Kaitse kärssab läbi koguaeg

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
v
virus
Suletud kasutaja

Postitus Postitas virus »

Jama siis Niuke et nr 9 kaitse põleb koguaeg läbi ehk siis süütetulede jne oma jama niuke et muidu ei põle koha peal auto seisab paned uue kaitsme ja korras keerad süüte sisse kõik ok aga kui auto käima paned plaks ja kaitse läbi :flamingvahest kohe ei lähegi saad natuke sõita ja siis kaitse läbi ja kui se jama tuli siis hakkasid tuled ka jamama ainult täis tuled olid ja pargid ,pooled ei põlend ja koos 9 kaitsmega põleb suht tihti nr 3 kaitse ka läbi endal mõistus otas kõik elektri juhtmed üle vaadanud juba ja armatuur sai ka korra lahti võetud ja ja seal juhtmeid uuritud ja ka üks tulede relee vahetatud . äkki kellegil siis sama jama olnud ja teab rääkida ja seda ka et bensiini tuli hõõgub hästi õrnalt
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo

Postitus Postitas pedrox »

ega sul mingi juhe kuskilt lahti ei ole ja otse massi ei puutu? mul oli tagant pagassist mingi juhe sealt karbi küljest lahti tulnud ja vasta kere kukkunud.
lataki ja lataki nr1 muudkui andis otsad.
bensatule kohta ei oska nõu adna kuna omal pole see juba väga pikka aega põlenud (pirn läbi vast):)
soovitan juhtmed üle vaadata.
v
virus
Suletud kasutaja

Postitus Postitas virus »

eks ma pean üks päev jälle kõik otsat lõpuni läbi uurima arvan et mingi tulejuhtmed sest tagatuli üks ka ei põle pirn korras ja esituled täied hakkavad sõidu ajal jamama särisevad nagu kustuvad peaaegu ära ja siis säravad jälle pean taga selle pagassi sisese plastiku ära kookima ja siis uurima neid juhtmeid eks räägin kui korda saan :P
e
Einman1
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2105 PROJEKT
Kontakt:

Postitus Postitas Einman1 »

võimalus on ka et mõni klemm oksüdeerunud või kuskil lihtsalt lühis sees...
r
race89
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas race89 »

mul põles ka nr.9 kaitse läbi ja leitsin vea laeka valgustist mis oli lahti ja vastu kere lühises:bouncing
Vasta