jagaja roortori plastik osa ei lähe tagasi
mure siis selline et tahtsin siis sigulit peale natukest aega seismist käima saada kuid alguses ei olnud sädet, siis üks papi tuli appi ja kontrollis testriga jagaja ja sütepooli pealt madalpinget ja kõrgepinget, olemas, puhastasin siis natuke jagajat ja kontaktivahesid säde olemas kuid mitte korralik soovitas vana siis selle rootori plastik osa(katkesti kui ma õieti tean),tõi siis ise teise ka mis pidi korras olema kuid see ei sobinud tahtsin siis originaali tagasi panna kuid see enam ei läinud sest vahe plastik osa ja rootori metall plaadi vahel liiga suur, isegi need ümmargune ja neljakandiline osa ei lähe oma kohale rääkimata siis poltidest. Metallplaat ei liigu ka üles ega alla. Mina igastahes seda tagasi ei saa seetõttu palun abi.
Kuidas saada jaga rootori plastikosa uuesti paika on seal mingi nipp?
Kuidas saada jaga rootori plastikosa uuesti paika on seal mingi nipp?
präegu siis sellinne, katkesti õieti paigas, säde olemas, kuid auto käima ei lähe. Valasin ka paaki bensiinii juurde kuid ei midagi võtsin filtrti lahti - tuleb uus filter panna ja paabsit mööda bensiisni toru bensu ei jooksnud proovisin siis niimöödi et kallasin 0.5-se pudeli kolmveerand pudelt bensiini ja panin pudelisse bensiinipupa mineva vooliku, kuid ika mitte midagi valasin siis otse karpasse ikka mitte midagi:sein Ma tean et mul see mootor suht kohvi ja võtab õli kuid ometi ma sõitsin ju kuu aega tagasi autoga garaazi ja nüüd ei tee enam mitte üht pauku ka:flaming
Vägisi ajab müügi mõtted pähe...
Vägisi ajab müügi mõtted pähe...
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
ic.. kui küünlad korra märjaks käivitanud oled siis võid viimsepäeva laupäevani käivitada - ei tule välju ega pauku..
üldiselt ikka süütesüsteemi kahtlustan siin
kontaktivahe, kondekas, küünlad
vaata kus küünlal säde on - peab olema keskelektroodi otsas täpselt mitte kuskil keskelektroodi ja ümbritseva küünlakorpuse vahel...
säde peab olema 11mm vahega ja sinist värvi
kui vaadata süütepooli juhtmelt auto kere suhtes..
üldiselt ikka süütesüsteemi kahtlustan siin

kontaktivahe, kondekas, küünlad
vaata kus küünlal säde on - peab olema keskelektroodi otsas täpselt mitte kuskil keskelektroodi ja ümbritseva küünlakorpuse vahel...
säde peab olema 11mm vahega ja sinist värvi

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."