaitsmeplokki.
Samas võiks proovida ka teist kaitsmeplokki.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Endal tekitas anomaaliaid süüteluku põhi, pidev pingekõikumine, mis suunatule sisselülitamisel läks eriti hulluks (autot päris välja ei suretanud, kuid lõi võimendi protecti ja tuurid tõmblesid natuke). Pärast süüteluku põhja vahetust asi korras, pinge stabiilne ning suunda võib näidata igast asendist. 
E: minu puhul tegemist siiski nullkuuega, kuid probleem võib olla sarnane.

E: minu puhul tegemist siiski nullkuuega, kuid probleem võib olla sarnane.