Algselt postitas: zigulimasuurik
Aga kuidas külmast peast ja käivitamisel olukord?Kas tasuks panna ning milline süütepool ja kommutaator tuleks valida ning kust soovitad osta?
Jagaja võid poest osta ,süütepool ja kommutaator olid minu masinal võetud lammarist,hinnad saad ise välja uurida, arvan ,et kuue aastaga on läinud asjad odavamaks,pole midagi hullu.
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
Aga kas veerenni tänavalt näiteks tervet süsteemi poest ei saaks osta?Milline see süütepool olema?olen lugend ,et 08 oma ning milline see kommutaator olla võiks?
Mina saingi omale veerennist terve komplekti (jagaja, pooli, kommutaatori, juhtmekomplekti ja küünlad). Küünlajuhtmed ainult ostsin Järvelt BEN-st mõõdu järgi tk kaupa, kuna hetkel kohapeal ei olnud midagi head pakkuda.
Poes küsisingi kontaktivaba süütesüsteemi ja toodi kohe vajalikud jupid välja. Kogu kupatus, koos juhtmetega, läks ca 1500eek
Algselt postitas: siim789
Mina saingi omale veerennist terve komplekti (jagaja, pooli, kommutaatori, juhtmekomplekti ja küünlad). Küünlajuhtmed ainult ostsin Järvelt BEN-st mõõdu järgi tk kaupa, kuna hetkel kohapeal ei olnud midagi head pakkuda.
Poes küsisingi kontaktivaba süütesüsteemi ja toodi kohe vajalikud jupid välja. Kogu kupatus, koos juhtmetega, läks ca 1500eek
Mis tootja/firma kommutaator?
Lower your standards and you'll never be disappointed!
tasub panna kas huco või mõni muu väljamaa tootja oma - see vene suur karp jätab vahel teele ootamatult.. loomulikult varuks peab sul nüüd alati olema komukas kaasas.
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Algselt postitas: olaaf
ei süütepool peab tulema kommutaatoriga autolt.
valikus 2108 pool või vw-audi grupi oma.
Just, Passati pealt olid pärit kommutaator ja süütepool ,ei vedanud viie aasta jooksul kordagi alt ja hinnaks mõlemi eest võib jääda,lammaris paarisaja krooni kanti.
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
Ei hakanud uut teemat tegema, aga küsimus on selles, et kas kellegil pole juhuslikult Audi/vw (golf2, kommuntaator ja jagaja)) elektronsüüte juhtmeskeemi ? Aitäh
Piljardist: 1 kii, 6 auku, palju palle - piljard on lõbus!, Lada: 1 Lada, 4 rehvi, palju auke- lada on lõbus!.