Tulede jama seisupidurit tõmmates
- 0oPorxo0
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara 08;Audi 100 Avant-2.6
Jama siis selline minu 08-l, et kui tõmban käsipiduri peale kaovad eesmised tuled ära :S ja pimedal ajal rajal sõites suht jama sellega,kuna kurvi minnes kasutan käsipidurit siis oleks tore kui tuled põlema jäävad..Paluks abi selle koha pealt 

Vahest foorumeid lugedes mõtlen et tahaks ka debiilik olla. Tundub põnev
- 0oPorxo0
- Foorumi kasutaja
Eelmine omanik oli mu Põhikooli muusika õpetajaAlgselt postitas: tiit
aga äkki on keegi meelega sellise süsteemi ehitanud?
eelmine omanik?

Ja tema oli auto esimene omanik, ning mina nüüd teine. Ühesõnaga keegi pole seal jama tekitanud

- 0oPorxo0
- Foorumi kasutaja
Kindlasti proovin esmese asjana selle ära ja kindlasti annan ka teada kas asi on paranenudAlgselt postitas: olaaf
võta kässari alt see juhe lahti prooviks - ma ei näe muud võimalust, mis seda põhjustab.
ilmselt midagi armatuuri all valesti vms...

- 0oPorxo0
- Foorumi kasutaja
Proovin järgiAlgselt postitas: siim789
Meil on Kia-l selline süsteem peal. Samuti automaatsed päevatuled ning käsipidurit tõmmates kustuvad samamoodi ära. Selle vastu aitab, kui keerata armatuurist tulede lülitist samuti tuled tööle.

-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Keegi ongi ilmselt läbi käsipiduri märgutule lüliti sulle aretanud lähitulede lülituse. Kui sul on piduriõli taseme ja käsipiduri tuli ühine, siis ilmselt oleks sul kustunud lähituled ka siis, kui piduriõli oleks jäänud vajaka. Ma tegin Scanial samamoodi läbi süüte ja käsipiduritule. Põhjuseks see, et ei unustaks kunagi tulede sisse/välja lülitamist ja teiseks firmajuht, kes oli enda arvates kõige targem mees maa peal ja kes arvas, et pirnid põlevad kohapeal põledes läbi, sest neil puudub seisu ajal loomulik jahutus. Kui peale sattus pargis kohapeal põlevatele esituledele, tuli alati kohutav seakisa. Tegelikult põlevad pirnid läbi enamusjaolt sisselülitus-momendil.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
-
ttiit
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21083 1995
- Kontakt:
Algselt postitas: 0oPorxo0Eelmine omanik oli mu Põhikooli muusika õpetajaAlgselt postitas: tiit
aga äkki on keegi meelega sellise süsteemi ehitanud?
eelmine omanik?
Ja tema oli auto esimene omanik, ning mina nüüd teine. Ühesõnaga keegi pole seal jama tekitanud![]()
Su jutt ei klapi kuidagi. Sellist süsteemi Ladal tehasest ei ole, järelikult ikkagi keegi on selle sinna ehitanud.Algselt postitas: 0oPorxo0Kusjuures on küll automaatsed tuled.Algselt postitas: zajetz
ega sul automaatsed päevasõidutuled ei ole? Äkki keegi mingi laheda süsteemi teinud et kohapeal seistes need ei põle.![]()
Kas seda proovisid?Algselt postitas: siim789
Meil on Kia-l selline süsteem peal. Samuti automaatsed päevatuled ning käsipidurit tõmmates kustuvad samamoodi ära. Selle vastu aitab, kui keerata armatuurist tulede lülitist samuti tuled tööle.