lihtne elektronsüüde
lihtne elektronsüüde
-
kkopec
- Foorumi kasutaja
- Autod: japs
jah juhtus selline kahetsusväärne juhtum,et süütepool kärssas ära.ja viga oli selles,et ma ei pannud eeltakistit vahele.arvasin,et kärab ilma kah.kuna mul oli 53-e pool peal ja originaalis käib eeltakisti vahel siis järelikult, peab ta seal ka olema.kui on mõne muu kontaktivaba riistapuu pool,siis neile pole takistit vahele vaja
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
-
kkopec
- Foorumi kasutaja
- Autod: japs
olen sinuga täidsa nõus,et kontaktid on ajast-arust.minu varjant on lihtsalt tiba parem,kui originaal.halli anduriga jagajat peab rohkem orgunnima,et see peale sobiks.pealegi olen üks parajalt laisk isend.kui kellelgi on soovi,siis tallinnas saab transistorlüliteid(tk 102 on mark)hiiult ,salve 2d.tel 06701060 või05092247.firma on uhtna talutehnika.see kahe kommukaga varjant on tegelt huvitav,aga kuidas sa need jagajaga ühendad?
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Kui tahate töökindlat ja piisavalt tugevat sädet saada siis on see ZILi süsteem väga hea. Muide ZIL ja GAZ on selle koha pealt identsed. Ja et asi oleks õige siis kogu komplekt Ilma variaatorita on säde tugevam aga ebakindel. Ilma õige süütepoolita ei lähe säde mitte karvavõrtgi tugevamaks aga kontaktid kestavad. Asja iva on selles, et süütepooli madalpinge ahelast lastakse tugevam vool läbi sellevõrra ka tugevam mats kõrgepinges. Selline pool põletab ima transistorita kontaktid kiiresti läbi. Pooli tunneb ära põhja-alusest kirjast TOLKO DLJA TRANSISTORNIH SISTEM (vene keeles) Juppe võiks vaadata komisjonipoodidest. Meil müüakse neid küll seal nii eraldi kui komplektides. Ise olen transistorsüsteemi kasutanud kõigil oma sõiduautodel. EI MINGEID MURESID
C
-
ppriit467
- Foorumi kasutaja
- Autod: kuna mul on niva ja oleks vaja vahest nõu
jess
mul ka nüüd elektron süüde peal. juppide peale kulus 120 eeku. motamehega koos! Mees teab millest räägib. Tõsine asja mees. Selle süsteemi peale panekuks kulus mul mingi pool tundi ja pill hüüdi ilusti. Tema skeemi järgi ühendasin sele kõik kokku ja voi la. ongi olemas. Juppide puudust juba ei ole kõike on ja palju aga kõikjal erineva hinnaga. Meie saime kül mega odavalt;)
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
mis süsteemi endale siis peale panid.. selle zil-i oma??Esialgne postitaja priit467
mul ka nüüd elektron süüde peal. juppide peale kulus 120 eeku. motamehega koos! Mees teab millest räägib. Tõsine asja mees. Selle süsteemi peale panekuks kulus mul mingi pool tundi ja pill hüüdi ilusti. Tema skeemi järgi ühendasin sele kõik kokku ja voi la. ongi olemas. Juppide puudust juba ei ole kõike on ja palju aga kõikjal erineva hinnaga. Meie saime kül mega odavalt;)
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
ppriit467
- Foorumi kasutaja
jap
ikka gaz- i oma sain need jupid mega odavalt. Süütepooli koos kommuka plokiga 36 eeku (komplekt) loomulikult vana kraami poest + vilakad. Kuna takisti jullat seal komplektis ei olnud siis oatsin selle poest mis maksis 81 eeku. Arvuta ise palju kokku läks. Ühendasin peale poole tunniga. ja säde 

- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
Priit kust sa need asjad ostsid?
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
-
ppriit467
- Foorumi kasutaja
no jah
täpselt nii ta oli. Aga ma ei usu et sa saad nii odavalt. Ise ka imestasin nii odav. Need olid muidugi kolm korda alla ka hinnatud. Siiski väärt tehing. :lol:lol:lol
- motamees
- Ladaklubi Auliige
TK 102 A lülitist pole kuskil juttu.
Kontaktivaba süütesüsteemil käib lüliti TK200 ja unifitseeritud variant TK108-10 on ette nähtud kontaktivaba veoauto süsteemidele.
Volga GAZ 24-10 kasutati kontaktivaba jagajaga transistorlülitit 1302.3734 .
See TK102A võib olla selle TK102 moderniseeritud mudel.
Edit: Vaatasin oma Datsuni pealt. Mul seal ongi TK102A. See on väiksem kui need harilikud. Töötab kontaktidega jagajaga.
Kontaktivaba süütesüsteemil käib lüliti TK200 ja unifitseeritud variant TK108-10 on ette nähtud kontaktivaba veoauto süsteemidele.
Volga GAZ 24-10 kasutati kontaktivaba jagajaga transistorlülitit 1302.3734 .
See TK102A võib olla selle TK102 moderniseeritud mudel.
Edit: Vaatasin oma Datsuni pealt. Mul seal ongi TK102A. See on väiksem kui need harilikud. Töötab kontaktidega jagajaga.
C
- motamees
- Ladaklubi Auliige
Tööpõhimõte on justkui jalgratta dünamo. Dünamol on ümberringi mähis ja magnet ringikujuline.
Halli anduril on mähis tõmmatud südamikule. Kui nüüd sealt mööda läheb (osadel ka vahelt läbi) kas plekitükk või miski muu impulsi tekitaja siis tekib mähises vool. Seda vooluimpulssi kasutataksegi ära mingiks tegevuseks. Kas kõrgepinge tekitamiseks, ABS kontrolliks, ajule mootori tuuride ütlemiseks, jne.
Halli anduril on mähis tõmmatud südamikule. Kui nüüd sealt mööda läheb (osadel ka vahelt läbi) kas plekitükk või miski muu impulsi tekitaja siis tekib mähises vool. Seda vooluimpulssi kasutataksegi ära mingiks tegevuseks. Kas kõrgepinge tekitamiseks, ABS kontrolliks, ajule mootori tuuride ütlemiseks, jne.
C