2101 tuled kadund
2101 tuled kadund
-
aAnonymous
- Foorumi kasutaja
2101 tuled kadund
juhtus siis nii et sõidu ajal kadusid kõik sõidutuled (täis , pool ,park ) kojamehed ja salongiventikas ära. Alles jäid ainult suunad ja pidurituled. ehk keegi oskab öelda kuhu see koer on maetud?
-
aAnonymous
- Foorumi kasutaja
Kopika el.süsteemiga tuttav pole, kuid enda 05-l purunes kaitse nr.9, tagajärg: kadusid kõik tuled, el.näidikud kukkusid nulli jne... Nii et sealt võid oma viga otsida küll, kui silmaga viga ei näe, siis testriga leiad ikka (kui on kaitse katki)
edit: kas ennem oli ka märgata bensunäidiku hüppamist, tulede kerget vilkumist tühikäigul vms?
edit: kas ennem oli ka märgata bensunäidiku hüppamist, tulede kerget vilkumist tühikäigul vms?
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
aAnonymous
- Foorumi kasutaja
ei olnud ennem mingit vilkumist
kuna asi juhtus tee ääres siis ma kõigepealt vaatasin kõik kaitsmed siis süüteluku siis otsisin veidi ühendusi ning siis panin aku pealt otse toite tulede ahelasse.
peale seda hakkas kõik muu peale salongi ventika ja täistulede tööle kuna ma panin otse pooltulede ahelasse toite
muide mu vanamees on elektrik aga ma olen sõjaväes ja lootsin et kellegil on sellise asjaga kogemusi
kui leian vea nädalavahetusel annan teilegi teada
kuna asi juhtus tee ääres siis ma kõigepealt vaatasin kõik kaitsmed siis süüteluku siis otsisin veidi ühendusi ning siis panin aku pealt otse toite tulede ahelasse.
peale seda hakkas kõik muu peale salongi ventika ja täistulede tööle kuna ma panin otse pooltulede ahelasse toite
muide mu vanamees on elektrik aga ma olen sõjaväes ja lootsin et kellegil on sellise asjaga kogemusi
kui leian vea nädalavahetusel annan teilegi teada
- zajetz
- Ladaklubi Liige
- Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid
Ka mina kaldun arvama et lepingu võis lõpetada süüteluku klemm plaat (või mis see nüüd oligi).Algselt postitas: mess
Hm. Mina kahtlustaks süütelukku praeguse kiire järelemõtlemise peale...
Võta maha roolisamba ümbert see plastmass kate. siis pääsed süüteluku tagumise poole juurde. Eemalda süüteluku tagant musta värvi juhe. Ning anna sellele juhtmele pluss peale, kui pluss peal siis kontroliii ühte nendest puuduvatest seadmetest. Ja kui siis töötavad ei ole enam muud kui süüteluku taguse vahetus.