2107 armatuuri eemaldamine?
- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'
Kas keegi teab ehk kuidas saab eemaldada 07 armatuuri?Kus on spidomeeter ja mis näitab pöördeid ja muud asjad , mis seal on , et seda eemaldada aga ei oska:sein palun abi?
[Muudetud: 24.9.10 kristjan92]
[Muudetud: 24.9.10 kristjan92]
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
sa soovid eemaldada siis "kellade" paneeli mitte tervet armatuuri.
kui sa vaatad armatuuri peale siis keskel näed soojenduse hoovastikku. selle ümber on plastik iluvidin millel on vahed sees mille vahedest tulevad need hoovad läbi (seletan nii et ise ka hästi aru ei saa). võta see pastikkate sealt ära. siis tekkinud "augus" peaks olema 1 kruvi paremas nurgas (kas üleval või all ma ei mäleta aga sa näed seda hetkega) keerad kruvi lahti ning ülejäänud paneel on nn. plastkonksudega äärte taga kinni. kruvisid ei olegi rohkem kui see 1. siis võtad lahti alt selle nupu millega saad keerata läbisõitu nulli (muidu ei anna paneel järgi kui see kinni on) ja spido trossi. siis saad paneeli juba kaugemale venitada. jäävad hoidma vaid pistikutega juhtmed. edasi vaata juba ise
kui sa vaatad armatuuri peale siis keskel näed soojenduse hoovastikku. selle ümber on plastik iluvidin millel on vahed sees mille vahedest tulevad need hoovad läbi (seletan nii et ise ka hästi aru ei saa). võta see pastikkate sealt ära. siis tekkinud "augus" peaks olema 1 kruvi paremas nurgas (kas üleval või all ma ei mäleta aga sa näed seda hetkega) keerad kruvi lahti ning ülejäänud paneel on nn. plastkonksudega äärte taga kinni. kruvisid ei olegi rohkem kui see 1. siis võtad lahti alt selle nupu millega saad keerata läbisõitu nulli (muidu ei anna paneel järgi kui see kinni on) ja spido trossi. siis saad paneeli juba kaugemale venitada. jäävad hoidma vaid pistikutega juhtmed. edasi vaata juba ise

- kristjan92
- Ladaklubi Liige
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
no ma ei saa aru mida sa saada tahad. ma seletasin sulle mismoodi see ära käib. võtsin siis su pildi ja tegin sinna ka märke. kas sa nüüd saad aru?
kusjuures lahti tuleb see paneel mitte nii nagu su punasega märgitud on vaid see puhuriaukude osa käib ka ühes tükis sinna alla.
rool korista ka enne eest ära sest siis on sul endal rohkem ruumi ja lihtsam tegutseda. rooli taga on 4 kruvi mille lahtikeerates saad lahti selle signaalinupu ning seda eemaldades näed mutrit,keerad selle ära ja saad rooli ka kätte.
[Muudetud: 6-9-2007 moosmoosik]
kusjuures lahti tuleb see paneel mitte nii nagu su punasega märgitud on vaid see puhuriaukude osa käib ka ühes tükis sinna alla.
rool korista ka enne eest ära sest siis on sul endal rohkem ruumi ja lihtsam tegutseda. rooli taga on 4 kruvi mille lahtikeerates saad lahti selle signaalinupu ning seda eemaldades näed mutrit,keerad selle ära ja saad rooli ka kätte.
[Muudetud: 6-9-2007 moosmoosik]

- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Näitan oma auto pildil kah üle veel, kus see kruvi asub (punane nool... sealt mina võtsin selle kandilise soojenduse märgiga lataka ära ja selle all oligi). Soojenduse kangide vahelisi neid ribisid andis niipalju painutada, et kogu kupatus tuli nendest hoobade laiematest otstest üle. Ülejäänud juba nii edasi nagu moosmoosik kirjutas.
Mina isegi rooli ei võtnud maha, aga eks ta sandim teha oli.
Mina isegi rooli ei võtnud maha, aga eks ta sandim teha oli.

- kristjan92
- Ladaklubi Liige