Kas selliseid pirne saab panna laadale Pirn .
Või tuleb selleks kaabli otsad ka ära vahetada ?
Ja kas need kaug või lähituled ?
(Sorri , et ma nii loll olen )
Saab küll... ega seal midagi erilist ei ole
Enda 05-el on präägu üks selline ees. Panin prooviks. Hetkel on veel ees... natuke ilusam valgus on... õrn sinakas toon. Ja näitab heledamat valgust kh.
Algselt postitas: grimes
Enda 05-el on präägu üks selline ees. Panin prooviks. Hetkel on veel ees... natuke ilusam valgus on... õrn sinakas toon. Ja näitab heledamat valgust kh.
Kui need ära ostan siis ehk vahetad mul paari õlle eest ära ?:D
Kus elad ? Õlut tegelt ei joo Aga kui ise siia tuled... vahetan sul need niisama ära... seal pole ju midagi rasket. Kapsel lahti. Pistik lahti, pirn välja, uus sisse, sa külge tagasi ja valmis
Kus elad ? Õlut tegelt ei joo Aga kui ise siia tuled... vahetan sul need niisama ära... seal pole ju midagi rasket. Kapsel lahti. Pistik lahti, pirn välja, uus sisse, sa külge tagasi ja valmis
elan tallinnas aga autoga ei sõida sest olen alaealine ja akut ega kindlustust ja ÜV-d pole .
Aga koogin esituled küljest ja tulen hüppan läbi .
Kui tuled ostetud ja aeg kokkulepitud
06-l päris nii lihtne pole, et kapsel tagant ära ja valmis..
peab plastikvõru ettevaatlikult eemaldama, seejärel tavaliselt roostes fikseerkruvid lahti keerama ning siis tuleelemendi kinnitusvõru pöörama veidi, et kruvidelt maha asi tuleks.. kui see tehtud ja sul H4 tuleelemendid on siis kõik väga lihtne - vahetad ise kiiresti ära ja pärast kõik tagurpidi kokku tagasi.
juhul kui sul on ees vanad R2 pirni kannatavad elemendid siis nendele mäletamist mööda h4 pirn ei sobi...
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Algselt postitas: olaaf
06-l päris nii lihtne pole, et kapsel tagant ära ja valmis..
peab plastikvõru ettevaatlikult eemaldama, seejärel tavaliselt roostes fikseerkruvid lahti keerama ning siis tuleelemendi kinnitusvõru pöörama veidi, et kruvidelt maha asi tuleks.. kui see tehtud ja sul H4 tuleelemendid on siis kõik väga lihtne - vahetad ise kiiresti ära ja pärast kõik tagurpidi kokku tagasi.
juhul kui sul on ees vanad R2 pirni kannatavad elemendid siis nendele mäletamist mööda h4 pirn ei sobi...
Proovida ju võib .
Ehk saan vahetamisega täitsa üksi hakkama
Aaa .
Ja üks küsimus veel .
Kas selle läikiva tuledekobaka kus sees pirn on saab kuidagi paremini peegelduvaks ka või ?
Sest tahan et valgustus oleks hea .
Aa jh... vabandan jäi kuidagi mõte et tal 05-s
Aga jh 06-el nii lihtne jh pole... tuled osta uued kui saad. Kui vanad roostel reflektoriga vms. Ise ostsin uued autoturult 200.- eest.
Mine auto juurde ja uuri asja, kasutaja olaaf juba seletas kõik lahti. Seal pole tõesti mitte midagi keerulist. Reflektorid koos klaasidega ostad poest uued ja valmis.
ise ka leidsin kodust kapist ühe sellise pirni,küll siis valge, tahaks proovida 01'le,et kas sobib täpselt või peab aretama?
olaaf rääkis mingitest R2 asjadest?
Grimes-il nüüd juba ksenoonid tuledes ju
Ma ei näe siin teemas küll ühtegi pilti, et mis pirnidest jutt käib, aga kui H4-st, siis minu kuue teemas näiteks võrdluseks pildid üleval. Enne olid R2-d ja H4 pirnid sobisid tuledesse küll, vähemalt need Philipsi omad..
normaalne,päris suur vahe on ikka,sa muidu ainult pirnid vahetasid? ja reflektorid olid siis korras täiesti?
endal on üle ükse tutikas reflektor ka,peab proovima vanaga ja uuega,
tänud siiski
Algselt postitas: VAZ
Ma ei näe siin teemas küll ühtegi pilti, et mis pirnidest jutt käib, aga kui H4-st, siis minu kuue teemas näiteks võrdluseks pildid üleval. Enne olid R2-d ja H4 pirnid sobisid tuledesse küll, vähemalt need Philipsi omad..
Algselt postitas: VAZ
[Muudetud: 28-8-2007 VAZ]
Aga kas annavad xenonite efekti?:puzzled
Jh nüüd xenonid sees juba... ja effekti annavad ikka kõvasti
Kõvasti valgem on tee... ja märgid säravad juba kaugelt vastu