lisa genekas
lisa genekas
lisa genekas
kas keegi oskab öelda kuidas panna lisagenekat ja kuidas siis need juhtmed ühendada ja kuidas rihm tõmmata sellele teisele genekale ja kuhu see üldse panna kõige parem
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
-
ddreadcross
- Suletud kasutaja
Nojah... mingit vajadust, nagu arvata oligi, teise geneka järgi sul küll pole. Mis autoga su sõber siis sõidab ka? Endal on 4x elektriaknad, 4 kõlariga makk, istmesoojendus lisaks tavalisele Lada varustusele - ja ülla-ülla, mingit voolupuudust mul autos ei valitse.
Võib tõsta peale teise auto geneka ntx, mul kodus ka varuks Volvo 440-lt pärit 55 või 60A genekas, millel vaja natuke kinnitusi ja rihmaratast ümber ehitada, istuks kah peale. Aga jah, pole seda otsest vajadust, mis ehitama sunniks.
Kodanik napster8 on oma Nivale topeltgeneraatori pannud, samuti nivamees66, ehk leiab nende pildikataloogist seda, kuidas asja lahendus välja võiks näha. Loe siis siitki: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7880
Võib tõsta peale teise auto geneka ntx, mul kodus ka varuks Volvo 440-lt pärit 55 või 60A genekas, millel vaja natuke kinnitusi ja rihmaratast ümber ehitada, istuks kah peale. Aga jah, pole seda otsest vajadust, mis ehitama sunniks.
Kodanik napster8 on oma Nivale topeltgeneraatori pannud, samuti nivamees66, ehk leiab nende pildikataloogist seda, kuidas asja lahendus välja võiks näha. Loe siis siitki: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=7880
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
nnivamees66
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2121 ja länkar 70 4,0td
mees tee gene korda, pane korralik a la 80a aku jatäitsa toimetab.mul endal 4x100w prosed, lisaks5x55w töötuled, 2xelektrivent ja ja on veel ruumi.80a gene buumarilt ja 110a akuAlgselt postitas: Vardo13
vot mul endal see jama et ees on halokad ja ei toida neid ära kui halokad töötavad ei lae akut ja pikalt ei saa nii sõita aga kas see kh aitab kui uued harjad vms panna või äkki annab midagi vahetada et paremini laex