Lada 06 süütelukk

Lada 06 süütelukk

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
o
Ottoman
Foorumi kasutaja
Autod: On vaja infot ja mõningaid muid asju

Lada 06 süütelukk

Postitus Postitas Ottoman »

Kuidas saaks auto panna tööle ilma süütelukuta? Auto sõitis enne seisma jäämist aga võti kadus ära ja see ongi seismajäämise põhjus.
p
plant88888
Foorumi kasutaja
Autod: 09- sputnik

Postitus Postitas plant88888 »

Võtad süüteluku küljest ära kontaktiplaadi mille taha jooksevad juhtmed ning seejärel vaatad elektriskeemilt mis juhtmed omavahel ühendama pead, et kõigepealt süüde sisse läheks ning mis juhtmed omakorda starterile voolu annavad.
Kuidas juhtmed ning lülitused organiseerid see sinu enda valik, kuid poodides müügil ka uued lukud võtmetega.
m
MargusR
Foorumi kasutaja
Autod: Subaru Forester 2009

Postitus Postitas MargusR »

Miks on vaja veel ühendama hakata?:o Saab ju käega keerata lausa seda liikuvat poolt,ainult tuleb ühe käega vastaspoolt kinni hoida.
Vene raud on lollikindel iga ilmaga.
j
JUSTer
Foorumi kasutaja
Autod: 2105 & 21063

Postitus Postitas JUSTer »

Kui mul süütelukk pekki läks viskasin üldse minema ja ühendasin juhtmed ära.
Ma ei mäleta mis süüde oli. 1 oli vist pruun aga ei mäleta millega ühendama pidi tolle.

Starteri oma on roosa ja punane kui ei eksi ;) Juhtmetest käima ja sõitu. Aga mul oleks sulle isegi müüa korralikke 06 süütelukke kui viljandimaale satuksid ;)
Vahetaksin ära ka kui väga vaja ;)
r
Rauno
Foorumi kasutaja
Autod: 2011 esimene tänavakõlbulik Vaz 2107

Postitus Postitas Rauno »

muidugi õpetame vennale, kuidas Ladat ärandada.. sellele foorumile peaks panema piirangu.. et a'la alla 20 postituse ei saa ise teemat teha. bullshit on selle asja nimi.
Tonn vahele, et lugesid seda.
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Postitus Postitas Arvos »

Rauno kirjutas:muidugi õpetame vennale, kuidas Ladat ärandada.. sellele foorumile peaks panema piirangu.. et a'la alla 20 postituse ei saa ise teemat teha. bullshit on selle asja nimi.
Jah, seda teha on küll VÄGA raske ju. Asja nimi on üledramatiseerimine.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
o
otikene1
Foorumi kasutaja
Autod: lada 06(kollane)

Postitus Postitas otikene1 »

Kui ühendada punane ja roosa juhe , siis hakkab starter tööle? EI, ma ei taha varastama minna, lihtsalt selline probleem et süüde läheb sisse aga starterit keerates ei tee midagi, mõtlesin et proovin juhtmetega kas starter töötab v siis on süütelukus viga.:rolleyes
Vasta