FM transmitter autosse.

FM transmitter autosse.

Audio, elektrisüsteem, turva
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

FM transmitter autosse.

Postitus Postitas Indy »

Et muusikat autosse saada ei olegi vaja CD-mängijat.
Piisab sellisest pisikesest asjandusest sigaretisüütajasse ja mälupulgast ;)
Eriti lahe on see,et võite ka sõprade autoraadiod sama musa mängima panna ja pidu missugune :DPilt
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Tellisin kah sarnase asjanduse. Ainult, et puldiga ja kõigi sagedustega varjandi. 375eek. Kätte pole veel saanud, niiet midagi kaasa ei oska rääkida. Peaks saama otse mälupulgalt muusikat mängida ja ka juhtme abil mp3 pleierist, sülearvutist või telefonist.
Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid

Postitus Postitas zajetz »

erinevatele segajatele on päris tundlik, ladas pole kasutanud kui arvan et genekas hakka vilistama kõlarites.
k
karla99
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2101

Postitus Postitas karla99 »

ainuke mure on sellega see, et eestis pole see kahjuks lubatud... :lol
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

Algselt postitas: karla99
ainuke mure on sellega see, et eestis pole see kahjuks lubatud... :lol
No kas ikka on mure...;)
Kui müüakse siis ei tohiks olla, vt. http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

lubatud on kuni sideameti auto mööda sõidab - vahele jääd võetakse jõuga käest ära :)
odavad järeletehtud mudelid plägavad eetrisse ka harmoonilisi ning ületavad lubatud deviatsiooni mis on 50khz = kui paned sageduseks 100,0 siis on kuulda tippe ka 99,9 ning 100,1

müra vastu aitavad otse akult varjestatud juhtmed (nii + kui ka -)
teatud tingimustes võib säärane saatja levida uskumatult kaugele...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Selle koha pealt, et sideamet selle jõuga käest ära võtab siis ma tiba kahtlen. See võrduks ju samaga kui teha ise endale raadio? Praegu ma ei tea aga ennem oli nii, et kuni 5 inimest tohtis kuulata ja kui rohkem(ehk võõrad) kuulajad siis tekib probleeme.
Helikvaliteedi koha pealt ka osad nurisevad, mõni jälle rahul. Eks see ka olene vast kõigest mis võimalik. Kuid tõesti, lihtsa CD'ga mängija asendab see ära kui pole plaani makki välja vahetada.

(Ma ise ei ole seda kasutanud, isegi mitte katsunud- Sellepärast pole minuga mõtet vaielda, sest ma pole endas nagunii kindel) :)

Muidu selle kohta, et see linnas võib teisi häirida on ka suhteliselt mitmekülgne, pooled aparaadid isegi ei levi autost välja. Kuna ma ise maa inimene siis ma täpselt linna sagedusi ei tea, kuid minuarust on need valitavad sagedused sellised mida muidu ei kasutata.

[Muudetud: 18-10-2007 Suska]
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Hmm, jah raadio võid küll endale valmistada, kuid tegu on transmitteriga ehk siis põhimõtteliselt edastajaga/saatja(ka muundurid või muundajad) ja eestis on teatul sagedusel edastajada/saatjad keelatud, keelu sagedus algas vist 50 khz(nagu juba olaaf märkis) ja lõppes, hmm seda ei mäletagi aga arvestades, et eestis on kõrgemad sagedused nagu nii kasutatud ja selline seade arvatavasti neid nagu nii ilma häireteta toota ei suuda, siis ei olegi tähtsust,kus ülemine piir on. Samuti ei või kaitsevägi oma Haryseid(ei mäleta kirja pilti) kasutada üle 50 khz, mis sest, et sageduse täpsus tunduvalt suurem, segab see ikkagi raadiojaamade laineid, mis sest et harysega ise raadiot kuulata ei saa. samuti on igasuguseid operatiiv kanaleid, hmm aga nende sagedus vahemikest ei mäleta ma enam midagi. Segane tekst, aga point on selles, et asi võib seadusega pahuksisse minna. Pean täpsed paragrahvid üles otsima, ei mäleta enam kuidas asi on. Kuid olaaf peaks ju neid päris hästi teadma või siis seda, kust täpselt seda lugeda, mida võib ja mida mitte.

[Muudetud: 18-10-2007 mikk 17]
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja

Mul kah nüüd see asi olemas (Hongkongist tuli pakk koju kätte :spin) Täitsa mõnus on puldist volüümi juurde kruttida ja lugusid vahetada. Seda küll ainult siis kui mälupulgalt USB kaudu kuulan. Aga USB-lt kuulates ei ole helikvaliteet eriti hea. Kui juhtmega player või läpakas järgi panna on hoopis teine asi.

sageduseks on mul 87,5 peale krutitud. Proovisin korra ka 95,4 peale panna ja siis tuli kõrval autos sky+ ja minu muusika segamini.

[Muudetud: 18-10-2007 siim789]
k
karla99
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2101

Postitus Postitas karla99 »

eestis on muidu hõivatud sellised sagedused: http://kraam.dbweb.ee/raadio/sagedused. ... &ORDER=ASC
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

2
2108rider
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas 2108rider »

See on tõesti hea vidin autosse. Endal ka olemas selline aga peal ainult kolm sagedust: 88,9 ; 88,5 ; 88,1(star fm). levi raadius oli kui ma ei eksi u.3m. Raadio sagedust segab küll (olen proovinud) kuid kui olla raadio masti läheduses siis jääb raadio levi peale.

Igaljuhul point on selles et seadused ongi selleks et neid rikkuda ja kui see eestis keelatud seade on siis peaks ka tootega kaasas olema teade et see keelatud on.
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

FM sagedusega selge, asi olemas, mitu varjanti ja müügil....
Mind huvitab AM transmitter, netis pakkuda paar tükki (USA saidid) ntx see http://www.hobbytron.com/R-AM-1.html , aga siin pole midagi leidnud, et saaks tellida vms. Muidu pole asi eriti keeruline et ise teha, kuid ma ise tinutuskolbiga oskan ainult sikutid keevitada :P
On kellegil kasuliku infot pakkuda????
Jupid Venemaalt!
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

am helikvaliteet tulenevalt riba kitsusest suhteliselt nigel
via soovib AM transmitterit arusaadavatel põhjustel - et kasutada sinisel originaalraadioga :)
otsi mingi skeem ja vaatame asja ;)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

endal ka siuke imenikerdis tellitud,pole veel kätte saanud ja maksnud,kuid millalgi kuu lõpus/alguses peaks kätte saama, siis saab rääkida muljetest ka:Dkuigi mul autodes cd raadiod olemas siis vaja võib ikka minna:)
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja

Küsisin sellelt järgi, kelle kaudu mina Hiinast selle tellisin omale. AM sageduste omasid ei pidavat seal liikuma.

Minul igatahes sigullis sellest asjast väga kasu pole, mingi krõbin jääb sisse kuulates, kui mootor käib autol. Scorpas see-eest oli väga hea asi. Puldiga juhtimine toimib kahjuks ainult usb kaudu ühenduses oleva mp3 playeriga, aga siis on heli kvaliteet kehv. Kui juhtmega läbi kuularite väljundi pleier järgi panna, siis on heli OK.
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Mp3-me(jms,kaasaarvatud läpakaga -tulemus nagu kodukino filme vaadates) saab ka kassetikaga kuulata,kasutades sellist seadeldist ,mis näeb välja nagu kassett aga juhtmed tulevad välja ja kõrvaklapi ots otsas.Mina ostsin eurinicsist(vist kirjutati nii...:P),maksis 79.- ja täitsa toimib.

[Muudetud: 21-1-2008 hautz]
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Olaaf, uuri seda, äkki siit saaks midagi kasulikku.... http://www.ramseyelectronics.com/downlo ... s/AM1C.pdf
Aga äkki on mõni targem siin et saaks SIIT tellida http://www.ramseyelectronics.com/cgi-bi ... n&key=AM1C
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
MuKi14
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas MuKi14 »

Endal see saatja juba pikemat aega olnud, aga kui kruusateele sõitma eksid, siis peale iga teist auku hakkab aparaat jälle otsast peale lugusid mängima! :P
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

tellisin ka ühe. kui kätte saan, edastan infot
Tuttaval samasugune ja ütles, et annad ilusti RDS signaali ja stereos

[Muudetud: 26-3-2009 apsu]
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
Vasta