K:Radiaatori kohta
-
lLadaMees001
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21063
Tere!
Olen siis algaja lada remontia!
Tahan küsida milles probleem et radiaatori ventilaator ei tööta kui on radiga küljes ühendatud selle anduriga mis on 06 all vasakus nurgas.
Algul mõtlesin et asi on anduris kuna ikka 11a seisnud auto siis kõik oli ära oksudeerunud. Puhastasin ära nii juhtme klemmid kui ka anduri. ikka ei midagi. siis proovisin nii et panin auto tööle ja lihtsalt ühendasin jugtmed omavahel kokku mis lähevad anduri külge. Ventilaator töötas kenasti.
Ostsin uue anduri panin peale ja mootor mingi 110 kraadi ja ikka ventikas ei töötand. mõtlesin et panin juhtmed valesti vahetasin ära aga ikka ei midagi.
milles võib asi olla? Andur on uus ja juhtmed klemmid kah ja ikka ei toimi.
Präegu juhtmed lihtsalt omavahel koos et peaasi jahutaks mootorit.
Antke nõu tahak ikka see aasta autoga üv ära käia!
Olen siis algaja lada remontia!
Tahan küsida milles probleem et radiaatori ventilaator ei tööta kui on radiga küljes ühendatud selle anduriga mis on 06 all vasakus nurgas.
Algul mõtlesin et asi on anduris kuna ikka 11a seisnud auto siis kõik oli ära oksudeerunud. Puhastasin ära nii juhtme klemmid kui ka anduri. ikka ei midagi. siis proovisin nii et panin auto tööle ja lihtsalt ühendasin jugtmed omavahel kokku mis lähevad anduri külge. Ventilaator töötas kenasti.
Ostsin uue anduri panin peale ja mootor mingi 110 kraadi ja ikka ventikas ei töötand. mõtlesin et panin juhtmed valesti vahetasin ära aga ikka ei midagi.
milles võib asi olla? Andur on uus ja juhtmed klemmid kah ja ikka ei toimi.
Präegu juhtmed lihtsalt omavahel koos et peaasi jahutaks mootorit.
Antke nõu tahak ikka see aasta autoga üv ära käia!
-
lLadaMees001
- Foorumi kasutaja
-
lLadaMees001
- Foorumi kasutaja
-
lLadaMees001
- Foorumi kasutaja
- Sander
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
- Kontakt:
See, et uus kaup ei toimi on vägagi tõenäoline. Paljud müüdavad varuosad on praagid.
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
-
lLadaMees001
- Foorumi kasutaja
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Radikas võib umbes olla. Midagi läbi käib, kuid see anduri nurk jääb külmaks. Katsu kas radikas on ühtlaselt kuum kohe pärast peatumist. Praeguste külmade ilmadega võiks puhta radikaga vent üldse vait olla. Pole lihtsalt tarvis midagi jahutada, jahutab ise sõidutuulega.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Mul pole 5 aastat ventikat ladal küljes olnud. Söidab ja töötab ilma selleta väga ilusti. Suvel pulmas kippus üle kuumenema, aga siis oli ka kuuma pea 30 kraadi.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Täpselt nii. Me saime kaubiku, millelt endine peremees on võtnud kütuse kokkuhoiu mõttes mehaanilise vendi küljest. Seda ei pidavat üldse tarvis olema, ka suvel linnas mitte. Pole veel võimalust proovida olnud aga eks ootame ära soojad ilmad. Mina olen natuke skeptiline selle väite suhtes. Praegu küll igatahes pole vendist puudust olnud.Jonx kirjutas:Mul pole 5 aastat ventikat ladal küljes olnud. Söidab ja töötab ilma selleta väga ilusti. Suvel pulmas kippus üle kuumenema, aga siis oli ka kuuma pea 30 kraadi.
-
lLadaMees001
- Foorumi kasutaja
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
Otse loomulikult käib läbi relee. Milline andur sul 10-20 amprit vastu peab?
Ma ei saa nüüd aru, mida see releejutt muudab? On olemas kirjeldus, et kui anduri otsad kokku panna, hakkab vent tööle. Seega - järelikult muu ahel koos releega töötab. Küsimus on selles, et MIKS ANDUR ei reguleeri vendi tööd.
Ma ei saa nüüd aru, mida see releejutt muudab? On olemas kirjeldus, et kui anduri otsad kokku panna, hakkab vent tööle. Seega - järelikult muu ahel koos releega töötab. Küsimus on selles, et MIKS ANDUR ei reguleeri vendi tööd.
-
lLadaMees001
- Foorumi kasutaja
äki on läbi veepump või midagi torustikus umbes. Arvan et tosool ei käi radikas ringi. Või on läbi termostaat. Jh präegu talvel autol polegi venti vaja sest üle 100 KRAADI pole mootor läinud . Loodan et leian järgmine nädal kanali peale minnes ja sumpat vahetades vea üles sest tuleb appi isa ja vaatab üle oma kulli pilguga
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Mida sa sealt kanalist teha plaanid?
Radikas maha ja läbi pesta miski katlakivi eemaldajaga.
Kui radikas on miskit muda täis on pea võimatu seda puhtaks saada. Näiteks kui kunagi on katkise kaanetihendiga mahlad segi sõidetud siis see kitib korralikult radika kinni
Mis kiri sul seal anduril peal on? ehk said samara oma - siis läheb 96 pealt tööle ladal peaks 87 kraadi olema!
Kui muud ei aita siis klemmidele tester külge ja takistust mõõtma - samal ajal termomeetriga koos kopsikusse ja pliidile - näed ära millal lülitab kui üldse lülitab - praaki liigub kõvasti.
Radikas maha ja läbi pesta miski katlakivi eemaldajaga.
Kui radikas on miskit muda täis on pea võimatu seda puhtaks saada. Näiteks kui kunagi on katkise kaanetihendiga mahlad segi sõidetud siis see kitib korralikult radika kinni

Mis kiri sul seal anduril peal on? ehk said samara oma - siis läheb 96 pealt tööle ladal peaks 87 kraadi olema!
Kui muud ei aita siis klemmidele tester külge ja takistust mõõtma - samal ajal termomeetriga koos kopsikusse ja pliidile - näed ära millal lülitab kui üldse lülitab - praaki liigub kõvasti.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."