niva kojamehed

niva kojamehed

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
e
esimvaz
Foorumi kasutaja
Autod: müügikuulutuse lisamiseks, et pakun 2105-te

niva kojamehed

Postitus Postitas esimvaz »

probleemiks umane kojamehe süsteem, käib kuidagi raskelt kuigi hoovastik kinni ei paista olema. intervalli puhul teeb enne väikese liigutuse ja siis 2sek hiljem pühib üle klaasi.

uurisin neid elektri skeeme aga ma sealt täpselt välja ei lugenud kuidas need kojamehed töötavad, nagu aru sain et neljases klemmis on üks juhe mass, teise klemmi tuleb vool kui süüte sisse keerata, ja edasi ma lahti ei jaganud, kuidas see intervall seal töötama peaks.

mõtlesin teise auto kojamee mootori sinna vahele istudada. kui originaal nii hädine on.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Kinni on sul varraste võllid pukside sees. Kojamehed klaasist eemale, tööle ja usinasti pukside vahele vedelat õli tilgutama. Tulemus ei pruugi olla kohe märgata, nimetatud operatsiooni tuleb korrata paari päeva kaupa.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Tihti on määrimata ja eriti veel soolaga seisma jäänud võll nii kinni ja roostetanud, et korralikult tööle ei saagi. Ise olen läinud lihtsama vastupanu teed ja poest uued võlli/hoovastiku otsad ostnud. Enne poodi minekut tasuks auto küljest jupp ära võtta, siis poes lihtsam. Nival on olemas vähemalt kahte erinevat võlli/hoovastiku otsa. Tagaveolisel oli vist isegi rohkem erinevaid variante.
e
esimvaz
Foorumi kasutaja
Autod: müügikuulutuse lisamiseks, et pakun 2105-te

Postitus Postitas esimvaz »

siis tuleb küljest ära katkuda need.
Vasta