04-l ampermeeter ja kaugtulede signaallamp ei tööta

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
o
onkel85
Suletud kasutaja

Postitus Postitas onkel85 »

Küsimus siis selline et millegi pärast ei näita mu 04-ja ampermeeter (07 armatuur) juba pikemat aega laadimist, osuti on lihtsalt kõige alumises asenids? Samas laadimine toimub, sest mitu korda olen unustanud tuled päris pikalt põlema ja peale seda on küll vaevaliselt käima läinud, kuid peale väikest käimist või sõitmist käivitub jälle väga ilusti?
Veel on jama kaugtulede signaallambiga, mis ei ole armatuuris põlenud ostmisest peale, vana omanik ütles, et enne oli põlenud korralikult, et arvatavasti pirn läbi, pirni vahetasin ära aga ikka tuli ei põle kuigi kõik kaitsemd korras ja üle käidud.
Ise olen mõelnud selles lambi kohapealt, et võiks kusagilt romulast osta uue 07-e näidikuploki, kuna arvan, et präegune mingi defekitga aga ampermeetri koha pealt ei oska enam midagi arvata,sest elektri asjus täielik võik.
Nii et sooviks targemate meeste abi.
Kasutaja avatar
IceStorm
Foorumi kasutaja
Autod: 2103 '74, 21063 '89, 21044 '96, VIS 23461-12 '02 & VIS 23464-10 '04

Postitus Postitas IceStorm »

Ampermeetri koha pealt nii palju, et võibolla on juhe geneka küljest lahti või ei anna klemm ühendust.
Kas uus kaugtulede näidiku pirn on terve? Pirnipesa äärtes olevad klemmid ei pruugi pirni ümbritseva plastikuga, millel ka klemmid, kokku puutuda. Ploki joodetel visuaalseid vigastusi pole?

Edit: Kase tulevases postis õige märkus:P
Iga ilmaga aktsioonis!
o
onkel85
Suletud kasutaja

Postitus Postitas onkel85 »

pirn täiesti uus ja ja mingeid vigastusi ma ka ei täheldanud, kuid uurin seda klemmide värki
k
kase62
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kase62 »

kas sul on ise pandud ampermeeter , (originaalis on ju voltmeeter):D
Vasta