lisa genekas

lisa genekas

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
v
vardo13
Suletud kasutaja

lisa genekas

Postitus Postitas vardo13 »

kas keegi oskab öelda kuidas panna lisagenekat ja kuidas siis need juhtmed ühendada ja kuidas rihm tõmmata sellele teisele genekale ja kuhu see üldse panna kõige parem
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

:yllatunud
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Äkki seletad, et miks sul seda teist genekat vaja on? Ühest ei piisa?
Lower your standards and you'll never be disappointed!
g
GhostRider
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GhostRider »

2 on alati parem kui 1:P

või helitehnikale/valgustusele jääb ühest väheks:D

[Muudetud: 9-2-2007 GhostRider]

[Muudetud: 9-2-2007 GhostRider]
d
dreadcross
Suletud kasutaja

Postitus Postitas dreadcross »

olex sellest samast asjast huvitatud. täna rääkisin sõbrale et panen ette prosed ja installerin maki ja kõllid siis ytles et genekas jääb lahjaks et peab teise kah panema.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Algselt postitas: DreadCross
olex sellest samast asjast huvitatud. täna rääkisin sõbrale et panen ette prosed ja installerin maki ja kõllid siis ytles et genekas jääb lahjaks et peab teise kah panema.
Mitu prose ja mitu kW soundi tuleb siis?
d
dreadcross
Suletud kasutaja

Postitus Postitas dreadcross »

2 prose aga soundi kw ei tea veel

pmst mingid täitsa tavalised kõllid

[Muudetud: 9-2-2007 DreadCross]
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Nojah... mingit vajadust, nagu arvata oligi, teise geneka järgi sul küll pole. Mis autoga su sõber siis sõidab ka? Endal on 4x elektriaknad, 4 kõlariga makk, istmesoojendus lisaks tavalisele Lada varustusele - ja ülla-ülla, mingit voolupuudust mul autos ei valitse.
Võib tõsta peale teise auto geneka ntx, mul kodus ka varuks Volvo 440-lt pärit 55 või 60A genekas, millel vaja natuke kinnitusi ja rihmaratast ümber ehitada, istuks kah peale. Aga jah, pole seda otsest vajadust, mis ehitama sunniks.
Kodanik napster8 on oma Nivale topeltgeneraatori pannud, samuti nivamees66, ehk leiab nende pildikataloogist seda, kuidas asja lahendus välja võiks näha. Loe siis siitki: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7880
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
v
vardo13
Suletud kasutaja

Postitus Postitas vardo13 »

vot mul endal see jama et ees on halokad ja ei toida neid ära kui halokad töötavad ei lae akut ja pikalt ei saa nii sõita aga kas see kh aitab kui uued harjad vms panna või äkki annab midagi vahetada et paremini laex
n
nivamees66
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2121 ja länkar 70 4,0td

Postitus Postitas nivamees66 »

Algselt postitas: Vardo13
vot mul endal see jama et ees on halokad ja ei toida neid ära kui halokad töötavad ei lae akut ja pikalt ei saa nii sõita aga kas see kh aitab kui uued harjad vms panna või äkki annab midagi vahetada et paremini laex
mees tee gene korda, pane korralik a la 80a aku jatäitsa toimetab.mul endal 4x100w prosed, lisaks5x55w töötuled, 2xelektrivent ja ja on veel ruumi.80a gene buumarilt ja 110a aku
Vasta